Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαιρετω ολα τα μελη του μαμμυ παλια κ νεα!

ειμαι παλιο μελος κ πλεον δεν μπαινω παρολαυτα σημερα ελαβα ενα μηνυμα απο τη παναγιωτα(Manoyla)παλιο μελος κ μου ειπε πως γεννησε κ θελησε να το ανακοινωσω!

λοιπον..γεννησε ενα πανεμορφο κ υγιεστατο κοριτσακι 3540kg k 51cm Κ οπως μου ειπε ειναι μελαχρινουλα!

να σας ζησει κοριτσαρα!να ναι γερη,καλοτυχη κ να τη χαιρεστε!

φιλακια πολλα σε ολα τα μελη του μαμμυ

αννα ή αλλως anna kr στο Facebook :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κι εμείς είδαμε τον μπέμπη σήμερα, έχει γίνει 1100! Όλα καλά μας είπε ο γιατρός, αρ΄χες Οκτ΄ώβρη τωρα θα ξαναπάμε για εξετάσεις και να τον ξαναδούμε. Πίστευα ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν οι πιο συχνές επισκέψεις αλλά πάλι πάνω στο μήνα θα πάμε. Με τη δουλειά κι εγώ έλεγα να αλλάξω την ΠΗΤ να την βάλω πιο μετά, για να εχω λιγότερη άδεια πριν και περισσότερη μετά, αλλά τελικά με το ένα και το άλλο δεν το έκανα και η αλήθεια ειναι ότι δεν ξέρω αν θα το μετανιώσω μετά αλλά για την ώρα κι αυτές οι μέρες που έχουν απομείνει μου φαίνονται βουνό κι ότι έχουν τον ατελείωτο.
    • 1 στις 161 να εμφανίσω προεκλαμψία πριν την 36η εβδομάδα. 
    • 1 στα 58 να εμφανίσω προεκλαμψία πριν τις 37 εβδομάδες.
    • Τι ωραια και ευχαριστα νεα ❤️ παει και το μαξιλαρακι της καμπυλης!! Οσο με την δουλεια, σε καταλαβαινω απολυτα, εγω μιλησα με τον γιατρο και θα αλλαξουμε την ΠΗΤ, γιατι ετσι κι αλλιως με διδυμακια δεν θα φτασω 40η εβδομαδα οποτε θα βαλουμε δυο εβδομαδες νωριτερα για να ξεκινησει η αδεια μου αρχες Οκτωβριου, γιατι, παρολο που ειναι κι εμενα δουλεια γραφειου, οταν σχολαω ειλικρινα δεν εχω καθολου ενεργεια για τιποτα. Ασε που μπορει να με δεις να φυγω και να σερνω το ενα ποδι, να ποναω στα πλευρα, και φτανω σπιτι και ξαπλωνω απο τις 19.00. Καπου ωπα γιατι εχω και ολοκληρη μετακομιση να κανω 🤪 και η κουραση οπως λες ειναι και νοητικη αλλα εμενα με καταβαλλει και σωματικα!
    • Κοριτσι μου καλημερα.Εγω θα σου πω πρωτα απο ολα ενα μπραβο που μπορεις εμενα κοντευει 2μιση και σκεφτομαι πως θα την αποχωριστω,τωρα στο θεμα.Υπαρχει η δυνατοτητα μειωμενου ωραριου οπως ειπε η φιλη παραπανω και μπορεις να το σητησεις ειτε εσυ ειτε ο αντρας σου.Τωρα για αρρωστιες και τετοια μονο με γονικη αδεια αλλα νομιζω οτι δεν πληρωνεται ή με τις μερες της αδειας σου αν εχεις την δυνατοτητα.Αλλο που μπορεις ειναι το προγραμμα ΄"ντανταδες" που για μενα ειναι ποιο ασφαλες γιατι μπορεις να βαλεις δικο σου ανθρωπο.Οπως και αν εχει σου ευχομαι να βρεις λυση γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθητε πολυ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...