Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:kiss: κουκλακι ειναι μεσα στα ροζ!αντε να ναι κοριτσι το δευτερο μου!να το ντυνω με κορδελες και φρου φρου! :silly:

ο τιτλος του ποστ ειναι πετυχημενος, εχουμε απομακρυνθει οι δυτικες απο τα ενστικτα μας. Η μανα νιωθει,και οπως λενε "αμα δε νιωθεις πως θα κανεις κατι?"

Σκεφτομαι αυτες στην Αφρικη,που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ,εχουν τα μωρα στα sling (που για μας ειναι μοδα..) και ειναι στις δουλειες...και θηλαζουν. Αυτες αναρωτιεμαι ειναι on line με τον παιδιατρο? :huh:

Δημοσίευση

BEPI μπραβο σας ειστε άψογες...να σας πω όμως κ εγω κάτι..εχω γιο οταν ήταν 10 μηνων έμαθα ότι ήμουν έγκυος κ σταμάτησα τον θηλασμο.

Όλο το καιρό του έλεγα θα έχεις αδελφάκι κ θα κάνει μαμ απο το βυζάκι της μαμάς....μέχρι 5ο αυτο του έλεγα.Μέτα έκανα διακοπή (ειχε πρόβλημα η μπεμπούλα μου) κ δεν του ξαναείπα τιποτα. Αυτος λοιπόν ακόμα νομίζει ότι έχουμε μπουμπού (δεν θα του ελεγα ότι παει το μπουμπού μας) στην κοιλίτσα κ τραβάει το στηθος μου προς την κοιλιά μου για να το ταισει...Ξερω ισως σας φαινεται περίεργο αλλά το ήθελε πάρα πολύ κ τωρα του λεω ειναι πολυ μικρούλι κ όταν γινει η κοιλιά της μαμάκας τοοοοοσο μεγάλη θα βγει κα θα κάνει μαμ απο το βυζάκι.Καθε μέρα γινετε αυτο...

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Δεν έχω λόγια...Απίστευτη φωτογραφία

Το μόνο που θυμάμαι είναι πως όταν γινόμουν ''μαμά''στα παιδικά μου χρόνια ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω την κίνηση του θηλασμού γιατί η μαμά μου δεν με θήλασε.Είχα συνδιάσει το τάισμα του μωρού με το μπιμπερό και όχι με το στήθος :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...