Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ (ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ.(ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 4/11/09.ΜΗΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΑ Ή ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ;ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω εχω δει κατι παρομοιο αλλα δυστυχως παρεμεινε ονειρο :( ...Προχτες ομως βρηκα μια γνωστη μου η οποια δεν ξερει οτι προσπαθουμε για μωρουλι κ μου ειπε πως ειδε στον υπνο της οτι την ειχα στειλει να μου παρει κατι εξετασεις κ αφου της πηρε με εψαχνε για να μου πει οτι ημουν εγκυος :blink::blink::blink: ΚΟΥΦΟ???

και εγω πιστευω πολυ στα ονειρα αλλα δεν εχω παρομοια εμπειρια....μονο οτι η κουμπαρα ειχα δει την αδερφη πως ηταν εγκυος και οντως μετα απο 3 μερες εμαθα τα χαρμοσυνα :)

σου ευχομαι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα :)

mpakatoula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ (ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΗΜΟΥΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 9 ΜΗΝΕΣ.(ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 4/11/09.ΜΗΠΩΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΑ Ή ΕΧΩ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ;ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
Καλημερα κοριτσακι μου. Σου ευχομαι να βγει αληθινο το ονειρο σου. Τα δικα μου ονειρα δυστυχως ηταν ονειρα απατηλα τελικα :( Ομως δε πτοουμε γιατι ειμαι και πεισματαρα εγω, το ιδιο να κανεις κι εσυ. Και τι ειναι εννια μηνες? Τιποτα? Εχε πιστη κι αν δεν ερθει τωρα, θα ερθει μετα.Ο Θεος ειναι μεγαλος καποια στιγμη εκει που δε το περιμενουμε θα ρθει και το μωρακι. Επομονη και επιμονη :):P:kiss:

Επεισης τωρα που το θυμιθηκα, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οταν ειχα καθυστερηση ειχα δει στον υπνο μου τον θειο ο οποιος ειναι πεθαμενος ο ανθρωπος εδω και εξι χρονια περιπου. Δε μου ειπε τιποτα δε του ειπα τιποτα μονο τον ειδα και μου χαμογελουσε. Στη δευτερη εκυμοσυνη που δε προχωρησε τελικα γιατι εξελιχθηκε σε παλινδρομη κυηση ειχα δει στον υπνο μου τον παππου μου κι αυτος πεθαμενος εδω και σχεδον εικοσι χρονια. Δε μου ειπε τιποτα δε του ειπα τιποτα αλλα ηταν λυπημενος και σοβαρος....

BIBIBO MOY ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ , ΤΟΣΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!

mpakatoula έγραψε:

BIBIBO MOY ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΠΟΝΑΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΕΧΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ,ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΧΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΓΟΛΓΟΘΑΣ , ΤΟΣΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!
Κι εγω το ιδιο νιωθω τις πρωτες μερες περιοδου :huh: Τα αισθηματα ειναι αναμηκτα, εκει που κλαιω και χτυπιεμαι γιατι ηρθε, οταν τελειωνει με πιανει ενα πεισμα αλλο πραμα και κατι μου λεει μεσα μου "μη το βαζεις κατω, προχωρα, τωρα ειναι ο μηνας σου". Αυτο θα πω και σε σενα, μην απελπιζεσαι, μη σε παιρνει απο κατω, θα ερθει εκει που δε το περιμενεις :):P Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...