Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η ανευθυνοτητα στο μεγαλειο της!!!

marker

Recommended Posts

Μα καλα βρε κοριτσια

τι στο δια... να πω

και μετα με λενε κακια

ρε καλα κανω και τους κατσαδιαζω ολους συνεχεια

εχω 2 μωρα 1,5 μηνων

και με βοηθανε η πεθερα και η μανα μου

φυσικα τι θεωρησε σωστο η πεθερα μου

να παει να δει την εγγονουλα της που ειναι αρρωστη και εχει γαστρεντεριτιδα

χωρις να μας το πει

το αποτελεσμα

τωρα εχω εδω και 3 μερες 2 μωρα να κλαινε συνεχεια

να εχουν τρομερες διαριες - κλανιτσες - πονοκιλο

και πλην αυτο και τους βρωμοκολικους ολη μερα

φταιω να την σκυλοβρησω

μα καλα τουλαχιστον δε μπορουσε να το πει

γιατι να ταλαιπωριουνται ετσι τωρα τα βρεφη!!!

:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγγνώμη……. είναι σοβαρή η γυναίκα??????? Δεν είμαστε με τα καλά μας…….. πω πω……. Στον άντρα σου το είπες κορίτσι μου??????? Μπας και "την κράξει"?????? Και μη σου πει τίποτε δικαιολογίες για να καλύψει τη μητέρα του……

Ντροπή της!!!!!!!! Εγώ αν μου το έκανε αυτό η πεθερά μου…….. θα την σκυλόβριζα…… ειλικρινά σου μιλάω……. καλά…… την έχω κι άχτι…… άσχετο…..

marker μου συγνώμη που θα το πω αλλά αυτό ήταν πολύ ανεύθυνο εκ μέρους της πεθεράς σου...δεν της είπες τπτ;;εγώ θα την είχα κράξει...τσάμπα ταλαιπωριούνται τώρα τα αγγελούδια σου.τι να πω;;μερικοί άνθρωποι δεν σκέφτονται καθόλου...

Σε καταλαβαίνω που τα έχεις πάρει τόσο πολύ.

Έτσι λειτουργούν οι πεθερές ...εντελώς στον κόσμο τους! :blink:

Αν κρίνω κι απο την δικιά μου... :S φαντάζομαι την δικιά σου.

Στο παρελθόν μου είχε κάνει και εμένα κάτι τέτοιο όμως της μίλησα και της είπα όποτε είναι άρρωστοι (πεθερά & πεθερός) δεν θα έρχονται ποτέ σπίτι μας μέχρι να γίνουν καλά.

αχχχχχχχχχχχ τα ιδια περναω κι εγω με την πεθερα μου παει στην ανηψια μου οταν ειναι αρρωστη και οταν της λεω μην ερχεσαι μετα στο μωρο μου λεει ''μα δεν ειχε τιποτα μονο πυρετο!!'' δηλαδη τι αλλο πρεπει να εχει το παιδακι???

με εκνευριζει αφανταστα οτι δεν ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ πρωτα....και αυτο μου το εχει κανει πολλες φορες και η μονιμη δικαιολογια της ειναι αυτη αφου εκεινη δεν επαθε τιποτα ολα καλα δεν λεει να καταλαβει οτι η γριπη η οτιδιποτε αλλο δεν εκδηλωνονται την αμεσως επομενη μερα

ετσι γινομαι κακια και σε οποιον αρεσει

δεν θα εχω εγω συνεχεια το παιδι μου με μασκα και φαρμακα γιατι το μυαλο τους ειναι νερο!!

έχουν δίκιο τα κορίτσια που έχουν και παιδάκια και ξέρουν παραπάνω. κατά τη γνώμη μου πρέπει να της μιλήσεις, παρεξηγηθεί δεν παρεξηγηθεί, δεν έχει σημασία τουλάχιστον να το μάθει καλά και να μην ξανακάνει κάτι παρόμοιο. περαστικά στα μωράκια σου!!!!!! :)

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΣΟΥ.ΠΩ ΠΩ Κ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΝΕΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ.....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

:(:( καλα δεν της κοβει καθολου? αφου φροντιζει μωρα που παει και αυτη? μου χει τυχει με ξαδερφη του αντρα μου με 2 παιδια που πανε παιδικο...τα φορτωσε στην πεθερα μου οταν δεν μπορουσε η μανα της (την εχει λιωσει τη γυναικα) για να παει για ψωνια χωρις να την νοιαζει που ειχε το δικο μου (4 μηνων τοτε ) στο σπιτι και αυτη η χαζοβιολα δεν της ειπε οχι.Το ενα απο τα 2 ειχε ιωση (κ παρολα αυτα το εφερε!!),κολησε ο μικρος και ειμασταν με μπουκωμα και γκρινιες. Την πεθερα μου την ανελαβε ο αντρας μου και την ξαδερφη του επισης. Απο τοτε ουτε να την βλεπω δεν θελω,το ζωον!

Έχεις απόλυτο δίκιο καλή μου. Φαντάζομαι βέβαια ότι κι εκείνη δεν το έκανε επίτηδες για να κολλήσει τα μωράκια σου γανστρεντερίτιδα και γιαυτό δεν είμαι υπερ του να τη "σκυλοβρίσεις" ή να της μιλήσεις άσχημα, απλά ξεκαθάρισέ της και εσύ και ο άντρας σου πόσο ευάλωτα είναι τα μωρά αυτή την περίοδο και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είσαστε όλοι σας με τις επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο. Και στην τελική αν δεν μπορεί να κρίνει μόνη της να σας ενημερώνει για κάθε κίνησή της.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.... ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ!

Την πεθερά σου δε θα τη σχολιάσω.

Εύχομαι όμως ολόψυχα να το ξεπεράσουν γρήγορα τα μικρούλια σου!

Καμιά φορά κολλάω γαστρεντερίτιδα και μου φεύγει η μαγκιά!

Φαντάσου αυτά τα μικράκια...

Φαντάζομαι κι εσένα.. 1 κόρη έχω και όταν έχει ανησυχία τρελλαίνομαι!

Που να είχα και δίδυμα! :blink:

κοριτσια μου μεχρι να σας γραψω την ανελαβε ο αντρας μου ωρις να του εχω πει τιποτα

το αποτελεσμα μου ηρθε κλαμμενη απανω

κι ελεγε οτι αν παθουν τιποτε αλλο κακο τα μιρα θα αυτοκτονησει

καλα της λεω μην κανετε κι ετσι

μου ειπε οτι δεν το σκεφτηκε καθολου

ελπιζω να το καταλαβε

τι να πω η γυναικα

ευχαριστω για τις ευχουλες σας

α!! μου σιδερωσε απο μονη της και κατι ρουχα που ειχα :laugh:

λετε να την συγχωρησω; :laugh:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

αχχχχχχχχχχχ τα ιδια περναω κι εγω με την πεθερα μου παει στην ανηψια μου οταν ειναι αρρωστη και οταν της λεω μην ερχεσαι μετα στο μωρο μου λεει ''μα δεν ειχε τιποτα μονο πυρετο!!'' δηλαδη τι αλλο πρεπει να εχει το παιδακι???

με εκνευριζει αφανταστα οτι δεν ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ πρωτα....και αυτο μου το εχει κανει πολλες φορες και η μονιμη δικαιολογια της ειναι αυτη αφου εκεινη δεν επαθε τιποτα ολα καλα δεν λεει να καταλαβει οτι η γριπη η οτιδιποτε αλλο δεν εκδηλωνονται την αμεσως επομενη μερα

ετσι γινομαι κακια και σε οποιον αρεσει

δεν θα εχω εγω συνεχεια το παιδι μου με μασκα και φαρμακα γιατι το μυαλο τους ειναι νερο!!

:evil: Πυρετο έχεις εσυ??? οοοχι???????

πλιιιινγκ! Παρε εναν! :P

marker έγραψε:

α!! μου σιδερωσε απο μονη της και κατι ρουχα που ειχα :laugh:

:laugh:

Καλε!!!! :woohoo: κερνάω καφέ πες της!

ας έρθει μια βολτα απο δω!

Μα καλά είναι σοβαρή; Και δεν της είπες τίποτα; Αχ και να μου το έκανε εμένα.... Θα την είχα ξεμαλλιάσει!!! :angry: :woohoo:

Αφού δεν το κατανοούν από μόνες του πρέπει τελικά να γίνεσαι κακιά... ακόμη και όταν δεν το θέλεις... Τι να πω, γιατί όμως μόνο οι δικές μας οι μανάδες να καταλαβαίνουν περισσότερο;

Αχ βρε Μάρκερ περαστικούλια σας :(

Μεγάλη ταλαιπωρία περνάτε όλοι σας .Καλά για την πεθερά σου ο λιγότερο βαρής χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω είναι ανεύθυνη!!!Για να μην πω τίποτα άλλο! :angry:

Βάλτε καμιά φωνή γιατι τα θέματα υγείας είναι πάρα πολύ σοβαρά,κυρίως όταν αφορούν τόσο μικρά μωρά!

Καλό κουράγιο και γρήγορα καλά! :kiss:

Ax αυτες οι ανεγκεφιαλιες..... :(

Μαλλον πηρε το μαθημα της κι αφου δε τα εβαλε μαζι σου που της την ειπε ο γιοκας της(το χω δει κι αυτο...να εχουν κανει μαλακια και να βγαινουν κι απο πανω οτι βαζει διχωνια η νυφη στη σχεση μαμας-γιου! :S ) λεω να τη συγχωρησεις...ε και με το σιδερωμα ενα παραπανω! :P

Ευχομαι να αναρρωσουν γρηγορα τα αγορακια σου κι αλλο κακο να τα βρει τα μικρουλια! :)

ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ -Κ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!

ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ -ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ- ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΑΠΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ????!!!!ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΤΑΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΙΑ!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ!!!

ΑΣΕ ΜΗ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΑΖΕΥΕΙ!

ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ευχαριστω κοριτσια μου

ο μικρουλης μας ευτυχως εκανε διαρροια αλλα τουλαχιστον ηταν κακα

ο μεγαλος ειναι ακομα πολυ ασχημα

και να το δειτε

μπορει να ποναει και να κλαιει στον υπνο του αλλα οταν του μιλαω ολο γελαει

τα κακακια του βγαινουν σκετη βλεννα

αχ μακαρι να περασει γρηγορα

και παλι ευχαριστω

Καλα φιλεναδα τι παθατε???τωρα το ειδα!!ελπίζω όλα καλα τωρα!!!

τελικα πολυ ωραια που μεσα στο σπίτι εγω , ο αντρας μου και ο μικρος ΜΟΝΟ!!

Ε..καλα και λιγο η μαμα μου για κατι δουλιτσες..πιανεται??

και σημερα τα ιδια κοριτσια μου

ερεωτηση:

αν καποια εχει περασει γαστρεντεριτιδα πότε σταμάτησε η διάρροια;

οσο περνανε οι μερες και το παιδι ειναι ετσι τσαντιζομαι ολο και ποιο πολυ

μάλιστα εμαθα οτι ο κουνιαδος μου της ειπε να μην παει αλλα αυτη πηγε τελικα

Χρυσουλα μου ασε ταλαιπωρια μεγαλη

οχι για μας για τα παιδια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...