Μετάβαση σε περιεχόμενο

πτωση χοριακης...


iban

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι

στην 5η εβδομαδα ο γιατρος δεν εβλεπε σακο κι εκανα χοριακη

εδειξε 1600 μοναδες και εκεινος ανησυχησε για ξωμητριο γιατι με αυτη την τιμη χοριακησ θα επρεπε να φαινεται ο σακοσ.

τελικα αποδειχτηκε οτι δεν προκειται για εξωμητριο κι εκανα αλλη μια χοριακη γιατι συγχρονως με ειχαν πιασει πολυ δυνατοι πονοι. ειχε πεσει 300 μοναδεσ. συνεχιζω να εχω αιμα εδω και δυο μερεσ αλλα οχι παρα πολυ και οσο παει μειωνεται. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι το στηθοσ μου συνεχιζει να ειναι πρησμενο και να ποναει και συνεχιζονται οι ζαλαδεσ. επισησ και η θερμοκρασια μου δεν εχει πεσει. τη δευτερα θα ξανακανω χοριακη και λογικα θα παω για αποξεση.

μπορειτε να μου πειτε γιατι συνεχιζονται τα συμπτωματα? και μεχρι ποτε θα κρατησει αυτο?

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου δεν ξερω τι να σου πω μιλησες με τον γιατρο σου??? γιατι να πας για αποξεση σου ειπε κατι τετοιο???

τι συνεβη??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα..

Λυπάμαι για την ατυχή έκβαση της εγκυμοσύνης σου... :(

Αφού είχες αίμα δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστείς απόξεση - μπορεί να'χει καθαρίσει η μήτρα σου από μόνη της. Αυτό θα το δει ο γιατρός σου στον υπέρηχο.

Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα, μάλλον θα χρειαστούν λίγες μέρες μέχρι να επανέλθει ο οργανισμός σου σε κατάσταση "όχι έγκυος". Ακόμα οι ορμόνες σου κι όλα τα υπόλοιπα είναι αναστατωμένα, οπότε είναι λογικό να'χεις συμπτώματα.

Εγώ είχα αποβολή στην 6η εβδομάδα πριν δυο χρόνια, αλλά πριν δεν είχα ιδιαίτερα συμπτώματα, ζαλάδες κλπ, καθόλου. Οπότε δεν ξέρω να σου πω τι γίνεται μ'αυτά και πόσο σύντομα θα τελειώσουν. Απλά αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν ότι ήμουν πολύ αναστατωμένη ψυχολογικά και λόγω της στεναχώριας αλλά και λόγω των ορμονών. Πχ έκλαιγα με το παραμικρό και για πράγματα άσχετα και γελοία. Αλλά κι αυτό κράτησε λίγο, μερικές μέρες ίσως.

Η περίοδός μου μετά την αποβολή ήρθε κανονικά. Υπολογίζοντας ως πρώτη μέρα περιόδου τη μέρα που είχα το πολύ αίμα, ήρθε στις μέρες που την υπολόγιζα.

Μετά την αποβολή σταματήσαμε τις προσπάθειες για μερικούς μήνες, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Ο γιατρός πάντως μας είχε πει να αφήσουμε 1-2 μήνες.

Αυτά.. ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

Εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κκοριτσια ευχαριστω για την απαντηση. ο γιατρος μου ειπε οτι αν η χοριακη τη δευτερα δειξει γυρω στισ 400-500 μοναδεσ τοτε θα κανουμε αποξεση. υποθετω μονη μου οτι θα χρειαστει γιατι ενω μου ειχε πει οτι θα εχω μια πολυ γερη "περιοδο" εγω δεν εχω πολυ αιμα αρα φανταζομαι οτι θα πρεπει να μου το καθαρισει εκεινοσ. επισησ μου ειπε οτι θα μου ξαναερθει περιοδοσ σε περιπου εικοσι μερεσ και μετα στο καπακι μπορω να ξαναπροσπαθησω. δεν μπορω ακομα να το πιστεψω αυτο που συνεβει. απο την απολυτη ευτυχια στην απολυτη δυστυχια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην το βαζεις κατω κοιτα μπροστα μια ατυχια ηταν θα κανεις και καποιες εξετασεις σιγουρα να δειτε γιατι εγινε αυτο και σιγουρα θα κανεις ενα υγιες μωρακι συντομα

οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν και ακομα ειναι νωρισ να κανω ονειρα για ενα επομενο μωρο σασ ευχαριστω για τη συμπαρασταση και την αισιοδοξη σκεψη σασ

να ειστε καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...