Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΩΡΑΡΙΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ???????ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΛΕ....ΕΓΩ ΔΙΝΩ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 12-12,30 ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ...ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 5 ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΕΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ?Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ?ΠΟΣΟ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις ειμαστε πιο μεγαλοι βεβαια.. Θηλαζει κατα τις 8, τρωει τα φρουτα κατα τις 10.15, τρωει το φαγητο κατα τις 2.30, τρωει καμια ρυζογκοφρετα κατα τις 5, μετα κατα τις 6.30 και τελευταιος θηλασμος 8. 8 κοιμαται κ εχει δυο μερες που ξυπναει κ 8. Ελπιζω να το κρατησει!!

Αντρουλα εμενα ξυπναει κατα τις 9 οπου τρωει κρεμα(εχει κοψει το γαλα... :( ) κατα τις 12 τρωει τα φρουτακια του και καποιες μερες και αυγο,3-3:30 το φαγητο,6-6:30 γιαουρτι και κατα τις 9:30 μετα το μπανιο και αφου τον εχει ψιλοπαρει ο υπνος του δινω γαλα αλλα συνηθως πινει γυρω στα 100ml με το ζορι....

Α επισης οταν τρωμε με τον αντρα μου για να συμμετεχει κι αυτο στο τραπεζι του δινω να τρωει με τα χερακια του στο καρεκλακι κομματακια κοτοπουλο ή ψωμακι καμια πατατα σε κομματακια κτλ για να μαθαινει κιολας σιγα σιγα στα μη αλεσμενα... ;)

Τωρα εσενα οπως εβγαζες 5 γευματα με γαλα ετσι και τωρα απλως το 1 θα αντικατασταθει απο κρεμα κι αργοτερα αλλο ενα απο φρουτα κτλ...

ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΟ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΤΩΡΑ ΤΡΨΕΙ 9-10 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ 11-12 ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΦΡΟΥΤΟ?ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4? ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΓΑΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 6-7 ΠΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 9,30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ 12,30...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΩΣ ΤΟ Π ΠΡΩΙ Η ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ?

Και βεβαια δε πειραζει! ;)Και ποτε μα ποτε μη τον ξυπνας!!γι αυτο το λογο τουλαχιστον... ;)

κι εμενα καμια φορα κοιμαται και τρωει πιο αργα τη φρουτοκρεμα ή το φαγητο...πχ αν φαει φρουτα κατα τη 1 του δινω το φαγητο κατα τις 4 και μετα απλως δινω το γιαουρτι 6:30-7 και μπορει να καθυστερησω και το μπανιο του κανενα τεταρτο μηπως και πεινασει και πιει πιο πολυ γαλα(σπανιο...)...

Δε χρειαζεται να ειναι τοσο αυστηρα τα ωραρια...αλλωστε και η καθημερινοτητα δεν ειναι παντα ιδια...οταν πχ εχετε παει βολτα μπορει να μη κοιμηθει τη συνηθισμενη ωρα που κοιμαται στο σπιτι ή να κοιμηθει λιγο πριν απο ενα γευμα και να παει πολυ μετα το γευμα..

Οταν μου τυχαινει κατι τετοιο και πχ τρωει το μεσημεριανο μετα τις 4,το απογευμα δε του δινω ολο το γιαουρτι ή του δινω κανενα μπισκοτακι..Ή εχει τυχει να κοιμηθει μετα το μεσημεριανο κατα τις 4:30 και να ξυπνησει 7 οποτε καθυστερω και το μπανιο του κατα τις 10...αυτο που προσπαθω παντως ειναι μετα τις 6:30 να μη τρωει τιποτα ωστε να κανουμε μπανιο 9 και 9:30 να κοιμηθει μπας και πιει γαλα..

Βεβαια τα περισσοτερα απο τι βλεπω απο γνωστες μου πινουν το γαλα ακομη κι αν δε πεινανε πολυ,αλλα επειδη εμενα δε πινει ακομη κι οταν πειναει και γενικα δε πινει τιποτα υγρο φοβαμαι για αφυδατωση και ετσι προσπαθω να ειναι καποιες ωρες νυστικος πριν το βραδυνο μπας και πιει λιγο... :S

Κι εγω δε κραταω ωραριο το λεγομενο ανα 4 ωρες...σε καμια περιπτωση.

Ξυπναει κατα τις 9 με 9 μιση πινει γαλα οσο θελει απο (150 μεχρι 200 γραμμαρια), μετα κατα τις 12 το πολυ τη δινω φρουτοκρεμα.Στις 3 παλι θα φαει το αλεσμενο της (φαγητο κανονικα), το απογευμα κατα τις 7 τρωει κρεμα ή γιαουρτι και στις 11 παρα περιπου πινει το γαλα της...

Μη σε ανησυχούν πως θα βγούν οι ώρες των γευμάτων, το παιδί θα σε καθοδιγήσει.

Εμείς αν & ποιο μεγάλες απο εσάς-14μηνών- μπορεί να πιεί & 3γεύματα γάλα αντί για 2.

Εξάλλου η κρέμα αμα τρώει την ποσότητα που χρειάζεται, θα τον κρατάει περισσσότερο.

εμεις ξυπναμε γυρω στις 7... πινουμε γαλα κατα τις 10-11 στον σταθμο της δινουν φρουτα, γυρω στις 2 το μεσημερι φαγητο, στις 5 γαλα και στις 8 κρεμα και νανιιιιιιι

αλλοτε την κραταει ολο το βραδυ και αλλοτε ξυπναει γυρω στις 4 - εξαρταται ποσο εντονη ηταν η μερα της στο σταθμο

καπως ετσι το κανουμε εμεις :)

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙ...ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ 7 - 11 - 15 - 7 - 11 ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 11, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΥΜΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ) ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΩΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ :woohoo: ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ :silly: :side: :silly: :side:

Εγώ τη δίνω γάλα γύρω στίς 7 στόν υπνο της μετά κάτα τις 10 φρουτόκρεμα,στίς 2 κρέας στις 6-6,30 ρυζάλευρο βανίλια και στίς 11 γάλα πάλι στόν υπνο της.Λέω σε λίγο καίρο το βράδυνο να της το δίνω πιο νώρις.

Εμείς τρώμε ως εξής:

7κ30= πολύ λίγο γάλα (γύρω στα 40 ml δεν θέλει άλλο)

11 = φρουτόκρεμα

12 = γάλα (100 ml)

2κ30 = φαγητάκι αλεσμένο

18:00 = βανίλια ρυζάλευρο

21:00 = γάλα (150 ml)

01:00 = γάλα (100 ml)

05:00 = γάλα (100 ml)

*δυστυχώς η δικιά μου πίνει λίγο γάλα κάθε φορά και έτσι αναγκάζομαι και της δίνω συχνότερα γεύματα. Είναι 6,5 μηνών και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε σε κάποιο πρόγραμμα κυρίως με το βραδυνό της ύπνο.

ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ.ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ.ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.7.30 ΘΗΛΑΣΜΟΣ/10.30 ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ/13.30 ΚΡΕΑΣ ΠΟΛΤΟΣ/5.00 ΚΡΕΜΑ/8.30 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ.ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!

ΣΑΚΟΥΛΙΝΑ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΝΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΑΛΑ(03.00) ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΜΗΝΩΝ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ

Antroula.. να'μαστε κι εμείς!!! Λοιπόν, εμένα ξυπνάει άλλες φορές 7:30, άλλες φορές 8:30 κι άλλωτε 10, αναλόγως πότε θα φάει το τελευταίο βραδινό και πόσες τεμπελιές τον πιάνουν! Ναι καλά κατάλαβες.. Δεν έχουμε στάνταρ ώρες αλλά δεν με χαλάει καθόλου!! Αφού μου κοιμάται όλη νύχτα δεν το συζητώ καθόλου! Συνήθως έτρωγε κάθε 4 ώρες, θηλασμό και 120 ml μπουκάλι, το οποίο μέσα σε 2 βδομάδες έγινε 150 ml και 180 ml! Όταν του δίνω μόνο μπουκάλι τις τελευταίες 2 μέρες πίνει 210 ml γιατί στα 180 ml μου έκλαιγε και ζήταγε κι άλλο! Τώρα τις τελευταίες πάλι 2 μέρες τυχαίνει και ξυπνάει στο 3ωρο για γάλα με 180 μλ τελευταίο γεύμα. Το τελευταίο βραδινό το τρώει περίπου 10:30 με 11 και μετά το πρωί αναλόγως την τεμπελιά του.. γιατί του αρέσει το χουζούρι! Κάνει 5 γεύματα την μέρα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• χαχαχαχα...Μα κι εσύ πατατάκια και μπριζολάκια πριν από εξετάσεις χοληστερίνης....;;; Ε είστε προκλητική κυρία μου!🤪 Πάντως τώρα που είπες για τη φέτα... Αν μπορώ να κατονομάσω ένα φαγητό που ζητούσα και ζητάω ακατάπαυστα τώρα στην εγκυμοσύνη, αυτό είναι ξεκάθαρα η φέτα Καλαβρύτων. Δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πάντα μου άρεσε, αλλά τώρα το τερμάτισα! 😂
    • Να στε καλά βρε κορίτσια που μας τα εξηγείτε τόσο απλά και κατανοητά ❤️🙏 Κι εγώ χθες λοιπόν που συζητήσαμε το πλάνο τοκετού πήγα "διαβασμένη" (και καλά 😅) με βάση αυτά που γράψατε κι εσείς και έχω ακούσει απ τις μαίες. Του είπα ότι επιθυμώ να περάσουμε τον καθετήρα κάπου στην αρχή, (3-5 διαστολή πχ) για να είμαι έτοιμη όποτε το επιθυμώ. Ο γιατρός είπε ότι έχω δύο επιλογές, είτε να μου κάνουν έγχυση την αναισθησία ανα 2 ώρες, είτε να έχω ένα χειριστήριο που θα συνδέεται με τον καθετήρα και να ελέγχω εγώ πότε θέλω να λάβω αναισθησία ανάλογα με τις αντοχές μου στον πόνο. Δε το ήξερα αυτό, λέγεται "Intermittent epidural bolus" 🤷‍♀️ φυσικά θα πρέπει να φωνάζω και τη μαία πριν το κάνω για να ελέγχει αν έχει περάσει το κατάλληλο διάστημα, κτλ. @Kallia.Geo απορία νούμερο 3434543656 😅 Πως θα ξέρεις να περιμένεις σπίτι μέχρι διαστολή 5; Με βάση τη συχνότητα των συσπάσεων να φανταστώ;
    • Η διατροφή καλά πάει...αλλά πεινάω συνεχώς 🤣🤣 κοιτάω να περπατάω κιόλας περισσότερο...πάω όπου μπορώ μόνο με τα πόδια... Καλά έκανες και εσύ και πέταξες τα τεστ!!!απλά να απολαμβάνουμε τον έρωτα...είναι τόσο όμορφο!!!! Επιτέλους Παρασκευή να ησυχάσουμε έστω μια ημέρα από τα διαβάσματα....είμαι πολύ πιεσμένη γιατί και τα δύο γράφουν τεστ...ειδικά ο μεγάλος πρώτη γυμνασίου πολύ διάβασμα!!!!καμία σχέση με το δημοτικό! @Elli13 βρήκες νωρίς το θετικό τεστ εγκυμοσύνης Ε;;; Ποια μέρα είπες;;;για να ξέρω πότε να αρχίσω και εγώ τα τεστ 😜😜 αν και δεν κάνω ωορρηξίας....βάση ημερολογίου θα το δω
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν ξέρω τι σου είπαν και σας άγχωσαν τόσο... Ένα μόνο κρατάω κι είναι κ αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία.... Η μπουμπού σας, το θαυματάκι σας, είναι υγιέστατη κι αυτό είναι το μόνο που μετράει!! Στον ίδιο εμβρυομητρικό π΄ηγες για την επανάληψη του ντόπλερ; Πολύ χαίρομαι και με τις μητριαίες.  Πφφφφ... τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι πολύ άσχημο να αγχωνόμαστε με άλλα... Εμείς αύριο το μεσημέρι έχουμε τον επανέλεγχο. Ήδη τρέμω μόνο και στην σκέψη, αλλά από την άλλη θέλω να δω τι γίνεται...  
    • Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!  @Demy93 δύσκολο που δεν έχεις κανέναν να το κρατήσει το μωρό. Ούτε κι εγώ έχω αλλά τουλάχιστον θα αργήσω να γυρίσω στη δουλειά. Πότε λες να ξεκινήσεις;  @Barbiee όντως μικρή μικρή ξεκίνησες!! Εύχομαι να κάνεις όσα θελήσεις! 5 αδέρφια είστε και είσαι το μόνο κορίτσι;  χαρά στο κουράγιο σου!! @Elk μια χαρά μεγαλώνει το μωράκι σου 🥰🥰🥰 @μαμά12345ωραιοτατη ηλικία τα 30!!νεοτατη είσαι! Είναι καθαρά στο μυαλό σου! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...