Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνώ και γώ για την στριμένη μαυρομάλλα..... όλα τις ξινίζουν......

και ο φοιτητής πια..... με τι απάθια προσφόνησε το 3 στην βαθμολογία..... αίσχος.... η βασιλική ήταν τέλεια!!! :P:P:P :laugh: :cheer: τελεία και παύλα!!!!!!! :P:)B)

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ..ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΨΟΓΑ...ΚΑΛΕ ΤΙ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΕΚΤΕΣ?ΜΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ...ΑΚΟΥ 3?ΚΑΙ 5?ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΑΨΟΓΗ...ΕΣΥ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ?ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ LIVE Ω ΕΜΕΙΣ ΤΟΧΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΔΩ

Δημοσίευση

Μπράβο σου Βασιλική!!!! :)

Μπράβο σου που τόλμησες! Δεν είναι εύκολο για όλους να βγουν στην τηλεόραση!

Το σπίτι σας φαίνεται πολύ ωραίο! Και το παιδικό δωμάτιο σούπερ!!! :woohoo:

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι.. εε παιχνίδι είναι, κάποιος κερδίζει, κάποιοι χάνουν.. ελπίζω να μην στεναχωρήθηκες πολύ!

Πάντως πολύ αυστηροί οι συμπαίκτες σου βρε παιδάκι μου!! Άκου 3 και 5!!! Ποιοι ήταν πια, ο Μαμαλάκης και η Μπαρμπαρίγου;;; Ή ο Έκτορας ο πως τον λένε;; Δε θυμάμαι! Έλεος δηλαδή!!!

Δεν ξέρω γι'αυτούς, πάντως εμένα ακόμα μου τρέχουν τα σάλια! :P

Πάντως σαν εμπειρία πρέπει να'ταν μοναδική εε;;;! :)

Και πάλι μπράβο σου!! :)

Φιλάκια πολλά! :)

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Πάντως πολύ αυστηροί οι συμπαίκτες σου βρε παιδάκι μου!! Άκου 3 και 5!!! Ποιοι ήταν πια, ο Μαμαλάκης και η Μπαρμπαρίγου;;; Ή ο Έκτορας ο πως τον λένε;; Δε θυμάμαι! Έλεος δηλαδή!!!

Μποτρινι Ρουλιτσα...!!!

Χαχαχαχαχαχα... βλεπω κι'εγω η sweetmammy στην tv και ξαφνιαστηκα... λεω που με ξετρυπωσαν παλι; :P

Δημοσίευση

αχ το γαλακτομπουρεκοοοοοοοοοοοο :)

Εχεις πολυ γλυκο χαμογελο...και το νινι σου ειναι γλυκυτατο...λιγο που το ειδα στην αρχη!!!!

επρεπε να βαλεις και το νινι μαζι σας και να τους ριξει και ενα σπεσιαλ...χεσιμ.....να μαθουν τροπους!!!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχαχα.... Λέω κι εγώ... Η φιλενάδα μου στην τηλεόραση και δεν είπε τίποτα???

Λοιπόν Βασιλική τα έσπασες!!!!

Όλα τα πιάτα σούπερ, αυτό το γλυκό όμωες ρε παιδί μου.. Ακόμα στο μυαλό μου το έχω.. Και δε μου αρέσουν και τα σιροπιαστά.. Που να μου άρεσαν κιόλας...

Το κυρίως πιάτο παραδοσιακότατο και σούπερ! Το παξιμάδι με τη γαρίδα.. Αχ... Μου τρέχουν τα σάλια!

Σαφέστατα για εμάς εσύ είσαι η νικήτρια και άσε τους άλλους να κουρεύονται!

:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
    • Ααα ήσουν τόσο χαλαρή, απλά αν τυχόν γινόταν έτσι και σε μένα και ξεκινούσα και έλεγα βάλε αυτό βάλε αυτό κλπ , 1ον δεν θα τα έβαζε όμορφα μέσα στη βαλίτσα και 2ον θα τα έψαχνε όπως να ναι , οπότε πάλι εγώ θα την έφτιαχνα συν τους πόνους χαχαχαχα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...