Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

θελω μωρακι!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

καλημερα κοπελαρες μου!!!!εδω κ μια βδομαδα μου εχει ξανακατσει στο μυαλο ο ερχομος ενος μωρου....κανω ακομα διαιτα εχω χασει 10κιλα κ ευτυχως ετα την 2 παλινδρομη που ειχα πριν 2 μηνες ακριβως οι εξετασεις βρηκαμονο ελληψη προγεστερονης που ου πε η γιατρος δεν ειναι τιποτα απλα αντιμετωπιζετε..κ ετσι ειπα να σταματησουμε τις προσπαθειες κ να φυλαγομαστε...αλλα εδω κ μια βδομαδα ο αντρας μου μου εβαλε την ιδεα πλι αφου λεει οτι δεν θελει να φυλαγομαστε κ να το απολαμβανουμε...λετε να θελει κ εκεινος κ να μην μου το λεει για να μην ανχωθω παλι;;;;;;

Δημοσίευση

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

η αληθεια ειναι οτι το χαιρομαι κ με το παραπανω κ εγω κ ο αντρουλης μου!!!!!!μακαρι να γινει ενα μικρο θαυματακι κ να μεγαλωσουμε κ αλλο την οικογενεια μας!!!!!!απλα ο αντρας ου δεν ηταν ετσι..ηθελε να προφυλακτουμε για λιγο καιρο μεχρι να περασει απο την προηγουμενη παλινδρομη ......κ λεω ισως να θελει κ εκεινος τελικα αλλο ενα μωρακι κ να μην θελει να μου το πει!!!!!!

Δημοσίευση

KALLI5 φιλενάδα…… για να είμαι ειλικρινής…… η περίοδος που το ζευγάρι…… "δεν προσέχει" είναι η καλυτερότερη και για τους δύο!!!!! Εγώ τουλάχιστον…… είναι στιγμές που παρακαλάω να αργήσει το μωρό για να ευχαριστηθούμε ακόμη περισσότερο το σεξάκι μας!!!!!! Μεγάλη απόλαυση μιλάμε……

Ίσως πάντως να ‘ναι κι αυτό που λες….. να μη θέλει να σε αγχώσει….. κι εσύ μην το σκέφτεσαι αγαπούλα μου….. το άτιμο το άγχος….. μας στερεί τόσες ομορφιές…..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.