Μετάβαση σε περιεχόμενο

"Καφέ" εκκρίσεις .. δεν αντέχω πια!

Recommended Posts

Γειά σας φιλενάδες μου,

Μπορεί να έχω χαθεί και να μη σας γράφω πολύ συχνά αλλά κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω νέα σας !

Θα ήθελα τη βοηθειά σας σ'ένα θέμα που μ'απασχολεί πάρα πολύ και να σας πω την αλήθεια μ'έχει ρίξει στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Διανύω την 31η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και περιμένω ένα υγιέστατο αγοράκι.. τον πριγκιπά μου...!

Το θέμα είναι ότι απο την αρχή η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν εύκολη... μέχρι τον 5ο μήνα εμετούς, ναυτίες κτλ... Αυτά δεν με πείραζαν όμως, τ'άντεχα! Αλλωστε λίγο πολύ όλες τα παιρνάμε..!

Το θέμα μου είναι ότι λίγο πριν κάνω τη Β επιπέδου είδα λίγο αίμα όταν πήγα στη τουαλέτα να ουρήσω! πανικόβλητη πήρα το γιατρό μου που μου συνέστησε ξεκούραση και UTROGESTAN. Πήγα στο ΙΑΣΩ για τη Β επιπέδου και όλα ήταν τέλεια... το πως ήρθε το αίμα ανεξήγητο!!!!

Το ψυχολογικό μου "βάσανο" όμως ξεκίνησε απο την 27η εβδομάδα. Σηκώθηκα να πάω στη δουλειά, πάω στη τουαλέτα και βλέπω πάλι λίγο αίμα. Το θέμα αυτή τη φορά ήταν ότι είχα και συσπάσεις. Ψιλοπονούσα.. Πήρα τον γιατρο ο οποίος μου συνέστησε ξάπλα και έχω ξεκινήσει τα YTOPAR που τα παίρνω μέχρι και σήμερα. Πήγα στο γιατρό με είδε και όλα φυσιολογικά.. ο πλακούντας, η μήτρα, όλα τέλεια. Αυτό το αίμα πάλι ανεξήγητο..

Εγώ όμως κάθε τόσο βλέπω λίγο ροζ και λίγο καφέ (μόνο όταν κάνω τσίσα μου, όχι έτσι ξαφνικά). Ο γιατρός μου είπε ότι να μην ανησυχώ και ότι έτσι θα πάει η εγκυμοσύνη μου απο'δω και πέρα ! Εγώ όμως δεν μπορώ να ησυχάσω .. ! Τρέμω όταν πάω στη τουαλέτα..!

ααα.! ξέχασα να σας πω ότι το θέμα "σεξ" με τον αντρούλη μου το έχουμε ξεχάσει ... δουλειές δεν κάνω (τα τραβάει όλα η μανούλα μου και ο άντρας μου) και σταμάτησα τη δουλειά.

Συγνώμη για το τόσο μεγάλο post αλλά ειλικρινά φοβάμαι πολύ και ελπίζω αν εχει καμία άλλη κοπέλα παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει λιγάκι..

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας και φιλιά σε όλες ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σοφακι μου χαλαρωσε...εφοσον σου λεει ο γιατρος σου οτι δεν ειναι κατι το επικυνδινο τοτε δεν υπαρχει λογος να εισαι στεναχωρεμενη...καταλαβαινω το φοβο σου γιατι το εχω περασει..στην αρχη της εγκυμοσυνης μου με τρελη αιμορραγια,σαν περιοδο..αλλα πρεπει να ηρεμισεις...απολαυσε την κοιλιτσα σου..αλλωστε κοντευεις προς στο τελος...και να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε ;)

αχ bourique μου, δεν μπορείς να φανταστείς πως είμαι ψυχολογικά. Δεν μπορώ να χαρώ την εγκυμοσύνη μου με τίποτα! Αφού με παρακαλάει ο άντρας μου να πάμε να ψωνίσουμε για το μωρό μας και εγώ φοβάμαι να κουνηθώ.. φοβάμαι τη γίνει τίποτα κακό..

Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική αλλά δεν το κάνω επίτηδες.. !

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την απάντηση σου .. είναι πολυ καθυσυχαστική για μένα .. τωρα που είμαι συνέχεια στο σπίτι θα μπαίνω να τα λέμε .. να μην είμαι μοναχούλα μου .. :)

Sofia μην ανησυχείς δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Αφού σε είδε και ο γιατρός και όλα καλά μέχρι τώρα don't worry!!εγώ δεν είχα αίμα αλλά είχα συσπάσεις και πόνους περιόδου πολύ συχνά με αποτέλεσμα να σταματήσω και εγώ τη δουλειά και να ξεκουράζομαι παίρνοντας βέβαια utrogestan και μαγνήσιο 3 φορές την ημέρα.Να φανταστείς αυτό το έχω απο τον Σεπτέμβρη και μόνο τώρα ο γιατρός μου είπε να μειώσω τα χάπια που παίρνω.Καταλαβαίνω πως νιώθεις και εγώ κάθε φορά που έχω πόνους έτσι νιώθω,ανησυχώ πολύ αλλά με ξεκούραση και φάρμακα όλα καλά θα πάνε,άλλωστε το λέει και ο γιατρός σου! :)

ΣΟΦΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔ.ΕΙΔΑ ΛΙΓΑΚΙ ΡΟΖ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΠΟΛΥ ΚΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ Κ ΟΥΤΟΠΑΡ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΥΤΟΠΑΡ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΛΟΓΩ ΠΟΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΠΑΩ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΣΥΣΠΑΣΗ,ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ Κ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.ΑΦΟΥ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ....ΜΗΝΣ ΕΦΟΒΙΖΕΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙΜΗΣΥΧΗ!!!!!

ΒΕΒΑΙΑ....ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ....ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΕΣ.....ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΧΡ.......

ΑΣΤΑ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΟΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ....ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
    • Αχ κορίτσι μου τι ωραίο το μνμ σου πρέπει να βγείτε σήμερα όλοι μαζί έξω να φάτε 😊 είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές όταν αντικρίζεις το θετικό τεστ εκεί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου !  εγώ είχα 13/12 θετικό τεστ μετά την παλινδρόμηση όταν ξανά είδα θετικό τεστ δεν το πίστευα νόμιζα δεν το βλέπω καλά 😂 και εννοείται το ανέβασε εδώ φόρουμ 👇    όταν άνοιξα το θέμα του Αυγούστου 24 είχα φοβερό άγχος γιατί είχα ανοίξει και το θέμα Μαΐου 24 όπου και μετά από 2 βδομάδες αποχώρησα.. ευτυχώς όμως αυτήν την φορά πήγαν οοολα καλά για αυτό έβαλα και το 🌈 στα μωράκια Αυγούστου 2024! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...