Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ??

Guest

Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΨΑΞΑ ΟΛΑ (ΜΑ ΟΛΑ!) ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ. ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ 2 ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΗ ΚΑΙ MTHFR ΟΜΟΖΥΓΩΤΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΜΑΤΟΛΟΓΟ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ 'Η ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?

2. ΤΟΣΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?

3. ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 'Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ?

ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΙΝ!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ happy bebaki.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

καλησπέρα κοριτσάκι. θρομβοφιλία έχω και εγώ και πριν από 2 μήνες και κάτι έφερα στον κόσμο την μπεμπούλα μου. οι ενέσεις δεν επηρεάζουν καθόλου το μωρό και θέλω να σου πω επίσης ότι γέννησα με φυσιολογικότατο τοκετό. και όλα πήγαν πολύ καλά.

κι εγω σημερα πηρα μηνυμα απο τον γιατρο μου οτι βγηκαν τα αποτελεσματα που ειχα κανει πριν 10 ημερες για θρομβοφιλια και απο ο,τι μου ειπε στον τηλεφωνητη,βγηκε οτι εχω καποιο θεμα θρομβοφιλιας και σε επομενη εγκυμοσυνη θα το αντιμετωπισω με ενεσεις..την Δευτερα θα παω να τον βρω και να μιλησουμε,οποτε θα εχω περισσοτερες πληροφοριες..

εχω κι εγω λοιπον τις ιδιες αποριες με την happy bebaki...

ΜΑΡΙΝΑΧ23 ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΕΔΩΣΕΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

happy bebaki έγραψε:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΨΑΞΑ ΟΛΑ (ΜΑ ΟΛΑ!) ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 2 ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ. ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ 2 ΕΤΕΡΟΖΥΓΩΤΗ ΚΑΙ MTHFR ΟΜΟΖΥΓΩΤΗ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΜΑΤΟΛΟΓΟ. ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1. ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ 'Η ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?

2. ΤΟΣΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?

3. ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ 'Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ?

ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΡΙΝ!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ...

ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" ΤΑ ΟΣΤΑ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ

ΕΠΑΝΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ

ΤΑ ΟΣΤΑ ΣΟΥ)...

ΟΝΤΩΣ... ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...