Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!!!ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ , 5 ΜΕΡΕΣ, ΑΝΑΡΡΩΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ!!ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΘΗΛΑΣΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΜΕΣΩς ΓΑΛΑ!!ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ?

maria120309 έγραψε:

ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!!!

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ...

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΣΕΛΙΝΚΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΥΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! ;)

εγω απο την πρωτη μερα την θηλασα απλα δυσκολευομουν λιγο με τον ορο αλλα μια χαρα τα καταφερα, και την αλλη μερα και στην καφετερια πηγα, περνεις παυσιπονα βολταρεν και μια χαρα εισαι μετα απο μια εβδομαδα δεν τα χρειαζεσαι πια και μια χαρα εισαι, το μωρο στο βγαζουν στο πρωτο δεκαλεπτο η υπολοιπη ωρα ειναι για να σε ραψουν κτλ, το μωρο δεν μπορεις να το παρεις αγκαλια μολις το βγαλουν απλα γιατι σε εχουν συνδεδεμενη με το πιεσομετρο και με τον καρδιογραφο την ωρα της ενχειρησης μετα μια χαρα οταν ανεβεις πανω εκτος αν κανεις ολικη αναισθησια που δεν το συνηστω γιατι εισαι σαν κουνουπιδι μετα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.ΤΣΕΛΙΝΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ.ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?

ΑΧ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ.ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 2.ΕΝΩ ΤΩΡΑ...ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΕΛ ΠΑΝ.

tselinkas έγραψε:

ΟΧΙ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ...ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΥΣΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ?

εγω θηλασα την πρωτη μερα,ημουν ξαπλα και στο πλαι,με βοηθησαν οι μαιες κ θηλασα,και με ολα τα αξεσουαρ καθετηρα+ορο.

Ωραιο θέμα!!!εγω κορίτσια ΔΥΣΤΥΧΩΣ εγω θα γεννησω-καταλήξαμε-με καισαρικη και με ολική..γιατί εχω κάνει εγχειρηση κήλης μεσοσπονδύλιου δισκου και δεν επιτρέπεται ουτε ραχιαιο,η επισκληριδιο μονο ολική και φυσικά καισαρική...Στεναχωριέμαι παρα πολύ γιατί δεν θα το ζήσω!!!

αλλα δεν πειράζει..μηπως εχει κανει καμια καισαρική και ολική.ΠΩΣ ΗΤΑΝ???Θέλω πολύ να θηλάσω θα μπορώ κατευθείαν?αν θέλω αποκλειστικό θηλασμό το μπεμπακι μου τι θα τρώει αν δεν ξυπνησω κατευθειαν?

:cheer:

αχ κριμα μωρε...δεν πειραζει ομως.οπως μου ειπαν και τα κοριτσια το μωρο να ειανι καλα και βλεπουμε για τα υπολοιπα. :cheer:

• 1 month later...

yolle έγραψε:

Ωραιο θέμα!!!εγω κορίτσια ΔΥΣΤΥΧΩΣ εγω θα γεννησω-καταλήξαμε-με καισαρικη και με ολική..γιατί εχω κάνει εγχειρηση κήλης μεσοσπονδύλιου δισκου και δεν επιτρέπεται ουτε ραχιαιο,η επισκληριδιο μονο ολική και φυσικά καισαρική...Στεναχωριέμαι παρα πολύ γιατί δεν θα το ζήσω!!!

αλλα δεν πειράζει..μηπως εχει κανει καμια καισαρική και ολική.ΠΩΣ ΗΤΑΝ???Θέλω πολύ να θηλάσω θα μπορώ κατευθείαν?αν θέλω αποκλειστικό θηλασμό το μπεμπακι μου τι θα τρώει αν δεν ξυπνησω κατευθειαν?

:cheer:

εκανα ολικη 2 φορες....δεν ζεις την στιγμη που θα βγαλουν το μωρο αλλα δεν πειραζει...μονο καλα να ειναι κ δεν περιαζει...

εγω πονουσα αλλα επειδη θηλαζα εκανε πολλες συσπασεις η μητρα κ πονουσα πολυ...δηλαδη δεν ηταν απο την καισαρικη αλλα απο τις συσπασεις.

την πρωτη ημερα που εκανα την ολικη δυσκολευομουν λιγο αλλα μου εδειξαν τροπο οι μαιες κ ολα καλα...θηλαζα το μωρο κανονικα δηλαδη καθιστα κ δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα...ολα υποφερτα...

Κλύσμα στην καισαρική;;; :blink:

Κι εγώ με καισαρική θα πάω κοριτσια μου στην 38 εβδομάδα λόγω διαβήτη τύπου 1,νεανικό,αλλά νόμιζα ότι θα το γλύτωνα το κλύσμα..! :dry:

και εγώ με καισαρική και ολική νάρκωση γέννησα. 12.00 το μεσημέρι κοιμήθηκα 12.30 με ξύονησαν και είχαν ήδη τελειώσει. μπορεί να χάνεις το πρώτο κλάμα του μωρού σου αλλά από την στιγμή που θα σε ξυπνήσουν μπορείς να κάνεις ότι κάνει και μία γυναίκα που έχει γεννήσει φυσιολογικά είτε αυτό λέγεται θηλασμός είτε να σηκωθείς από το κρεβάτι. το μόνο που να σε απασχολεί είναι να είναι υγιές το μωράκι και όλα τα άλλα θα γίνουν.

Δυστυχως δε το γλιτωνεις!Παντως ενταξει,εγω δεν ειχα ξανακανει κ με ειχαν τρομοκρατησει με αυτα που ακουγα αλλα δεν μου φανηκε κ τοσο τρομερο !Μην αγχωνεσαι με τετοια τωρα!Με το καλο το μωρακι σου! :)

little-angel έγραψε:

Δυστυχως δε το γλιτωνεις!Παντως ενταξει,εγω δεν ειχα ξανακανει κ με ειχαν τρομοκρατησει με αυτα που ακουγα αλλα δεν μου φανηκε κ τοσο τρομερο !Μην αγχωνεσαι με τετοια τωρα!Με το καλο το μωρακι σου! :)

Δεν φοβάμαι καθόλου την καισαρική.Είμαι θεόμουρλη,παντελώς γουρούνα...Αναίσθητη ένα πράμα! :P

Όμως το κλύσμα το έχω πάρει με πολύ κακό μάτι,δεν ξέρω γιατί.... :(

Lenaki λες να έρθω εκεί να την γλυτώσω; :lol:

Mpempoulina_mou έγραψε:

little-angel έγραψε:

Δεν φοβάμαι καθόλου την καισαρική.Είμαι θεόμουρλη,παντελώς γουρούνα...Αναίσθητη ένα πράμα! :P

Όμως το κλύσμα το έχω πάρει με πολύ κακό μάτι,δεν ξέρω γιατί.... :(

Lenaki λες να έρθω εκεί να την γλυτώσω; :lol: [/quote:3juqhyxu]

Τωρα σοβαρα,δεν ειναι τιποτα!Ουτε να στο περιγαψω δε θυμαμαι(καλυτερα μαλλον ε?!! :P )Τοσο ανωδυνα μου περασε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...