Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!!! :cheer: είμαι καινούργια στο φόρουμ, σας παρακολουθώ κάθε μέρα, δεν έχω θέμα, απλά προσπαθώ για παιδάκι, Βασιλική μου είσαι μία γλύκα, περιμένω αύριο να δω τι θα φτιάξεις, και εύχομαι τα καλύτερα!!!!

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Μου αρεσες παρα πολυ!!! Πεθανα στα γελια με την μεγαλυτερη κυρια με τις ωτασπιδες :lol::lol::lol:

Αφου το είπε η γυναίκα! Περνάει κλημακτήριο!

Αααααααχ! και μεις έτσι θα γίνουμε σε 1-2 δεκαετείες? :woohoo:

Δημοσίευση

Εγώ σε είδα εχθές!!! Είσαι πολύ γλυκιά.. Τώρα είμαι ακόμα στη δουλειά...

Αύριο που μαγειρεύεις εσύ θα σε δω σίγουρα! Κρίμα βέβαια που ξέρω το αποτέλεσμα (το είχες γράψει πριν 4 μήνες που μας ανακοίνωσες την συμμετοχή σου) ..

Καλά αυτή με το βαμβάκι στα αυτιά πρέπει να είναι πολύ saiko!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου εισαι η πιο γλυκια της παρεας και φυσικα θα σε δω αυριο

εχω φτιαξει πολλες συνταγες.Ολοι ειναι πολυ τσιγγουνηδες :angry: στην βαθμολογια για να ξερδισουν αυτοι εκτος απο σενα :kiss: .φιλακια στο μωρακι σου :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΛΑ ΕΙΣΑΟ ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΚΟΥΚΛΑ!!!!!

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΙΤΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ....ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ......ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ......ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ....ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΕ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ!!!!!!!

ΑΝΤΕ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...!!!!!

Δημοσίευση

καλε τι γινεται??με την κοπελα την χθεσινη εχουμε ακριβως το ιδιο σερβιτσι φαγητου κ με τον κυριο σημερα ακριβως τι ιδιο χρυσο κουμπαρα γουρουνακι...χαχαχα.. βασιλικη εισαι η καλυτερη μπορω να πω, σε ολους τους αλλους κατι τους βρωμα κ κατι τους ξινιζει... φιλακια κ ανυπομονω για το αυριανο. εξαιτιας σου ειναι η πρωτη φορα που παρακολουθω την εκπομπη. :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...