Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!! ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ :angry: ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ :dry: !!!

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ :blush: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :(:x:whistle:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΙΝΙ, ΒΟΥΛΙΤΣΑ, ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ :blink: :laugh: :side::PB) ΨΩΩΩΩΝΙΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=707

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!!!!

ΦΙΑΛΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι την Καίτη την συμπαθησα πολύ! Την πρώτη φορά που την είδα όταν αναρωτιόταν για το φαγητό εχθές μου φάνηκε κάπως όμως μετά απο λίγο ειδα ότι είναι γλυκός άνθρωπος..καμιά φορά το πρόσωπο παραπλανεί!!Βασιλική έχεις πολύ πλάκα..καλά βρε συ...δεν ήξερες τι είναι τα πουγκάκια;;;;χεχεχεχε..τσαντάκια!!!:) Γέλασα όταν το άκουσα!(όχι με κακία βέβαια!!!:) ) Πάντως σας ζηλεύωωω...και μόνο για τη μάσα θα έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι!!:) Να καλοτρώς κάθε μερα..ουαου!!!:)Και μετά με την μπάκα γεμάτη να σχολιάζεις τη μαγειρική του αλλου!!Λέειιιι....!!:)

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου μπραβο σου!!!! ολα πολυ νοστιμα φαινονταν!!!!! κατα τη γνωμη μου αδικη η βαθμολογια..... εγω παλι με την κυρια Καιτη ( ετσι δεν τη λενε;) πολυ γελιο εριξα οταν εβαλε ωτοασπιδες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη (εχεις και το ονομα της κορης μου) τι καλη που εισαι.

Ολα ηταν τελια μπραβο σου προπαντων για την διαθεση σου.Πολυ γλυκια και ευγενικη.Καλα το χταποδι πρεπει να ηταν φανταστικο απο τα αγαπημενα μου φαγητα (λατρευω μπαχαρι που εβαλες) και γενικα όλα τα υλικα.

Στη σαλατα τρελαινομαι για σκορδο.

και το γαλακτομπορεκο δεν το συζητω θεικο.

Πιστευω σημερα σε αδικισαν οι συμπαίκτες σου. :angry:

Δημοσίευση

θελω να δω τι θα φτιαξει αυτος!

τι 3 καλε? 3 δινεις σε καποιον που δεν εχει μαγειρεψει τιποτα!!!!!

απο την στιγμη που το τρως πρεπει να βαλεις τουλαχιστο5-6!!! κακος!

γιατι το τραπεζι που του φανηκε μπαςκλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε απο εκει κακιασμενε!

μαι χαρα ητανε κοπελα μου...στιφαδο...μμμμμμμμμμμμμμ

και ο μικρος!!!! τι καλος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Στο συνολο πηρε 20 :(

3

7

5

5

Δημοσίευση

Ρε σεις, είδα το τρέιλερ! Τι απαράδεκτα άτομα είναι αυτά;Ο Χριστός και η Παναγία; Γιατί τη βγάζουν όλη αυτή τη ξινίλα; Για τα 1500 ευρώ; Βασιλική, πες μας που μένουν να τους κανονίσουμε!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη δυστυχως δεν εκτιμησανε τον κοπο σου!!!

Παντως καλο το χταποδι στιφαδο και γενικα μαγειρεψες μια χαρα...

Να σε ρωτησω κατι χαζοοο??? :silly:

Την ηλεκτρικη κουζινα ετσι πως την εχεις βαλει βολευει ???

Ξετρελαθηκα με το ολο set της κουζινας και γενικα ηταν πολυ καλο!!

Φιλια και μπραβο σου για το τολμημα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...