Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΝΤΙΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΕΝΝΟΘΕΙΤΕ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΑΡΕΣ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ!!!!!!!ΑΝΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΠΙΣΙΑ!!!!!!ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΟΤΣΑΡΙ!!!!!!!!

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΕΥΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ....

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κορτσόπα κι έγω τεμέτερον είμαι.. πολύ χάρηκα με το θέμα αυτό.. εγω η γαιδούρα ενω τα καταλαβαίνω όλα, δεν μιλάω ποντιακά και ακόμη χειρότερα δεν χορεύω :( μόλις γεννήσω όμως σκοπέυω να μάθω...για κοιτάξτε κάτι που εμενά με κάνει να κλαίω..http://http://www.youtube.com/watch?v=bWiYGo_A-Mc

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου εγραψα πριν ωρα και μολις πατησα υποβολη με πεταξε,τωρα τα ξαναγραφω...κορτσοπα μ' ευμορφα εγω δεν ειμαι ποντια αλλα εχω πολλους συγγενεις και αγαπαωωω τους ποντιους παρα πολυ,να τωρα πριν που ακουσα τα τραγουδια κουνουσα χερι και κεφαλι χαχαχα καταλαβαινετε οι ποντιες πως :P :woohoo:

λοιπον ποσοοοοοοο μου λειψατεεεεεε δεν φανταζεστε,φτιαχνω το σπιτι δηλ τι το φτιαχνω το μετετρεψα σε γιαπι,αλλαζω τα πατωματα στα δωματια μεσ στο καταχειμωνο η τρελλη :silly: και επικρατει ενας γενικος χαμος γι αυτο δε βρισκω χρονο :( ελπιζω συντομα να τακτοποιηθω και να ειμαστε παλι μαζι,μονο μη με ξεχασετε γιατι σας εχω μεσα στην καρδια μου το ξερετε καλα!Σας στελνω τοοοοοσα φιλιααααα που πονεσε το στομα μου...ματς-μουτς-ματς-μουτς-μακια :kiss::kiss::kiss::kiss: και να με σκεφτεστε λιγακι ;)

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

Κοριτσακια μου εγραψα πριν ωρα και μολις πατησα υποβολη με πεταξε,τωρα τα ξαναγραφω...κορτσοπα μ' ευμορφα εγω δεν ειμαι ποντια αλλα εχω πολλους συγγενεις και αγαπαωωω τους ποντιους παρα πολυ,να τωρα πριν που ακουσα τα τραγουδια κουνουσα χερι και κεφαλι χαχαχα καταλαβαινετε οι ποντιες πως :P :woohoo:

λοιπον ποσοοοοοοο μου λειψατεεεεεε δεν φανταζεστε,φτιαχνω το σπιτι δηλ τι το φτιαχνω το μετετρεψα σε γιαπι,αλλαζω τα πατωματα στα δωματια μεσ στο καταχειμωνο η τρελλη :silly: και επικρατει ενας γενικος χαμος γι αυτο δε βρισκω χρονο :( ελπιζω συντομα να τακτοποιηθω και να ειμαστε παλι μαζι,μονο μη με ξεχασετε γιατι σας εχω μεσα στην καρδια μου το ξερετε καλα!Σας στελνω τοοοοοσα φιλιααααα που πονεσε το στομα μου...ματς-μουτς-ματς-μουτς-μακια :kiss::kiss::kiss::kiss: και να με σκεφτεστε λιγακι ;)

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΕΛΙΝΑΚΙ ????????????????????

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΣΑ :blush:

ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΒΡΕ ΤΡΕΛΑΡΑΑΑΑΑ ?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ ... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ! ;)

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ...ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ :kiss:

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ :P:blush:

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΩΩΩΩΩ!!! :)

Ε ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ :laugh:

Δημοσίευση

Κοριτσακια κι εγω ποντια ειμαι αλλα δεν ξερω τιποτα!!Ο μπαμπας μου δεν μας τα μιλουσε και ξερω τις γνωστες φρασεις μονο και ουτε χορους αλλα εχω το γινατι και το πεισμα των ποντιον!!

Δημοσίευση

Ωραιααααααααααα!Ας ενωθουν οι τρελλαρες να γουσταρουμε! :laugh: :laugh: :laugh:

κι εγω στην παρεα σας!βεβαια ειμαι μιση ποντια-μιση κρητικια!

μεγαλωσα κ ζω σε χωριο ποντιων (απο εναν οματ ο καθενας τους!!! :P )...

Οπου χορος....εγω ορθια!ετσι κι αλλιως βρε κοριτσια η ποντιακη μουσικη ειναι τοοοοσο ξεσηκωτικη!

τωρα με τα βιντεακια σας χορευαμε με την μπεμπα!!!!!!!!!(αυτη ειναι πιο ποντια απο μενα!στην καταγωγη μονο γτ απο μυαλο?ειναι πολυ πιο εξυπνη!χααχαααχχα)

ποντιακα δεν πολυμιλαω ααλλαααααα πεταω καμια λεξη που πολλες φορες ειναι λαθος αλλα εγω το ευχαριστιεμαι κ......το ξανακανω!!! :P

ΥΓΜελινα ξεχνιεσαι εσυ????!!!!!

σε περιμενουμεεεε!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

κι εγω στην παρεα σας!βεβαια ειμαι μιση ποντια-μιση κρητικια!

μεγαλωσα κ ζω σε χωριο ποντιων (απο εναν οματ ο καθενας τους!!! :P )...

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΕΙ !!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΛΥΡΕΣ (ΚΡΗΤΙΚΗ Κ ΠΟΝΤΙΑΚΗ) ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

Anastacia έγραψε:

Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΩΝΕΙ !!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΛΥΡΕΣ (ΚΡΗΤΙΚΗ Κ ΠΟΝΤΙΑΚΗ) ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :woohoo:[/quote:12l8chd3]

Αστα να πανε!!!Πες μου τωρα πως να ΜΗΝ βγει το κοριτσι μου τσαχπινικο!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!ειμαι και εγω ποντια (ΣΑΜΛΙΔΟΥ) απο μαμα και μπαμπα. ηρθα ελλαδα στα 10 μου. η γιαγια μου συνεννοειται μαζι μου μονο ποντιακα οποτε καταλαβαινετε απο μωρο σε ποντιακο περιβαλλον μεγαλωσα!

τα βιντεκια ειναι ΑΠΕΧΤΑ!!!!! :laugh: :laugh: :) Τελειο το θεμα!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

γεια σας και από μένα!

εγώ είμαι μισή πόντια (από μαμά)! Δυστυχώς δε ξέρω να μιλάω και να χορεύω (δηλαδή παντα σηκώνομαι οταν έχει ποντιακά αλλά τα κουτσοκαταφέρνω)! Θα ήθελα να μάθω καμιά ποντιακή συνταγή...έτσι ρε αδερφέ να συνεχίσω λίγο την παράδοση και να μάθει και το παιδί μου κάτι! Αλλά η μαμά μου δε ξέρει!!!! αν έχει κάποια όρεξη ας γράψει κάτι που μαγειρεύει ποντιακό και της αρέσει!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ!!!!

Και εγώ πόντια. Από μαμά & μπαμπά οι οποίοι έχουν φροντίσει να μου περάσουν το μικρόβιο. Χορεύουμε, μιλάμε μέχρι και στην με ποντιακή μαγειρική έχω αρχίσει να ασχολούμαι!!! Και ο αντρούλης μου μισός πόντιος (από μαμά).

Μανούλα δεν έχω καταφέρει να γίνω ακόμα αλλά το προσπαθώ με πάθος!!

Ενώστε λοιπόν όλες το ποντιακό σας πείσμα για να μου δώσει τύχη και να καταφέρω να κρατήσω στην αγκαλιά μου άλλο ένα ποντιάκι!!!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!

Δημοσίευση

Lori καλημέρα

Οτισυνταγές έχω κάνει τις έχω ξεσηκώσει από το www.pontos.gr. Εχω φτιάξει βαρένικα, ωτία & πιροσκι!! Τις έχω τσεκάρει τις συνταγές βγαίνουν τέλειες και είναι ακριβώς όπως τα φτιάχνει και η γιαγιά μου. Πήρα και μια 2η γνώμη για επιβεβαίωση ότι τα κάνω σωστά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...