Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Σε 1 μήνα παντρεύομαι και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο τραγούδι που θα χορέψουμε! Λέμε για το "Εσύ" (Λιβιεράτος-Θεανώ) αλλά φοβάμαι μήπως είναι χιλιοπαιγμένο. Ο αντρούλης μου θέλει το "Εμεινα εδώ" του Ρόκκου αλλά ενώ μου αρέσει πολύ ο στίχος φοβάμαι μήπως είναι πολύ down για πρώτο χορό... μήπως δεν κάνει για γάμο! Πέιτε μου τη γνώμη σας!

Εσείς ποιο τραγούδι χορέψατε ή θα θέλατε να χορέψετε; Με ενδιαφέρει να είναι ελληνικο!!

Α!! Μετά από το δικό μας τραγούδι σκεφτόμαστε να χορέψουμε το "ηρθες" του Ρουβά με τη μπεμπούλα μας!!

Περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας!!!

Φιλάκιαααα!!!

Δημοσίευση

Ψάχνω κάτι καινούριο να πω

να μην το 'χω ξανακούσει ούτε κι εγώ

κάτι να σε εντυπωσιάσει

στον αέρα ένα σημάδι σου να πιάσει

να μην το 'χω ξανακούσει ούτε και κι εγώ

Ψάχνω μα κολλάω και εγώ σ’ όλα εκείνα

Που έλεγε γελώντας η Μελίνα

Βρήκα κάτι λοιπόν να σου πω

Που είναι πάντα καινούριο και απλό

Σ' αγαπώ

σ' αγαπώ για το τώρα, το πριν, το μετά

και το πάντα

Σ' αγαπώ

η καρδιά μου τρελάθηκε, βαράει

σαν ξεκούρδιστη μπάντα

Σ' αγαπώ

θα με βρεις το πρωί

όταν όλα τα φώτα θα σβήσουν

Θα 'μαι εδώ

κι όπως όλα τελειώνουν

έτσι θ' αρχίσουν...

μα νομίζω τίποτα δεν μου ανήκει

τα κρατά καλά κρυμμένα η Αλίκη

ψάχνω κάτι καινούριο να πω

Ψάχνω κάτι καινούριο αλλά

τριγυρνώ συνεχώς στα παλιά

με τη βάρκα του Μάνου σ' ένα κύμα

το γαλάζιο του Οδυσσέα σ' ένα ποίημα

βρήκα κάτι λοιπόν να σου πω

που 'ναι πάντα καινούριο κι απλό

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΧΟΡΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ... ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΚ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ WHOLE LOTTA LOVE (LED ZEPPELIN)

Δημοσίευση

Εύα με το καλό το διπλό μυστήριο! :cheer:

Του Ρόκκου το τραγούδι είναι απλά φανταστικό!

Το άκουσα πρώτη φορά σε παρόμοια φάση και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο από τη συγκίνηση! Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή. Στους στίχους δεν βρίσκω κάτι κακό! Ίσα ίσα...

Εμείς χορέψαμε το "Ποτέ ποτέ ποτέ" (Πάριος - Δήμου) και μετά το Μαρία-Μαράκι-Μαριώ (Ρόκκος) αφιερωμένο στο Μαράκι μας που βαφτίσαμε την ίδια μέρα! Την είσοδο την κάναμε με το "Μέχρι το τέλος του κόσμου" του Ρέμου, στίχος που ταιριάζει και ρυθμός δυνατός, ότι πρέπει για την είσοδο!

Η annamaria.b σου πρότεινε τη δεύτερη επιλογή που είχα. Είχα στο μυαλό μου κι ένα του Elton John αλλά προτίμησα τελικά κάτι ελληνικό. Παλαιότερα είχε ανοιχθεί thread με τίτλο νομίζω.. "τα blues των γάμων μας" ή κάπως έτσι... Εκεί γράψανε πολλές κοπέλες!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΜΕ... :woohoo: :woohoo:

ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ (ΓΛΥΚΕΡΙΑ)

ΤΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Δ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ...ΧΑΧΑΧΑΧ

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ :woohoo:

Δημοσίευση

Εύα μου καταρχήν με το καλό να γίνει το "διπλό" μυστληριο!!!

εμείς χορέψαμε το "βυθό" του Χατζηγιάννη.έχει φοβερό στίχο και ήταν το τραγούδι μας από την αρχή της σχέσης μας!!!!περιτό να σου πω οτι την ώρα του χορού όλοι έκλαιγαν...

πολύ ωραία η επιλογή του "ηρθες" για το χορό με τη μικρή!!!εμείς μπήκαμε με το "και σε θέλω" του Σάκη στην δεξίωση!!!!

Δημοσίευση

εμας το τραγουδι μας ηταν αυτο, δεν καταφεραμε να το χορεψουμε στο γαμο μας γιατι μπλεχτηκε μια θεια στα ποδια μας και τα εκανεκουλουβαχατα, το χορεψαμε σπιτι και καθε φορα που το ακουμε κανουμε σαν ερωτευμενα σχολιαροπαιδα, ειναι δυσκολο για μπλουζ ομως γιατι δεν ειναι ακριβως αργο κοματι, οι κοπελες σου εχουν κανει πολυ ωραιες προτασεις και η γνωμη μου ειναι να μην κοιταξεις αν ενα τραγουδι εχει πολυπαιχτει αλλα αν σε εκφραζει.

Δημοσίευση

Όλα κάνουν για χορό γάμου αρκεί να σας εκφράζουν!

Εμείς επιλέξαμε το "Να κοιμηθούμε αγκαλιά" του Παπακωνσταντίνου. Όταν το άκουσε ο υπεύθυνος του κέντρου μας είπε ότι δεν κάνει για γάμο! Από την στιγμη όμως που το νιώθαμε το χορέψαμε και η αλήθεια είναι ότι πολλοί μας είπαν ότι συγκινήθηκαν και άλλοι μας είπαν ότι τους άρεσε γιατί ήταν πρωτότυπο. Ο χορός του ζευγαριού είναι για το ζευγάρι! Και τα παπάκια να μου άρεσαν αυτά θα έβαζα!

Δημοσίευση

Η ώρα η καλή να είναι!

Το ήρθες του Ρουβά είναι πολύ καλή ιδέα, μου αρέσει πολύ!

Το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου επίσης μου αρέσει και το έχω ακούσει σε γάμο. Το παν είναι να το νιώθει το ζευγάρι, έτσι συγκινείσαι ό,τι κι αν χορέψουν! Εμείς, επειδή ο άντρας μου λατρεύει τα ιταλικά, χορέψαμε το " I belong to you" ντουέτο Ramazzoti με Anastacia. Στο γάμο του αδερφού μου, χόρεψαν το "Να με νοιάζεσαι" του Κότσιρα και νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο συγκινητικά και όμορφα τραγούδια. Κλαίγαμε όλοι!!!!

Σας παραθέτω απόσπασμα στίχου (δεν ξέρω πώς να ανεβάσω το βιντεάκι)

"Να μ' αγκαλιάζεις για να σ' αισθάνομαι

κι αν δεις πως χάνομαι, να μ' ανεβάζεις

να με ησυχάζεις και να με νοιάζεσαι

να με χρειάζεσαι όπως κι εγώ"

Ακόμα και τώρα κλαίω!!!!!!

Δημοσίευση

Nickis έγραψε:

Όλα κάνουν για χορό γάμου αρκεί να σας εκφράζουν! Ο χορός του ζευγαριού είναι για το ζευγάρι! Και τα παπάκια να μου άρεσαν αυτά θα έβαζα!

Συμφωνω απολυτα!!!

εμεις ειμαστε περισσοτερο του ξενου ρεπερτοριου και οπως λεει και η Nickis βαλαμε ενα τραγουδι που μας εκφραζε!

I belong to you- Eros Ramazzotti kai Anastacia

κοιταξε στο youtube!!! κι εμεις απο κει βρηκαμε!

Δημοσίευση

η ωρα η καλη κουκλα μου!!!εμεις χορεψαμε το τραγουδι μας το οποιο ειναι το whithout you.οι στιχοι ειναι τελειοι και με συγκινουν απιστευτα οταν ακουω το τραγουδι, καλα για την φωναρα της mariah carey να μην πω!!!!!!!

Δημοσίευση

εγω παντρευτηκα πριν 1 μηνα

διαλεξαμε να χορεψουμε βαλς

ηταν κατι ιδιαιτερο και αρεσε και στο κοσμο

το βρηκαν πρωτοτυπο

χορεψαμε το wedding walls του νοτη μαυρουδη

στη τουρτα βαλαμε το ηρθες του ρουβα οπως θες και εσυ

επεσε πολυ κλαμα απο τις φιλες μου

συγκινηθηκαν πολυ.

Δημοσίευση

Το τραγούδι της IreneValadia είναι απίθανο!!!!!

"Θα σ'αγαπώ" - Γαλάνη ψηφίζω σαν τοπ!

Εμείς χορέψαμε το "Ερωτα μου αγιατρευτε και καυημε μου μεγαλε...."

όλοι γελούσαν κι εμείς γι'αυτό το κάναμε αλλα πολύ καψουροτράγουδο, δεν μπορείτε να πειτε!

Επίσης μπήκαμε με ενα απο το mappet show (το γνωστο manamanam)

και την ώρα της τουρτας σοβαρευτήκαμε για λίγο και βάλαμε το "Ζητα μου οτι θες"-Πρωτοψάλτη

Μετά το ρίξαμε στα ζεμπέκικα παλι!

Ααααχ...ωραίες στιγμές

Άντε με το καλό Εύη μου!

Δημοσίευση

εμεις ειχαμε βεγγαλικα κ μπηκαμε με το τραγουδι του λιβιερατου το ΕΣΥ.. την τουρτα την κοψαμε μτ το τραγουδι της πεγκυ ζηνας αυτο που ειχε γραψει για το δικο της γαμο. κ χωρεψαμε το τραγουδι του βερτη το ονειρο αληθινο.. δεν ειχε κυκλοφορησει ακομη κ δεν ηταν πολυ γνωστο.. το ακουσαμε για πρωτη φορα στα βραβεια μαντ κ αμεσως ειπαμε αυτο... τρομαξα να το βρω μετα απο κατι μαυρους το πηρα το σι ντι..ολοι οσοι το ακουν τωρα μας λενε ΄΄το τραγουδι σας΄΄

Δημοσίευση

Οι ώρες οι καλές.Να περάσετε πολύ όμορφα.Εμείς χορέψαμε το "Όλα δικά σου μάτια μου"του Πουλόπουλου σε εκτέλεση του Ρέμου.

Καλά τρελλή διαφωνία για το τραγούδι!Τελικά επικράτησε η δική μου επιλογή και εκ των υστέρων άρεσε και στον άντρα μου. :P

Δυστυχώς δεν κατάφερα να το ανεβάσω :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...