Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!! ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ :angry: ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ :dry: !!!

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ :blush: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :(:x:whistle:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΙΝΙ, ΒΟΥΛΙΤΣΑ, ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ :blink: :laugh: :side::PB) ΨΩΩΩΩΝΙΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=707

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!!!!

ΦΙΑΛΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι την Καίτη την συμπαθησα πολύ! Την πρώτη φορά που την είδα όταν αναρωτιόταν για το φαγητό εχθές μου φάνηκε κάπως όμως μετά απο λίγο ειδα ότι είναι γλυκός άνθρωπος..καμιά φορά το πρόσωπο παραπλανεί!!Βασιλική έχεις πολύ πλάκα..καλά βρε συ...δεν ήξερες τι είναι τα πουγκάκια;;;;χεχεχεχε..τσαντάκια!!!:) Γέλασα όταν το άκουσα!(όχι με κακία βέβαια!!!:) ) Πάντως σας ζηλεύωωω...και μόνο για τη μάσα θα έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι!!:) Να καλοτρώς κάθε μερα..ουαου!!!:)Και μετά με την μπάκα γεμάτη να σχολιάζεις τη μαγειρική του αλλου!!Λέειιιι....!!:)

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου μπραβο σου!!!! ολα πολυ νοστιμα φαινονταν!!!!! κατα τη γνωμη μου αδικη η βαθμολογια..... εγω παλι με την κυρια Καιτη ( ετσι δεν τη λενε;) πολυ γελιο εριξα οταν εβαλε ωτοασπιδες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη (εχεις και το ονομα της κορης μου) τι καλη που εισαι.

Ολα ηταν τελια μπραβο σου προπαντων για την διαθεση σου.Πολυ γλυκια και ευγενικη.Καλα το χταποδι πρεπει να ηταν φανταστικο απο τα αγαπημενα μου φαγητα (λατρευω μπαχαρι που εβαλες) και γενικα όλα τα υλικα.

Στη σαλατα τρελαινομαι για σκορδο.

και το γαλακτομπορεκο δεν το συζητω θεικο.

Πιστευω σημερα σε αδικισαν οι συμπαίκτες σου. :angry:

Δημοσίευση

θελω να δω τι θα φτιαξει αυτος!

τι 3 καλε? 3 δινεις σε καποιον που δεν εχει μαγειρεψει τιποτα!!!!!

απο την στιγμη που το τρως πρεπει να βαλεις τουλαχιστο5-6!!! κακος!

γιατι το τραπεζι που του φανηκε μπαςκλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε απο εκει κακιασμενε!

μαι χαρα ητανε κοπελα μου...στιφαδο...μμμμμμμμμμμμμμ

και ο μικρος!!!! τι καλος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Στο συνολο πηρε 20 :(

3

7

5

5

Δημοσίευση

Ρε σεις, είδα το τρέιλερ! Τι απαράδεκτα άτομα είναι αυτά;Ο Χριστός και η Παναγία; Γιατί τη βγάζουν όλη αυτή τη ξινίλα; Για τα 1500 ευρώ; Βασιλική, πες μας που μένουν να τους κανονίσουμε!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη δυστυχως δεν εκτιμησανε τον κοπο σου!!!

Παντως καλο το χταποδι στιφαδο και γενικα μαγειρεψες μια χαρα...

Να σε ρωτησω κατι χαζοοο??? :silly:

Την ηλεκτρικη κουζινα ετσι πως την εχεις βαλει βολευει ???

Ξετρελαθηκα με το ολο set της κουζινας και γενικα ηταν πολυ καλο!!

Φιλια και μπραβο σου για το τολμημα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...