Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ετοιμαστείτε από το βράδυ θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία.

Αύριο θα είναι όντως χειμώνας..... :lol:

Πόσο μου αρέσει που χειμωνιάζει, θα ανάψουμε καλοριφέρ, τζάκι και σπιτάκι με τα παιδάκια μας να παίζουμε κάτω στην μοκέτα. :)

Δημοσίευση

παρολο που ειμαι καλοκαιρινο ζωδιο,προερχομαι απο...θερμη χωρα,δεν εχω παιδακι να παιξω στη μοκετα...και τωρα που το σκεφτομαι δεν εχω καν μοκετα,δεν εχω σπιτι με τζακι αν και θα ηθελα και το καλοριφερ δεν το πολυαναβουν αποτι μου ειπε ο καλος μου σε αυτη τη πολυκατοικια......ΖΗΤΩΩΩΩΩ ΕΡΧΕΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!

θα στρωσουμε χαλια...θα βλεπουμε τηλεοραση και θα λυνουμε σταυρολεξα κατω στο χαλι!

θα κυκλοφορουμε με τα χειμερινα μας ρουχα σπιτιου!

θα χουχουλιαζουμε στις κουβερτες!

θα κοιταμε την βροχη...!

α και οσο για τζακι...θα αναβω κανενα σπιρτο! χαχαχα αντε καλο χειμωνα κοριτσαρες!

Δημοσίευση

Καλό και το καλοκαίρι βρε κορίτσια δε λέω αλλά ο χειμώνας σε φέρνει πιο κοντά......τον επιθύμησα άλλωστε πάρα πολύ!!!

Τρελλαίνομαι να ξυπνάμε το πρωί και να έρχονται και τα παιδιά στο κρεβάτι μας και να χουχουλιάζουμε όλοι μαζί!!!!!! :blink::lol:

Δημοσίευση

Kαλοδεχούμενες όλες οι εποχές ... κάθε μία έχει το καλό της.

Να σας πω την αλήθεια ... δεν έχω προλάβει να στρώσω ... παρά μόνο το παιδικό ... και με βλέπω να τρέχω σήμερα το βράδυ και αύριο ...

Αλλά ειλικρινά καιρός ήταν να νοιώσουμε λίγο κρύο ... θέλω να δω αν χωράω στα χειμωνιάτικα μου ... και αν όχι ετοιμαστείται για γκρίνια :P

Δημοσίευση

csig έγραψε:

Kαλοδεχούμενες όλες οι εποχές ... κάθε μία έχει το καλό της.

Να σας πω την αλήθεια ... δεν έχω προλάβει να στρώσω ... παρά μόνο το παιδικό ... και με βλέπω να τρέχω σήμερα το βράδυ και αύριο ...

Αλλά ειλικρινά καιρός ήταν να νοιώσουμε λίγο κρύο ... θέλω να δω αν χωράω στα χειμωνιάτικα μου ... και αν όχι ετοιμαστείται για γκρίνια :P

Αυτό γλυκιά μου θα είναι το επόμενο θέμα γιατί εγώ δεν χωράω στα ρούχα μου. :angry:

Και τα χειμωνιάτικα καθότι πιο χοντρά σε δείχνουν ακόμα χειρότερα....δεν θα γκρινιάξω άλλη στιγμή.

Δημοσίευση

Και εγώ λατρεύω τον χειμώμα! ;)

Τζάκι,ζεστά ρούχα,ζεστή σοκολάτα,αγκαλίτσες,κουβέρτες,χαλιά,χιονοπόλεμος,βροχή έξω απ'το τζάμι ;) :woohoo: Και φυσικά προετοιμασία για τα Χριστούγεννα! :laugh: Τι πιο τέλειο;

Δημοσίευση

Απο αύριο πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία και την Κυριακή περισσότερο (στην Αθήνα θα έχει 9-12 βαθμούς!)

Μπαίνει ο χειμώνας και ελπίζω την Κυριακή να ανάψουμε το τζάκι (εύχομαι να μην μας πάρουν για τρελούς!!! :) )

Δημοσίευση

annoula1981 έγραψε:

Αααααααα είμαι στην πιο νορμαλ πόλη της Ελλάδας (ειρωνικά το λέω) τη Λάρισα! Όταν ακούω οτι στη Θεσσαλία θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας εγω ψάχνω για το μαγιό μου :laugh:

:woohoo: :woohoo: :lol::lol: XAXAXAX PLAKA EXEIS ANNOULA ALLA SE KATALAVENO APOLITA :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλησπερα απο την ομορφη αλεξανδρουπολη, εδω κοριτσια ο καιρος μας δειχνει οτι μπαινουμε στον χειμωνα.σημερα φυσαει και ειναι ετοιμος ο καιρος γιαβροχη ενω η θερμοκρασια αυτην την ωρα ειναι στους 14 βαθμους!(αλλα το νιωθουμε πιο κρυο)απο αυριο δε απο οσο ειδασ το δελτιο καιρου θα βρεχει παλι και η θερμοκρασια θα ειναι το πολυ 8 βαθμοι!!!!!! :woohoo: εγω παντως σημερα το απογευμα κανονισα να πιω ενα ζεστο καφεδακι με τις φιλεναδιτσες μου!!αντε ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

liontarina έγραψε:

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ!

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ (ΜΟΥ ) ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ??? :silly:

Εννοείται πάμε για δεύτερο!!!!

Κρύο καιρός για δυο, για αγκαλίτσες και φιλάκια και παιδάκια πολλά!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Καλά βρε κορίτσια,δεν θα το πιστέψετε αυτό που μας συναίβει.

Από την πολύ χαρά και τον ενθουσιασμό μου που χειμωνιάζει, που το περίμενα πως και πως....δεν έχουμε θέρμανση σπίτι. Αν είναι δυνατόν, ο διαχειριστής δεν φρόντισε να επισκευάσει τον καυστήρα και έχουμε μείνει χωρίς καλοριφέρ.

Είμαστε μόνο με τζάκι αλλά κι αυτό στο σαλόνι ζεσταίνει και όχι στα δωμάτια που είναι κρύα.....

Αν ακούσετε έγκλημα σε πολυκατοικία με διαχειριστή....θα ξέρετε εγώ θα είμαι! :angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...