Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Μ ΑΡΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ CARDIN ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΣΒΑΡΟΦΣΚΑΚΙΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

Καλησπερα aglykeria!

Καταρχην καλη λευτερια να χεις! Εγω δεν εχω παρει κρεββατι αλλα εχω παρει τα λευκα ειδη και την προικα μωρου της piere cardin. Απο αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για το κρεββατι δεν ξερω. Τα κρυσταλακια τα φοβαμαι λιγο γιατι οταν το ζουζουνακι αρχισει την "εξερευνηση" θα προσπαθησει να τα βγαλει και το πιο πιθανο ειναι να τα καταφερει:) καλες αγορες!

Δημοσίευση

marietaki έγραψε:

Καλησπερα aglykeria!

Καταρχην καλη λευτερια να χεις! Εγω δεν εχω παρει κρεββατι αλλα εχω παρει τα λευκα ειδη και την προικα μωρου της piere cardin. Απο αυτα ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Για το κρεββατι δεν ξερω. Τα κρυσταλακια τα φοβαμαι λιγο γιατι οταν το ζουζουνακι αρχισει την "εξερευνηση" θα προσπαθησει να τα βγαλει και το πιο πιθανο ειναι να τα καταφερει:) καλες αγορες!

ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΕΓΩ! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ , ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Κ ΟΟΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ..... :blink:

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ Κ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ PIERRE CARDIN Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ! ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Κ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

• 1 year later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...