Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαθετε ΤΩΡΑ το φυλο του μωρου σας


Recommended Posts

http://www.tvoybaby.org/gr

κοριτσια ειναι πολυ ωραιο!!!

το δικο μου ειναι κοριτσακι!!!!χα χα !!!!

αν και το περιμενα!!!ειμαι σιγουρη απο την ωρα που ειδα το τεστ οτι θα κανω κοριτσακι!!!καντε το εχει πλακα!!!εβαλα και τα στοιχεια μιας φιλης μου που γεννησε και βγηκε σωστο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο γιατρος μου ειπε αγορι 80% στο υπερηχογραφιμα (ειμαι στην 14 βδομαδα) και αυτο μου εβγαλε κοριτσι... προβληματιστικα λιγο.. αχχα οτι κ να ειναι την υγεια του να χει..δεν με νοιαζει το φυλο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια εγώ το είχα κάνει αυτό το τέστ και μου έβγαλε κοριτσάκι ενώ είναι αγοράκι :ohmy: αλλά έτσι και αλλιώς αγοράκι ήθελα,αν και πιστεύω ότι ότι και να είναι το αγαπάς και δεν σε νοιάζει διόλου το φύλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αληθεια???κριμα, :( μου φανηκε διασκεδαστικο παντως..

της φιλης μου το μωρο το εβγαλε σωστο..

εγω βεβαια συνεχιζω να εχω προαισθημα οτι εχω κοριτσακι, αν και προσωπικα εχω αδυναμια στα αγορακια!!..θα δουμε..γερο να ναι βεβαια,και οτι να ναι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΓΟΡΙ

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΧΑ

ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ! :(

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ...ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου έβγαλε αγοράκι, όπως, άλλωστε, όλα τα αντίστοιχα τεστ που έχω κάνει μέχρι τώρα στο Internet...

Έλα μου, όμως, που είναι κοριτσάκι και μάλιστα 100%! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια λιγο μουφα το κοβω...εγω εχω ενα αγορακι και ειμαι εγκυος στο δευτερο αγορακι και μου εβγαλε κοριτσακι κατα 76% :blink::huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το εκανα κι εγω και βγηκε πραγματι αγορακι ,.... που θα κανω αγορακι!

εχει ακομη μια ιστοσελιδα και το εκανα και εκει βγηκε αγορακι. την ιστοσελιδα μου την εδωσε μια αλλη κοπελα απο το μαμμυ και μου πε πως ΣΥΝΗΘΩΣ βγαινει σωστο, αλλα οχι παντα! σε μενα και εκει παλι αγορακι βγηκε!

http://www.fskilkis.gr/index.php?option ... 28&josML=3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα μου βγάζει αγοράκι..και το είδα εγώ το τσουτσουνάκι στον υπέρηχοοοοο!!!:) Αν και θα ήθελα πολύ κορίτσι!!Ετσι..για να έχω και από τα δυο!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ, ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΔΕΙΞΕ!!! ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ. ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΩΣΤΟ.....??????????? :):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα!!!! :laugh:

τελικα οι αποψεις δυιστανται!!!!!!!

τι να πεις,οχι οτι τα πιστευω,αλλα μου εχει κατσει οτι ειναι κοριτσι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΣΤ!!ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 87%!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ???

ΠΕΡΑ ΑΠΟ Τ'ΑΣΤΕΙΑ..ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΑΚΗ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ..ΑΝΤΕ Μ'ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΩ!!!ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗ ΕΙΝΑΙ!!ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑΙ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ!!!ΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟΟΗΤΕΥΘΥΚΑ!!!ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!!!ΑΣΤΡΑΠΙΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΒΙΚΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ!!!ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΟΣΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ!!!ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 100 ΚΟΡΙΤΣΑ!!!ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!ΣΑΓΑΠΑΩ ΑΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΕΙΑ!!ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου έβγαλε!!!!!!!!!!!!

Θα χαρεί πολύ ο άντρας μου............

Εμένα δε με πειράζει το φύλο αν και νομίζω πως είναι κορίτσι.....

Θα δούμε αν έχει δίκιο....

Γερό και υγειές να είναι και τίποτε άλλο!

Τόσα ακούμε και ούτε που θέλω να τα σκέφτομαι γιατί με πιάνει άγχος!

dev141pr___.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ κορίτσια, το έκανα δύο φορές και τη μία μου έβγαλε κορίτσι και την άλλη αγόρι. Μα τι λέει;

Τελοσπάντων υγεία να έχουν και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Έχω ήδη ένα αγοράκι και θέλω να κάνω και άλλο ένα μωράκι, είτε είναι πάλι αγοράκι είτε κοριτσάκι!!!

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_f4ef20ede9eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τέλεια νέα!!  Μπράβο κορίτσι μου! Με το καλό να κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα η εγκυμοσύνη σου και σε λίγο καιρό να έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!  Θα χαιρόμαστε να ακούμε τα νέα σου!! 🙏😊💗
    • Τώρα μπήκα να γράψω!!!! Όλα καλά! 141 παλμοί το μωρό μεγάλωσε όσο έπρεπε με έβγαλε 7 εβδομάδες και 1! Αλλά το πάμε από βδομάδα σε βδομάδα επειδή είχε η χοριακη αυτό το σκαμπανευασμα!!! Μου είπε όμως ότι όλα τα βλέπει όπως πρέπει να είναι κ η εμφύτευση σωστή καμία αποκόλληση τίποτα.... απλά κρατάμε την πισινή μας! Εσείς όλα καλά???? Τον βρήκες τον γιατρό?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!! @Raf123 συγχαρητήρια για την κόρη!!! Τέλεια!!!  διαβασα ολα τα νεα σας με γιατρους κ ψωνια!! Σούπερ!! Εγω πηρα τωρα το κολιέ εγκυμοσύνης το μπολα! Επίσης είμαι σε φάση που πρέπει να ξέρω ακριβώς πως θα κάνω το δωμάτιο του παιδιού μιας κ τώρα φτιάχνω το σπίτι κ έχω μαστορια! Κατά πάσα πιθανότητα λέω ν πάρω την κούνια από τ ικεα μια άσπρο καφέ με συρτάρι από κάτω που γίνεται κ κρεβατι.  Κ γω θέλω φωλιά μάλλον θα πάρω μια από Βόλο που μ άρεσε σε σχεση με τις αλλες. Τίποτα δεν μ αρέσει γ τα αγόρια δυσκολεύομαι πάρα πολύ 😝
    • Ειμαι 32 χρονων κ προσπαθω απο οκτωβριο του 2022 αμεσως μετα το γαμο μας....με τεστ ωορηξιας βεβαια π δεν την εβρισκα ποτε γτ ο κυκλος ηταν οτι να ναι...μ ειπε να καουμε απλα μεχρι 5 κυκλους προκλησης κ.μετα εξωσωματικη...δεν μ ειπε καν να κανω ενεσεις μαζι με χαπια κ να παμε σπερματεγχυση...δεν μ εβαλε καν ορμονολογικες....σαλπιγγογραφια κ σπερμοδιαγραμμα ειναι αψογα...δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει...δεν εχω συλλαβει ουτε μια φορα
    • Αχ @Xrisa95 χτύπησες φλέβα με την ερώτηση σου! Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω λεπτό ότι είμαι έγκυος 🤰!! Ακόμα και το βράδυ τινάζομαι απότομα πολλές φορές γιατί φοβάμαι μην έχω κακή στάση για το έμβρυο 🤣🤣🤣 ότι να ναι!! @ΛΕΥΚΗ @Antonia2 αυτό το συζήτησα με την γιατρό προχθές! Μου είπε ότι δεν είναι καλό να αντιμετωπίσουμε την έγκυο σαν άρρωστη και καλά είναι να κάνουμε ότι κάναμε και πριν αλλά σε ήπια μορφή! Και όταν γύρισα να της πω για το βάρος ότι σηκώνω το πολύ 3-4 κιλά μου είπε " εσύ άσε τα 3-4 κιλά" και της λέω ότι υπάρχουν έγκυες που σηκώνουν περισσότερα και μου είπε ότι γυναίκες που έχουν και άλλα παιδιά δεν υπάρχει θέμα αλλά σε γυναίκες που είναι από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι πιο αυστηροί!!  Εντάξει εγώ το βρίσκω υπερβολικό πάντως 3-4 κιλά δεν είναι κάτι!! Φυσικά εγώ πλέον ούτε αυτά σηκώνω γιατί δεν θέλω να κάνω του κεφαλιού μου!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...