Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,

ΟΠΩς ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩς ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ 'ΠΟΥΛΑΚΙ' ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ(ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ).ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!!!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????????????????????

Δημοσίευση

Καλημέρα elli.Εγώ δεν έχω αγοράκι αλλά έχω τελειώσει βρεφονηπιοκομία.Στην παιδιατρική μας είχαν πει ότι στα αγοράκια καλό είναι να μην πειράζουμε το πουλάκι τους.Η πετσούλα που έχει από πανω προστατεύει το "καφαλάκι" από τειχόν μολύνσεις.Μόνο να έχεις το νου σου όταν του βάζεις την πάνα να το σηκώνεις προς τα πάνω.Για να είσαι σίγουρη όμως και καθυσηχαστείς ρώτα και τον γιατρό σου

Δημοσίευση

στα αγορακια πρεπει να κατεβαζουμε το πετσακι ελαφρα οταν το κανουμε μπανιο γιατι μεσα πιανει σαν μακα ασπρη

εγω του το εκανα καθε μερα μετα το μπανακι του και ετσι δεν εκλεισε ποτε και δεν επαθε ποτε φιμωση

μια κοπελα θυμαμαι ειχε φερει στην παιδιατρο το αγορακι της και το πουλακι του ειχε γινει κατακοκκινο και ειχε πριστει απο την φιμωση

Δημοσίευση

Ελλι μου καλημερα.Το πουλακι του μικρου πρεπεινα στο κατεβασει ο γιατρος για πρωτη φορα και θα σου δωσει και μια κρεμουλα γιατι συνηθως την πρωτη φορα ερεθιζεται.Πιστευω οτι η ηλικια του ειναι καταλληλη.Εμας μας το εκανε 6 μηνων και μετα θα πρεπει σε καθε αλλαγη να το κατεβαζεις μονη σου.Εγω δεν το εκανα απο ενα σημειο και μετα και ειχε κλεισει και η παιδιατρος με ειχε μαλωσει.Καλο ειναι λοιπον να το συζητησεις με τον παιδιατρο σας και να το κανετε.Μην αγχωνεσαι παντως δεν ειναι κατι το φοβερο,εκεινη την ωρα μπορει να γκρινιαξει μονο.

Δημοσίευση

Κοριτσια οταν λενε να το κανουμε στο μπανιο του δεν πειραζει αν μπει λιγο αφρολουτρο μεσα? Δε θα τον τσουξει? Εγω του το εχω κανει πολυ λιγες φορες γιατι φοβαμαι ειναι η αληθεια. Οταν του το κανω να του ριχνω και νερακι? Η ετσι απλα να το κατεβαζω?

Δημοσίευση

Δεν παθαινουν τιποτα με την σαπουναδα εξαλου τα αφρολουτρα που χρησιμοποιουμε στην αρχη ειναι πολυ ηπια.Οσο πιο συχνα το κατεβαζεις στην αρχη τοσο πιο γρηγορα θα ανοιξει.Σκοπος ειναι να μενει κατεβασμενο μονο του.Τι λεμε πρωι πρωι!! ;)

Δημοσίευση

Εμένα ο μικρός μου είναι 17 μηνών και δεν κάνω τίποτα στο πουλάκι του.

Ο παιδίατρος όμως του το κατεβάζει κάθε φορά που πηγαίνουμε.Τώρα θα πάμε ξανά το Δεκέμβριο αλλά δεν μας είπε τίποτα για το πουλάκι.

Υποθέτω οτι αν χρειαζόταν να κάνω κάτι θα με ενημέρωνε!

Μην ανησυχείς , θα σου πει ο γιατρός σου πότε και αν χρειάζεται να κάνεις κάτι!

Δημοσίευση

Ο δικός μου είναι 3,5 μηνών και η παιδίατρος μας είπε ότι πρέπει κάθε φορά όταν του κάνουμε μπάνιο να του κατεβάζουμε το πετσάκι σιγά σιγά μέχρι κατω όσο πάει βέβαια για να καθαρίζεται η περιοχη και να αποφύγουμε φαινόμενα φίμωσης που θα πρέπει το παιδί να χειρουργηθεί.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...