Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kρέμες για ΡΑΓΑΔΕΣ....

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!

Ηθελα να κανω ενα research για τις κρεμες που χρησιμοποιουμε για τις ραγαδες! Εχετε ακουσει για καμια θαυματουργη? Εμενα ο φαρμακοποιος μου εδωσε την PREVENSTRIA και μου είπε οτι ειναι απ τις καλιτερες...Αλλα πρωτη εγκυμοσυνη μου ειναι ..που να ξερω αν θα εχει και αποτελεσμα!

Εσεις ποια χρησιμοποιητε??? :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

palmer's ...ειναι μια σειρα που κυκλοφορει στην αμερικη εδω και 25περιπου χρονια και στην ελλαδα επισημως...1χρονο στα hondos

ειναι τελεια για τις ραγαδες...εχει και ειδικη σειρα για μαμαδες...!

οικονομικη,μεγαλη συσκευασια,μοιρωδια καρυδας...βλεπεις αποτελεσματα στην πρωτη εφαρμογη!

δεν κανω διαφιμηση απλως ειδα αποτελεσματα!!

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ την Prevenstria και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη! Δεν κολλάει (σημαντικό για μένα αυτό) και κάνει το δέρμα απίστευτα απαλό. Μέχρι στιγμής δεν είδα κάποια ραγάδα να εμφανίζεται!

Δοκίμασα ένα δείγμα της Palmer's cocoa που έγραψε και η mama_xina και μου άρεσε επίσης! Απλά επειδή είχα ήδη ξεκινήσει με την Prevenstria, δεν αγόρασα την Palmer's!

εγώ κορίτσια χρησιμοποιώ την fissan mama και την fissan nipple για το στήθος.Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καθόλου ραγάδες και η fissan mama μυρίζει και υπέροχα! ;)

εγω γεννησα πριν δυο μηνες κ εβαζα βαζελινη, απο τον τεταρτο μηνα.δεν εκανα ουτε μια ραγαδα.μου ειχε πει κ ο γιατρος μου οτι ειναι η καλυτερη.ρωτουσα κ εγω σαν κ εσενα κ τελικα εμπιστευτηκα τη βαζελινη.στην προτεινω λοιπον!

εγω κοριτσια μυ χρησιμοποιω μια της guam ειναια πο φαρμακειο και ειναι φυτικη και τη χρησιμοποιω απο την αρχη σχεδον...και δεν εχω ουτε μια και καποιες που ειχα βλεπω οτι αρχιζουν να εξομαλινονται....

χχχμμμμ....ενδιαφερον..να πω την αληθεια,μπορει να ειναι καλη η βαζελινη,αλλα με ανατριχιαζει η υφη της..ειναι λιγο "γλυτσερή"!!!! :laugh:

αλλα αυτη της guam καλη μου ακουγεται..απο την αρχη μπορω να την παρω???

γιατι εγω εκανα αρκετες ραγαδες στην εφηβεια και δε θελω αλλες!!!με τιποτα!!! :laugh:

γεια σας κοριτσια.εγω οταν εμεινα εγκυος την πρωτη φορα ρωτησα το γιατρο μου τη κρεμα να βαζω στην κοιλια μου και μου απαντησε βαζελινη.τον ρωτησα δεν υπαρχει καμια καλυτερη?και μου απαντησε,αν ειναι να ανοιξει το δερμα σου και την καλυτερη και ακριβοτερη κρεμα να παρεις θα ανοιξει.τελικα για να μην σας τα πολυ λεω μετα απο τρεις εγκυμοσηνες ουτε η κοιλια μου ουτε το στηθος εχουν ραγαδες.δεν ξερω αν ημουν τυχερη η εφταιγε η βαζελινη.η αποφαση ειναι δικη σας........

κορίτσια εγω πιστευω οτι ειναι και στα δερματα!!αμα ειναι να βγαλεις ραγαδες θα βγαλεις οτι κι αν βαζεις!! :(:( καλο ειναι βεβαια να ενυδατωνουμε λιγο την επιδερμιδα ειδικα σε αυτη την περιοδο που τεντωνει το δέρμα αλλα κοριτσια δυστηχως αμα ειναι το δερμα, ειναι αναποφευκτο.. :(:(:(

kalispera koritsakia mu!!!!loipon polu kalo einai to ladaki tis clarins..einai ligo akrivo..alla kanei thaumata..eimai 27 evdomadon kai mexri stigmis ola kala!einai kai gia sisfixi..episis gia oikonomia vazo tin salba mama uno..polu kali kai auti...!to mustiko einai na pinete polu neraki...

sas filo oles!!!

egw apo ton 4o mhna xrhsimopoiw krema...exw thn SALBA MAMA UNO(uparxei kai DUO gia meta ton toketo) kai eimai polu euxaristhmenh!eimai ston 8o mhna exw parei 15 kila kai den exw akoma dei kamia ragada!twra ti 8a ginei molis 3efouskwsei h koilia den 3erw....xixi

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΒΑΖΑ ΠΑΝΤΟΥ(ΚΟΙΛΙΑ,ΣΤΗΘΟΣ,ΠΟΔΙΑ,ΠΟΠΟΣ) ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ,ΠΡΟΤΗΜΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΕΣ,ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΗΒΗ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΡΑ Κ 20 ΚΙΛΑ :ohmy: .ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ :dry: .ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 9 ΜΗΝΑ Κ ΕΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ LO.LI.BE AΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Κ'ΑΛΛΕΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.ΠΗΡΑ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

εγώ χρησιμοποιώ τη fissan mama, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα επιδερμίδας το αν θα κάνεις ραγάδες. Θεωρώ απαραίτητη την ενυδάτωση βέβαια, αλλά δε πιστεύω ότι έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά οι κρέμες μεταξύ τους.....γνώμη μου βέβαια.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ & ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ PREVENSTRIA THS FREZYDERM & ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΒΑΖΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ(ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ).ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΡΑΓΑΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ & ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ( ΕΙΜΑΙ ΛΕΧΩΝΑ 23 ΜΕΡΕΣ) ΠΟΥ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΙΚΡΥΝΕ & ΕΠΕΣΕ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ & ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΤΗΣ FREZYDERM THN RECONSTRIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΗ & ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΡΑΓΑΔΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΧΡΗΣΗ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΤΙ..

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΑΓΑΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ & ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ...ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΑ,ΒΑΖΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Ax k ego evaza ena soro kremes pantou kai telika gemisa! Exo para polles k einai k poli entones... :( Mia fili mou mou eipe pos epairne simpliroma pseudargirou (tis to eixe sistisei o giatros tis) o opoios dinei megali elastikotita sto derma. Voithaei k gia tis ragades k gia na einai elastiko to "gataki" mas kai na min to kopsoun poli sti genna. Ego den to ikseraaaaaaa gkrrr

Lena thess ούτε εγώ το ήξερα για το συμπλήρωμα ψευδαργύρου και για τις ραγάδες,Οι γιατροί βλέπεις δεν ασχολούνται και πολύ με αυτό το θέμα,τουλάχιστον ο δικός μου και δεν σου λένε ότι μπορείς να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα για βοήθεια

Και εγω εβαζα και κρεμες και βαζελινι και ελαιολαδο και ξερετε ποτε εμφανιστηκαν οι 2-3 που εχω? Γυρω στην 38η εβδομαδα!! ηταν παρα πολυ αχνες τελιως χαμηλα στη κοιλια... οταν γεννησα ηταν πιο ορατες τωρα αρχισαν να ξεθωριαζουν.

Κοριτσια οσες εχετε ραγαδες και γεννησατε προσφατα παρτε την kelosoft.

Kανει θαυματα!

Εγω την φοραω μεχρι σημερα και εχουν σχεδον εξαφνιστει ολες.

Ειχα βγαλει λιγες χαμηλα στην κοιλια και ουτε καν φαινονται.

Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη και πρεπει να τη φορας καθημερινα για 1 χρονο.

lovie έγραψε:

Κοριτσια οσες εχετε ραγαδες και γεννησατε προσφατα παρτε την kelosoft.

Kανει θαυματα!

Εγω την φοραω μεχρι σημερα και εχουν σχεδον εξαφνιστει ολες.

Ειχα βγαλει λιγες χαμηλα στην κοιλια και ουτε καν φαινονται.

Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ακριβη και πρεπει να τη φορας καθημερινα για 1 χρονο.

ελα???για να τη δοκιμασω... ;)

κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είπε ότι είναι θέμα δέρματος, αν είναι ΄να κάνεις θα κάνεις, :angry::S (δυστυχώς..)

Ωστόσο για να μην "πέσουμε αμαχητοί" (άλήθεια, έτσι μου είπε) βάζω την prevenstria της fresyderm το βράδυ μετά το μπάνιο κ το πρώι βαζελίνη (για πιο οικονομικά).

Κ όποιος αντέξει!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
    • Αχ κορίτσι μου τι ωραίο το μνμ σου πρέπει να βγείτε σήμερα όλοι μαζί έξω να φάτε 😊 είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές όταν αντικρίζεις το θετικό τεστ εκεί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου !  εγώ είχα 13/12 θετικό τεστ μετά την παλινδρόμηση όταν ξανά είδα θετικό τεστ δεν το πίστευα νόμιζα δεν το βλέπω καλά 😂 και εννοείται το ανέβασε εδώ φόρουμ 👇    όταν άνοιξα το θέμα του Αυγούστου 24 είχα φοβερό άγχος γιατί είχα ανοίξει και το θέμα Μαΐου 24 όπου και μετά από 2 βδομάδες αποχώρησα.. ευτυχώς όμως αυτήν την φορά πήγαν οοολα καλά για αυτό έβαλα και το 🌈 στα μωράκια Αυγούστου 2024! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...