Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

«ΜΑΜΑ, ΑΛΛΟΣ ένας άνθρωπος πονάει σήμερα... ». Τα λόγια της 17χρονης κόρης της που μαζί με την ίδια έπεσαν θύματα βιασμού ενός άγνωστου άνδρα που τις απειλούσε με ένα κατσαβίδι μετέφερε η μητέρα της κοπέλας στους δικαστές που πέντε χρόνια μετά την αποτρόπαιη πράξη του έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο. Η περιγραφή της μάνας και τα αποδεικτικά στοιχεία δεν άφησαν καμία αμφιβολία στους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που ομόφωνα καταδίκασαν σε κάθειρξη 32 ετών (σ.σ.: κατά συγχώνευση 25) τον κατηγορούμενο, Αλβανό υπήκοο, χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό για το διπλό έγκλημά του.

Οι δικαστές άκουσαν συγκλονισμένοι τη μαρτυρία της γυναίκας που ήταν υποχρεωμένη για άλλη μια φορά να περιγράψει στο ακροατήριο όσα εδώ και πέντε χρόνια σημάδεψαν τη ζωή της και κυρίως τη ζωή της κόρης της.

«Ήρθε δίπλα στο παιδί και του έβαλε το κατσαβίδι στην κοιλιά. Πίστεψα ότι ήταν ληστεία και του είπα "Πάρε την τσάντα και άσε το παιδί μου. Μην το πειράξεις". Η μικρή με κοίταγε στα μάτια κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτε για το παιδί μου. Ήταν αποφασισμένος. Με έπιασε από τα μαλλιά και μας πήγε σε μια οικοδομή. Άρχισε να με χτυπάει. "Θα σε βιάσω" μου είπε. Τον παρακαλούσα "Όχι μπροστά στο παιδί". Ξεκίνησε ο βιασμός."Δες, έλεγε στο παιδί". "Μην κάνεις κίνηση, την πέταξα από κάτω". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Με έδεσε σε κάτι σίδερα με μια μπαλαντέζα που είχε ρεύμα. Κατάλαβα ότι χάνω το παιχνίδι, θα μου πάρει το παιδί. Λύθηκα με τα δόντια, αλλά δεν ήξερα πού είχε πάει την κόρη μου. Έψαχνα στα δωμάτια της οικοδομής. Όταν τον βρήκα είχε μια φανέλα στο λαιμό γεμάτη αίματα. Και το παιδί μου ήταν μέσα στα αίματα. Ο χρόνος για μένα είχε χαθεί....», είπε η μητέρα εξιστορώντας τον εφιάλτη.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος όχι μόνο αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι με τη μητέρα γνωρίζονταν και πως ό,τι συνέβη έγινε με τη θέλησή της. «Ακόμη και τώρα με την απολογία του πλήγωσε τα θύματά του» αντέτεινε αγορεύοντας ο εισαγγελέας κ. Εμμ. Ρασιδάκης ζητώντας την ενοχή του κατηγορουμένου, η οποία λίγη ώρα αργότερα σφραγίστηκε με την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Οταν το διαβασα επαθα σοκ..!

Πηγη http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... urComments

Δημοσίευση

βασικά η δική μου άποψη δεν είναι η θανατική ποινή παρόλο που θεωρώ πως είναι όντως πάρα μα πάρα πολύ βάναυσο το ότι συνέβη...

αυτό όμως που έχω ακούσει πως γίνεται κυρίως στους παιδεραστές που πάνε στη φυλακή είναι ότι παθαίνουν ακριβώς ότι έχουν κάνει.

ίσως με αυτόν τον τρόπο να καταλαβαίνουν πόσο άσχημο και άθλιο είναι αυτό που κάνανε... :angry:

αλλιώς ο θεός πιστεύω πως βλέπει τα πάντα και για όλους υπάρχει μια καταδίκη από αυτόν... :dry:

Δημοσίευση

αχ δεν το πιστευω..σοκαριστηκα

ο θεος σιγουρα θα τον τιμωρεισει,αν κ στη φυλακη δεν θα περασει καθολου καλα..φατσουλα κ γω εχω ακουσει οτι στις φυλακες δεν συμπαθουν καθολου τους παιδεραστες κ τους κακομεταχειριζονται με το χειροτερο τροπο...αυτο ελειπε να μεινουν ατιμωρειτοι....καλα ηθελα να ξερα καρδια δν εχουν αυτοι???ελεος δηλαδη... :(

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

αχ δεν το πιστευω..σοκαριστηκα

ο θεος σιγουρα θα τον τιμωρεισει,αν κ στη φυλακη δεν θα περασει καθολου καλα..φατσουλα κ γω εχω ακουσει οτι στις φυλακες δεν συμπαθουν καθολου τους παιδεραστες κ τους κακομεταχειριζονται με το χειροτερο τροπο...αυτο ελειπε να μεινουν ατιμωρειτοι....καλα ηθελα να ξερα καρδια δν εχουν αυτοι???ελεος δηλαδη... :(

Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιοι ''ανθρωποι''..

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Δημοσίευση

ας παμε τα πραγματα λιγο πιο μακρυα....για ποιον λογο το εκανε?

βριζοντας τον εδω μεσα δεν βρισκουμε καποια λυση...αν θελουμε λυσεις πρεπει να σκεφτουμε παραπερα...διοτι δεν ειναι ο μονος που το εκανε ουτε ο μονος που θα το κανει....λοιπον πως φτανει ο ανθρωπινος εγκεφαλος στο σημειο να πειραξει ενα παιδι? τι μπορουμε να κανουμε για να το αποτρεψουμε?

πραγματικα βριζοντας τον δεν κερδιζουμε κατι! το θεμα ειναι να σκεφτουμε πχ πλυσεις για να προστατευτουμε και εμεις και τα παιδια μας σε καθε περιπτωση βιας ...

Δημοσίευση

δυστυχως υπαρχουν αυτα τα τερατα που θελουν να αυτοαποκαλουνται και Ανθρωποι.Προσωπικα ναι για μενα αυτος ο ανθρωπος δεν χρειαζετε μονο φυλακη !στη φυλακη υποτειθετε οτι θα σωφρονιστει μακαλα γελιομαστε; θα καταλαβει ποτε ποσο κακαο εχει κανει σε αυτα τα πλασματα και σε ποσα ακομα που δεν εχουν δει τα φωτα της δημοσιοτητας.

Θα τιμωρηθει στη φυλακη με τι τροπο φατσουλα; θα τον βιασουν και αυτον ; ε και νομιζεις οτι δεν θα το αρεσει αφου ο ανθρωπος ειναι ανωμαλος τ προσπαθησε να βγαλει το ρρωστημενο παθος του πανω σε μια γυναια που ειχε τη κορη της η ακομα καισ ε ενα μικρο κοριτσακι που ειδε τον ερωτα με το πιο σκληρο τροπο ;Υπαρχει δικαιολογια για καποιον που ειναι βιαστης ; Καποιοι εχουν μιλησει για ψυχολογικα τραυματα των ανθρωπων αυτων οταν ηταν μικροι δνε με νοιαζει αν εχου ψυχολογικα ας ανεβουν σε μια ταρατσα και να φουνταρουν αλλωστε βαρος στη κοινωνια ειναι ολοι αυτοι....

Μαζευτηκα εδω στην Ελλαδα ολες οι φυλες και εχουμε και μερικους ελληνες που ανηκουν στην ιδια κατηγορια και βιαζουν και σκοτωνουν .

Ο αλλος βιασε τη γιαγια 88 ετων πειτε μου τη δικαιολογια μπορει αν εχει .

Τιμωρια για μενα ειναι μονο ο Θανατος σε αυτπους τους ανθρωπους η ακοαμ καλυτερα αν τους βαλουν κατω και να τους το καψουν να τους το κοψουν εκει να δουν .Δεν μπορω τρελλαινομαι εχω μια φιλη που βιαστηκε στα 8της χρονια απο τον συγκατηκο και οταν πηγε και το ειπε στη μαμα της εκινη η ανοητη δεν τη πιστεψε τ καποια στιγμη γυρω στα 11 το εμαθε η γυναικα του και βεβαια πιστεψε τη μικρη τοτε φιλη μου και μαλιστα ο ανθρωπος αυτος βιαζε και τα κορες του και βεβαι τον χωρισε .

Ο βιασμος ομως της φιλης μου δεν τελιωσε εως τα 18 της σχεδον την παρακολουθουσε και της εκανε ψυχολογικο πολεμο την θεωρουσε υπευθυνη που τον ειχε χωρισει η γυανικα του η κοπελα κυκλοφορουσε μονο με παρεα ποτε μονη και ο πανικος ηταν ζωγραφισμενος επανω της .Κπαοια εμρα τον επαισε ο αρραβωνιαστικος της και του ειεπ τι αν την ξαναενοχλησει θα κανει με την αστυνομια.Ενας δειλος ανθρωπος που ομως ειναι εξω και μπορει αν εχιε βιασει πολλες γυαικες δεν αξιζεουν λυπηση αυτοι για μενα .Ειμαι απολυτη

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ

ΒΙΑΖΕ ΕΝΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ

ΚΑΤΑΛΑΒΑ

ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΡΧΥΝ ΘΕΕ ΜΟΥ?????????

ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΝ

ΤΑΠΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΥΗΜΑΤΑ ΠΟΥ

ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ

Δημοσίευση

ε καλα ναι η φυλακη δεν ειναι τιποτα μπροστα σ'αυτα που εχουν κανει....ΑΛΛΑ υπαρχει κ καποιος αλλος που σιγουρα δεν θα τους αφησει ατιμωρητους...Ο ΘΕΟΣ!!ειτε σ'αυτη τη ζωη ειτε στην αλλη θα πληρωσουν ενα ενα τα αμαρτηματα τους!!

Δημοσίευση

σε τετοια απεχθες εγκληματα η καλυτερη ποινη ειναι η θανατικη

αφου πρωτα εχουν περασει ολοι οι συγκενεις των θυματων να τους μαστιγωσουν!!Αυτο αν και ακουγεται σκληρο ειναι το καλυτερο σε εναν η δυο να γινοταν αυτο δημοσια θα ειχαμε μειωμενη εγκληματικοτητα κατα 80% τωρα τι να φοβηθουν???την φυλακη??σε 3-4 χρονια μεκαλη διαγωγη εχουν βγει εξω

2 πραγματα δεν συγχωρουνται στην ελλαδα να χρωστας στην εφορια και να πατησεις κατα λαθος εναν παππου που εχει βγει στην μεση του δρομου και δεν ακουει την κορνα

Αν παρατηρησετε στις χωρες που εχουν τον νομο οφθαλμος αντι οφθαλμου και τον εφαρμοζουν η εγκληματικοτητα ειναι 5% και οχι 75% οπως εδω

ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και να καταπιεζουν τα ψυχικα τους τραυματα και ενστικτα ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

3 η 4 η 5 χρονια φυλακη δεν τους νοιαζει αν μπουν μεσα τζαμπα φαγητο νοσηλεια απο το ελληνικο κρατος!!!!!καλα αν εχουν και το ελαφρυντικο προηγουμενου καλου βιου σε 2 χρονια εξω με αναστολη :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

σε τετοια απεχθες εγκληματα η καλυτερη ποινη ειναι η θανατικη

αφου πρωτα εχουν περασει ολοι οι συγκενεις των θυματων να τους μαστιγωσουν!!Αυτο αν και ακουγεται σκληρο ειναι το καλυτερο σε εναν η δυο να γινοταν αυτο δημοσια θα ειχαμε μειωμενη εγκληματικοτητα κατα 80% τωρα τι να φοβηθουν???την φυλακη??σε 3-4 χρονια μεκαλη διαγωγη εχουν βγει εξω

2 πραγματα δεν συγχωρουνται στην ελλαδα να χρωστας στην εφορια και να πατησεις κατα λαθος εναν παππου που εχει βγει στην μεση του δρομου και δεν ακουει την κορνα

Αν παρατηρησετε στις χωρες που εχουν τον νομο οφθαλμος αντι οφθαλμου και τον εφαρμοζουν η εγκληματικοτητα ειναι 5% και οχι 75% οπως εδω

ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και να καταπιεζουν τα ψυχικα τους τραυματα και ενστικτα ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

3 η 4 η 5 χρονια φυλακη δεν τους νοιαζει αν μπουν μεσα τζαμπα φαγητο νοσηλεια απο το ελληνικο κρατος!!!!!καλα αν εχουν και το ελαφρυντικο προηγουμενου καλου βιου σε 2 χρονια εξω με αναστολη :angry::angry::angry:[/quoteΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ . ΕΤΣΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕ9Α ΚΑΙ ΟΙΚΤΟ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δημοσίευση

ΡΙΣΤΕ ΜΟΥ..ΣΟΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...ΦΟΒΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ....

Δημοσίευση

Κλαίω...ΔΕν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοια ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!ΦΥΛΑΚΗ;;;;;;Η φυλακή είναι παράδεισος για τα μούτα του!!!!Θανατική ποινή θα έπρεπε να υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις!!!!!Οξυγόνο χαλάει και μόνο που υπάρχει!!!!Όχι μόνο αυτός αλλά και πολλοί άλλοι!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Πραγματικά έχω χάσει τα λόγια μου απο την οργή!!!!!!!!!

Πώς είναι δυνατόν;;;;;Πόσο διεστραμένος παίζει να 'ναι ο παλιο*******;;; :angry::angry::angry:

Νευριασα πάρα πολύ! :angry:

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ? ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ Κ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΚΤΗΝΟΣ? ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Θα μιλήσω πολύ ωμά.

Με 15 ευρώ πηδάς την καλύτερη στην Αθηνάς.Έλεος.

Είναι από τις λίγες φορές που δεν πιστευω ότι ευθύνεται η πολιτεία, η ανεργία ή η αδιαφορία.Ολοι έχουμε πάθει στραπάτσα.Με συγχωρείτε αλλά δεν θα επρεπε να λέγονται άνθρωποι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...