Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!

Τώρα είδα ότι έγραψες. Clomiphene πήρα 2 φορες για να κάνω σπερματέγχυση από την 2η έως την 6η ημέρα. Τιμές ανεβασμένες δεν είχα αλλά η ξαδέρφη μου που τα πέρνει σαν θεραπεία ένα εξάμηνο περίπου είχε. Της είπε ο γιατρός της ότι συμβαίνει αρκετά συχνά και είναι από τα χάπια. Την πρώτη φορά κάνανε δουλίτσα και είχα μωράκι ασχετα που δεν προχώρησε για άλλους λόγους. Την 2η δεν έκατσε αλλά δεν πειράζει πάμε γι άλλα.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολύ.Εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις...Ξέρεις μήπως αν έχει παραταθεί ο κύκλος της με αυτά;Και αν τα ξεκίνησε με υψηλή FSH;Πάντως στο 70% αυτό το φάρμακο δουλεύει, άσχετα άν εμένα δεν με έπιασε!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ όπως σας είπα τα πήρα 2η με 6η. Υπέρηχους ξεκίνησα την 1η φορά να κάνω από την 8η ημέρα και επειδή η ωορηξία μου πάει με το πάσο της (κάνω ωορηξία την 18η ημέρα) ταλαιπωρήθηκα λίγο. Εμεινα έγκυος αλλά λόγω θρομβοφιλίας (που δεν ήξερα ότι την έχω) δεν μπόρεσε να προχωρήσει το μπεμπάκι. Την 2η φορά που ξέραμε πλέον ξεκίνησα και εγώ από την 12η και αυτό για να μην τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν έκατσε βέβαια αλλά δεν πειράζει χθες έκανα την 3η και μπήκα στην αναμονή.

Ολα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι!!!!

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ γενικά είμαι μάλλον ή υποχόνδρια ή τρομερά αγχωμένη με το θέμα πια!Τα πήρα για 6 μήνες από 5-9 μέρα του κύκλου μου.Θεωρητικά με αυτά δυναμώνουν τα ωάρια.Σου προκαλούν βέβαια διάφορα.Εγώ εχω γενικά σγουρά μαλλιά και είχαν ισιώσει,πονούσε φρικτα το στήθος μου κυρίως τους 3 πρώτους μήνες και παρατήρησα και μια επιμήκυνση του κύκλου μου ο οποίος από 26-28 μέρες το πολύ έφτασε στις 33-34 άρα μεταφέρεται προφανώς και η ωορρυξία και εμένα αυτό δεν μου το είπε κανείς και τελικά μάλλον προσπαθούσα επισταμένα λάθος μέρες.Το θέμα το ξεκίνησα μήπως και κάποια κοπέλα το είχε πάρει με υψηλή FSH, το από κει και πέρα με απασχολεί!Και δυστυχώς δεν έχω απάντηση. Μέχρι εδώ που ξέρω πάντως ότι ξέρω το ξέρω θετικά και πολύ ψαγμένα.Αααα!Και κάνουμε ωορρυξία με αυτά περίπου από 8η ως 10η μέρα μετά την διακοπή.Σε μένα δεν είχαν,δυστυχώς, κανένα αποτέλεσμα λένε όμως ότι σε ηλικίες μέχρι 35 είναι θαυματουργά.Σου έυχομαι καλή τύχη,ολόψυχα.

Δημοσίευση

ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ PM ME ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.

Η μέτρηση των επιπέδων της FSH χρησιμοποιείται σαν δείκτης ωοθηκικής απάντησης και πιθανότη­τας εγκυμοσύνης για να καθορίσουμε εναλλακτικές λύσεις. Οι μέχρι τώρα δημοσιευμένες μελέτες απο­δεικνύουν ότι η αξία της FSH είναι περιορισμένη μια και στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών δεν μπορούμε να προβλέψουμε αρνητικά το αποτέλεσμα παρά μόνο όταν το επίπεδο της FSH ξεπερά­σει το επίπεδο 25 mIU/ml. Αυτό όμως ισχύει για ένα μικρό ποσοστό ασθενών που δεν ξεπερνάει το10%. Άρα το test της FSH στα επίπεδα 12-25 mIU/ml, που θεωρούνται άνω των φυσιολογικών ορίων, δεν είναι χρήσιμο διότι η πιθανότητα λάθους είναι ψηλή, δηλαδή έχουμε σημαντικό αριθμό γυναικών που δεν είναι πτωχές απαντήτριες ενώ βάσει του test θα εθεωρούντο ότι είναι, με αποτέλεσμα να υπο­βληθούν α) λανθασμένα σε θεραπεία με αυξημένες δόσεις γοναδοτροπίνης ή β) ακόμη και αποκλεισμό της προσπάθειας λόγω προβλεπόμενης αποτυχίας. Για τις περισσότερες γυναίκες αυτό που πρέπει να γίνεται όταν τα επίπεδα κυμαίνονται μεταξύ 12-25 mIU/ml είναι να αρχίζει η θεραπεία με τις καθιερω­μένες δόσεις και ανάλογα της ανταπόκρισης να καθορίζεται ή περαιτέρω πορεία. Άλλες βοηθητικές δια­γνωστικές προσπάθειες για πρόβλεψη είναι η μέτρηση του όγκου της ωοθήκης, η πρόκληση με clomiphene citrate, ή η μέτρηση των επιπέδων της Inhibin η οποία επίσης όταν είναι κάτω των 45 pg/ml είναι αρνητική.

Δημοσίευση

Καλημέρα ,

Εγώ τον προηγούμενο μήνα τα σταμάτησα. Είμαι 31 και τα έπαιρνα 3 μήνες. Η περίοδος δεν μπορω να πω οτι ήταν σταθερή. :( Τα έπαιρνα 3-7η μέρα και πήγαινα για υπέρηχο την 9-11η ημέρα.

Τα σταμάτησα γιατι τα νεύρα μου είχαν χτυπήσει κόκκινο, είχα αρχίσει να πρήζομαι και γενικά ο οργανισμός μου δεν τα άντεξε....

Αποτέλεσμα δεν είδα αλλα έχω ακούσει τα καλύτερα. Εμένα μάλλον δεν μου ταίριαζανε.

Καλή επιτυχία..

Δημοσίευση

Ax Γιουλάκι μην στενοχωριέσαι....Είμαι σίγουρη πως με κάποιο τρόπο θα τα καταφέρεις...και μένα δεν με βοήθησαν τα Clomiphene,και μου σπάσανε και τα νεύρα,aλλά έχει ο Θεόςείσαι, και μικρή έχεις χρονικά περιθώρια.Elenalda ευχαριστώ πολύ...σου έστειλα και εγω pm.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...