Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βασιλικη το εχω πει σε παρα πολυ κοσμο φαντασου το μισο ολυμπιακο χωριο τουλαχιστον αυτες που χτενιζω εγω το εμαθαν .Εμενα κοριτσι μου αυτη η κυπρια απο το τρειλερ καιμονο μου εχει σπασει τα νευρα , φαινετε κομπλεξικη και ηλιθια .Ειλικρινα με το που την ειδε η διπλανη μου πριν ακομα της πω για σενα μου λεει καλα ειναιμια στο κατι ψηνεται που ειναι απαραδεκτη καιμετα οταν της ειπα για σενα ειπε :ας μας πει τι τους εκανε αυτη και καλα αν ειχατε θεματακι .

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?????????

ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Κ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΜΕΤΡΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Κ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΙΣΩΣ Κ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ

Δημοσίευση

EMENA MOY THN EIXE ΔΩΣΕΙ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ(ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΤΛ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...

ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ???????????????

ΜΕΧΡΙ ΚΑ ΙΤΟ ΨΑΡΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΨΗΜΕΝΟ :silly: :silly: :unsure::angry:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

EMENA MOY THN EIXE ΔΩΣΕΙ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ(ΟΥΤΕ ΓΑΛΑ,ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΤΛ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...

ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥ???????????????

ΜΕΧΡΙ ΚΑ ΙΤΟ ΨΑΡΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΨΗΜΕΝΟ :silly: :silly: :unsure::angry:

Αχ veni μου εχεις απολυτο δικιο καλα κοπελα μου που πας κατσε σπιυακι ου αλλο το ναμην σ'αρεσει ενα φαι για παραδειγμα καποιοι δνε τρωνε το ψαρι καικαποιοι αλλοι το κυνηγι η καποιο λαχανικο αλλα να μην σου αρεσει τιποτα ; ηθλα να ηξερα πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι; Δεν ξερω αλλα κοριτσια εγω τους θεωρω ξενερωτους υπαρχει πιο ωραιο πραγμα απο το κοψιδι ; Ο κουμπαρο μου ετσι ειναι χρυσο παιδι αλαλ δεν τρωει ακθολου κρεας ουτε ψαρι ουτε αλλα ντικα .Τρωει μονο μακαρονια και πιτσα με τυρι .

Μαλιστα δνε θελει καν να φαει κατι που μπορει αν εχει ψηθι ταυτοχρονα με το κρεας .

Αυτοι οι ανθρωποι για εμνα ειναι μιζεροι δνε ξερουν να ζησουν .Καθ φορα που ερχετε πρπεει αν κανω μακαροναδα .Παμε εξω μονο μακαρονια και το κακο ειναι οτι προσπαθει ανμας πεισει οτι δεν πρπεει αν τρωμε κρεας .

Δημοσίευση

ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΕΙΚΑ. :woohoo: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ...ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΛΕΩ :P

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ :laugh:

Δημοσίευση

καλε εμενα δε νμε νοιαζει!ας φαει οτι θελει!!!!!! :)

εγω τρωω τα παντα! :)

αλλα ρε συ πηγε σε μια εκπομπη διαγωνισμου μαγειρικης...ηξερε πως θα εχει φαγητα!

τι περιμενε να της σερβιρουνε μονο τοφου και σαλατα??????

ε,μα!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

καλε εμενα δε νμε νοιαζει!ας φαει οτι θελει!!!!!! :)

εγω τρωω τα παντα! :)

αλλα ρε συ πηγε σε μια εκπομπη διαγωνισμου μαγειρικης...ηξερε πως θα εχει φαγητα!

τι περιμενε να της σερβιρουνε μονο τοφου και σαλατα??????

ε,μα!

εισαι ολα τα λεφτα θα σου ανεβασω το καρμα σου μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν χιουμορ ,

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό.  Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι.  Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος.  Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 
    • Όχι δεν του πάω κόντρα αύξησα την τροφή στον μικρό απλά δεν επιμένω μέχρι να σκάσει. Αν δυσανασχετεί σταματάω, αγορακι είναι έχει χρόνια μπροστά του να παίρνει μπόι. 😂
    • Καλημέρα Κορίτσια 🩷 χθες είχα το καθιερωμένο ραντεβού με τον εμβρυομητρικο κ την παιδοκαρδιολογο…  ευτυχώς επιτέλους μετά από μήνες έχω καλά νέα!    η μεσοκοιλιακη επικοινωνία υπάρχει (αυτή η τρυπούλα στο χώρισμα της καρδιάς) αλλά δν μεγαλώνει έχει μικρύνει κιόλας άρα μου είπαν σίγουρα θα κλείσει είτε μέχρι να γεννήσω είτε τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού.    αλλά το πιο σημαντικό το άλλο πρόβλημα που είχαμε (στο αορτικό τόξο της καρδιάς) φαίνεται ότι δεν είναι σοβαρό. Υπάρχει ένας διαφορετικός σχεδιασμός στο τόξο (που ήταν κ η αιτία που είχαμε την προηγούμενη εικόνα) αλλά δεν υπάρχει στένωση αορτής και όλη η υπόλοιπη κατασκευή είναι εξαιρετική. Όταν γεννήσω θα γίνει υπέρηχος στο παιδί κ θα γίνει κ επαναληπτικός τον 1ο κ 3ο μήνα ζωής αλλά η γιατρός ήταν σίγουρη ότι δεν θα υπάρχει κανένα θέμα. Απλά έχει μια ιδιαιτερότητα κατασκευαστικά σε ένα σημείο του τόξου χωρίς να επηρεάζει όμως την λειτουργία της καρδιάς! 💪🏽   για το βάρος που ανησυχούσαμε γιατί είχε πέσει καμπύλες ευτυχώς έχει επανέλθει. Αλλά μου είπε ο γιατρός σ αυτό συνέβαλε κ το γεγονός ότι είναι πολύ ψηλό.  34+5 χθες κ το μέτρησε 2.600γρ ο γιατρός. Είναι πολύ ψηλό παιδί μου είπε αλλά επειδή κ ο πρωτοσ γιος μου είναι ένα παιδι πάρα πολύ ψηλό που ποτέ δεν μπόρεσε να μπει σε καμπύλες ανάπτυξης, μου  είπε ότι είναι κληρονομικό κ φαίνεται και ο γιος μου ο δεύτερος  να ακολουθεί τα ίδια βήματα (μάλλον πιο ψηλό είπε ο γιατρός κ από τον πρώτο γιο μου)  τρομαζωω γιατί ο πρωτος γιοσ είναι 2.5 χρονών κ έχει περάσει το 1 μέτρο ήδη κ φοράει ρούχα για 5-6 ετών παιδάκια αλλά εντάξει είναι γονίδια τι να κάνουμε 😆🤣 (από μένα δεν πήραν ούτε από το σόι μου, πήραν από τον άντρα μου άρα είναι δικαιολογημένο)!    Έκανα κ καρδιοτοκογραφημα όλα καλά κοιμόταν ως συνήθως 🥹😂  επόμενο ραντεβού την επόμενη πέμπτη στις 16/0στον γιατρό μου για καρδιοτοκογραφημα, υπερηχο κ εμβόλιο κοκκύτη! 
    • Πόσο θα ήθελα να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι αυτη η άχαρη περίοδος θα περάσει. Μακάρι να μπορούσες να δεις στο μέλλον, θα έβλεπες το παιδάκι σου να λιώνει για σένα και εσύ για αυτό! Όλες αυτές οι κακές σκέψεις θα είναι ένα άσχημο όνειρο! Όπως σου είπαν τα κορίτσια, κλισέ αλλά αληθινό, βγες μια βόλτα, κάνε ένα βήμα πίσω, βάλε τις ανάγκες σου ως προτεραιότητα και μόλις βρεις τον εαυτό σου μπες ξανά δυναμικά στο πανέμορφο μα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι της μητρότητας! Όλα θα βελτιωθούν σύντομα απλώς δεν το βλέπεις τώρα. Για όλα όσα σε ανησυχούν υπάρχει λύση, το μωρό σου θα μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Και θα έχει δίπλα του μια μαμά που θα το λατρεύει και θα είναι και η ίδια καλά και χαμογελαστή. Πάρε το χρόνο σου, έχεις κ εσύ σημασία, μην το ξεχνάς αυτό! @evaioan διάβασα το μήνυμα σου και με έπιασαν τα γέλια εκεί που λες για τον παιδίατρο και τις καμπύλες! Τη μια ο παιδίατρος σου λέει μα μου, την άλλη ο γυναικολόγος ψελλίζει διάφορα, μήπως οι επαγγελματίες υγείας που έχεις επιλέξει δε σου ταιριάζουν; Δε φαίνεται να τους έχεις τρομερή εμπιστοσύνη! 😂Το λέω με πολλή αγάπη γιατί κ εγώ είχα μια ανάλογη εμπειρία που ο παιδίατρος πραγματικά με ισοπέδωσε με την πίεση να παχύνει το παιδί μου και όντως ζήτησα μια συμβουλή από κάποιον πιο ειδικό και τελικά ακολούθησα άλλες οδηγίες που ταίριαζαν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Απλώς επειδή οι γιατροί είναι επαγγελματίες και γνώμονα έχουν την επιστήμη τους και το καλώς έχειν τον ασθενών τους, ας μη βιαζόμαστε να τους απορρίπτουμε γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνουμε ζημιά αν κάνουμε του κεφαλιού μας. Φυσικά να μην καταπίνουμε αμασητα ό,τι μας λένε και εμείς ξέρουμε το παιδί μας καλύτερα από τον καθένα αλλά ας πράττουμε πάντα μέσα από το πρίσμα της καθοδήγησης επαγγελματιών υγείας που εμπιστευόμαστε. Το λέω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλώς επειδή από το φόρουμ ενημερώνονται και νέοι, άπειροι γονείς, ίσως δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ότι με τους γιατρούς υπάρχει κόντρα και διαμάχη, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.  
    • Ναι, εμένα ήταν στα ύψη και χρειάστηκα το χαπάκι. Λένε ότι μερικές φορές ανεβαίνει από το άγχος και εγώ έχω πάρα πολύ άγχος σαν άνθρωπος 🤦‍♀️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...