Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνώ και γώ για την στριμένη μαυρομάλλα..... όλα τις ξινίζουν......

και ο φοιτητής πια..... με τι απάθια προσφόνησε το 3 στην βαθμολογία..... αίσχος.... η βασιλική ήταν τέλεια!!! :P:P:P :laugh: :cheer: τελεία και παύλα!!!!!!! :P:)B)

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΨΟΓΑ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΕΚΤΕΣ?ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ...ΑΚΟΥ 3?ΚΑΙ 5?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΑΨΟΓΗ...ΕΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ LIVE Ω ΕΜΕΙΣ ΤΟΧΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΔΩ

Δημοσίευση

Μπράβο σου Βασιλική!!!! :)

Μπράβο σου που τόλμησες! Δεν είναι εύκολο για όλους να βγουν στην τηλεόραση!

Το σπίτι σας φαίνεται πολύ ωραίο! Και το παιδικό δωμάτιο σούπερ!!! :woohoo:

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι.. εε παιχνίδι είναι, κάποιος κερδίζει, κάποιοι χάνουν.. ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες πολύ!

Πάντως πολύ αυστηροί οι συμπαίκτες σου βρε παιδάκι μου!! Άκου 3 και 5!!! Ποιοι ήταν πια, ο Μαμαλάκης και η Μπαρμπαρίγου;;; Ή ο Έκτορας ο πως τον λένε;; Δε θυμάμαι! Έλεος δηλαδή!!!

Δεν ξέρω γι'αυτούς, πάντως εμένα ακόμα μου τρέχουν τα σάλια! :P

Πάντως σαν εμπειρία πρέπει να'ταν μοναδική εε;;;! :)

Και πάλι μπράβο σου!! :)

Φιλάκια πολλά! :)

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Πάντως πολύ αυστηροί οι συμπαίκτες σου βρε παιδάκι μου!! Άκου 3 και 5!!! Ποιοι ήταν πια, ο Μαμαλάκης και η Μπαρμπαρίγου;;; Ή ο Έκτορας ο πως τον λένε;; Δε θυμάμαι! Έλεος δηλαδή!!!

Μποτρινι Ρουλιτσα...!!!

Χαχαχαχαχαχα... βλεπω κι'εγω η sweetmammy στην tv και ξαφνιαστηκα... λεω που με ξετρυπωσαν παλι; :P

Δημοσίευση

αχ το γαλακτομπουρεκοοοοοοοοοοοο :)

Εχεις πολυ γλυκο χαμογελο...και το νινι σου ειναι γλυκυτατο...λιγο που το ειδα στην αρχη!!!!

επρεπε να βαλεις και το νινι μαζι σας και να τους ριξει και ενα σπεσιαλ...χεσιμ.....να μαθουν τροπους!!!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχαχα.... Λέω κι εγώ... Η φιλενάδα μου στην τηλεόραση και δεν είπε τίποτα???

Λοιπόν Βασιλική τα έσπασες!!!!

Όλα τα πιάτα σούπερ, αυτό το γλυκό όμωες ρε παιδί μου.. Ακόμα στο μυαλό μου το έχω.. Και δε μου αρέσουν και τα σιροπιαστά.. Που να μου άρεσαν κιόλας...

Το κυρίως πιάτο παραδοσιακότατο και σούπερ! Το παξιμάδι με τη γαρίδα.. Αχ... Μου τρέχουν τα σάλια!

Σαφέστατα για εμάς εσύ είσαι η νικήτρια και άσε τους άλλους να κουρεύονται!

:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...