Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ίσως του φαίνονται ξινά. Στην πορεία θα τα φάει σίγουρα, είναι πολύ μικρούλης ακόμα. Κι εμένα ποροτιμάει το φαγητό από τα φρούτα και παραξενεύομαι γιατί εμένα τα φρούτα μου φαίνονται πολύ νόστιμα ενώ το φαγητό που είναι χωρίς αλάτι χωρίς λεμόνι και όλα τα συναφή κι εμένα με αηδιάζει την μπουμπού την τρελένει και αδειάζει ολόκληρο πιάτο.

Ούτε εγώ την πιέζω για τα φρούτα και τα έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Όσο φάει σίγουρα κάποια στιγμή θα φάει περισσότερο. Εμένα μετά το φρούτο πίνει και γάλα.

Δημοσίευση

Franita μου και μενα στην αρχη ουτε να τη δει τη φρουτοκρεμα!!!ακομα και τωρα στην πρωτη κουταλιά ξινίζει!!απλα θελει το χρονο του!!!εγω του βαζω και ενα δυο μπισκοτακια μεσα για να γλυκηνει κάπως..

Δημοσίευση

μην ξεχνατε οτι εμεις καταναλωνουμε πολυ αλατι κ τα αναλατα μας φαινονται ανοστα,για καποιον ομως που τρωει μονο αναλατα κ το λιγο αλατι του φενεται αλμυρο,οπως μαθεις να τρως ειναι,μην αγχωνεσαι φρανι εμεισ 8μιση μηνων κ ακομα μας παιδευει το φρουτο,σημερα εφαγε μιση μπανανα στο χερι

Δημοσίευση

Στα μωρα που δεν εχουν δοκημασει ζαχαρι και αλατι( και που θυλαζαν αποκλειστικα μεχρι τον εκτο) αρεσουν τα "ανοστα" φαγητα απο τα φρουτα γιατι ειναι πιο πλουσια για τον ουρανισκο τους. Ο δικος μου ο λαιμαργος, παρολο που ειμαστε 5 και δε μας αφηνει η παιδιατρος να φαμε τιποτα, αμα δει μηλο καθαρισμενο γαντζωνετε πανω και το ρουγαει με λυσσα- φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα εγω. Αλλα γενικα να περιμενεις. Εμεια θα φαμε φρουτα αφου κλεισουμε 6 μηνων και βλεπουμε

Δημοσίευση

Καλημέρα Franita!

Μην αγχώνεσαι διότι τα περισσότερα μωράκια κάτι δεν συμπαθούν. Ο δικός μου δεν ήθελε τη χορτόσουπα. Σε κάποιο site (δεν θυμάμαι ποιο ήταν) διάβασα πως αν ένα μωρό αρνειται να φάει και κλαίει ίσως δεν είναι έτοιμο ακόμα και η συμβουλή ήταν να το αφήσεις λίγες μέρες και μετά να ξαναπροσπαθήσεις. Εγώ αυτό το εφάρμοσα στη χορτόσουπα που ο μικρός μου έκλαιγε μόλις δοκίμαζα να τον ταΐσω και πέτυχε. Μία άλλη συμβουλή που μου είχε δώσει η κουμπάρα μου για τη φρουτόκρεμα, που το βαφτιστήρι μου δεν έτρωγε με τίποτα, ήταν να αρχίσω με φρουτόκρεμα του εμπορίου και σιγά σιγά να προσθέτω φρούτα ώσπου τελικά να είναι μόνο φρέσκα φρούτα. Εγώ τελικά απλά με την προσθήκη λίγου ρυζάλευρου και φρέσκων φρούτων τον κατάφερα να τη φάει. Θέλει υπομονή. Να μην του δείχνεις ότι αγχώνεσαι. Όσο φάει κέρδος είναι. Απλά αν μετά συμπληρώνεις με γάλα να μην του δίνεις αμέσως αλλά μετά από μια ώρα γιατί το ασβέστιο δεσμεύει τις όποιες βιταμίνες προσφέρουν φρούτα και λαχανικά. Μόνο τις 3-4 πρώτες μέρες που ξεκινάς τη διαδικασία δίνεις αμέσως μετά γάλα (και αυτό συμβουλή της παιδιάτρου η οποία μου τόνισε ότι πολλά παιδάκια παρουσιάζουν αναιμία γι' αυτό το λόγο). Ελπίζω να βοήθησα. Καλό κουράγιο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Το 5-6 ειναι η ωρα που σηκωνομαι το πρωι…. 🤣🤣 ως τοτε αναθεμα αν εχω κοιμηθει συνολικως 1-1μιση ωρα… αλλα ναι, ετσι οπως τα λες ειναι… φανταζομαι καπως πως θα ειναι το μετα, γιατι εχω ηδη ενα παιδακι… και τι παιδακι… εκανα να κοιμηθω σερι διωρο τρια χρονια… μονο αυτο σου λεω... Εννοειται πως χαιρομαι παρα πολυ που φτασαμε ως εδω και τουλαχιστον τα μωρα πλεον ειναι βιωσιμα οποτε κι αν γεννηθουν… Ειναι μεγαλη ανασα… Γενικα επειδη εχω περασει παρα πολλα και μεχρι να αποκτησω το πρωτο μου και τωρα για αυτη την εγκυμοσυνη, ειμαι ευγνωμων γι αυτο… Απ την αλλη πλεον δεν μπορω να κρυψω την ταλαιπωρια… Συν οτι ειμαι πανω απο δυο μηνες ακινησια λογω τραχηλου… Γενικα ολα μαζι, δεν με εχουνε αφησει να χαρω τιποτα… Αλλα χαλαλι… Με το καλο το μωρακι σου κι εσενα!! 
    • Α και βγάζει πάρα πολλές κραυγές και γελάει πολύ .Και οταν τον βάλεις στην αγκαλιά σου αρχίζει και κάνει βήματα σαν να περπατάει.
    • Καλησπέρα κορίτσια .Εμεις στις 12/8 γίναμε 4 μηνών ..Ο μικρός κοιμάται μια χαρά λίγο με το φαγητό λόγω ζέστης μας κάνει διάφορα και δεν τρώει όλες τις φορές καλά αλλά γενικά μια χαρά .Δεν ξέρω αν φαίνεται πιο μετά το άλμα ανάπτυξης .Απλα ξαφνικά αύξησε κατά πολύ το φαγητό .
    • Και εγώ η αλήθεια είναι πως σε λυπήθηκα διαβάζοντας το…. Δεν υπάρχει κάποια λύση που μπορεί να σου δώσει κάποια από μας εδώ μέσα….,και το 5-6 φορές να ξέρεις δεν είναι κάτι ξένο…. Εγώ φαντάσου τώρα για πλάκα πάω 3-4 που δεν έχω δίδυμα… και επειδή ξυπνάει η μικρή σε όλο το βράδυ σίγουρα θα σηκωθώ 5 φορές για πλάκα …. Και δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά όταν γεννηθούν ούτε τοσο θα κοιμάσαι…το μόνο που θα αλλάξει είναι ο πόνος κ το βάρος ….. προσπάθησε να δεις την όμορφη πλευρά ότι πέρασαν τόσοι μήνες και πήγαν όλα καλά και σε λίγες μέρες θα τα έχεις αγκαλιά….
    • Καλά αυτό με τα πόδια το ξέχασα….μα ποσό δίκιο έχεις! Πως έγιναν τα πόδια έτσι…. Εγώ τα πρωινά όταν περπατάω νιώθω στην αρχή να πονάω κ λίγο από το παίξιμο στις πατούσες   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...