Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Εχθές σταμάτησα τα utrogestan γιατί κλείνω τον τρίτο μήνα και ξεκίνησα μαγνήσιο. Από εχθές έχω πάρα πολλά υγρά. όλη την ώρα τρέχω στην τυοαλέτα για να διαπιστώσω ότι δεν έχω τίποτα αίματα και όλο είμαι γεμάτη υγρά!! Έχω αγχωθεί πολύ

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΡΘΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Πήρα τηλέφωνο και μου είπε να τα παρακολουθήσω έως την Δευτέρα. Με ρώτησε αν έχω τόσα ώστε να βγαίνουν στα πόδια. Φυσικά και όχι, απλώς ήδη έχω αλλάξει δύο φορές σερβιετάκι και όταν περπατάω νιώθω να βγαίνουν λίγα. Αν αυξηθούν είπε να πάω την Δευτέρα

Δημοσίευση

και εγώ κορίτσια έχω πολλά υγρά απλά αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην μυρίζουν και να μην έχουμε φαγούρα(όπως είχα το καλοκαίρι και τελικά έπαθα κολπίτιδα).Πάντως ακόμα και τώρα που αισθάνομαι ότι είναι πιο πολλά απο ποτέ ο γιατρός που με εξέτασε μου είπε ότι είναι φυσιολογική ποσότητα :blink:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...