Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η μικρη ειναι τωρα 6,5 μηνων και το βραδυ γυρναει σα σβουρα, εννοειται οτι δεν μπορω να τη σκεπασω με τιποτα!!!

εσεις πως κοιμαστε τα βραδυα? φτανει αν τη βαλω μονο τον υπνοσακο?

να της βαλω και σκουφακι στο κεφαλι?

εγω ειμαι γενικα κρυουλιαρα, σε αντιθεση με τον αντρα μου που γενικος ειναι φουρνος και δε βρισκουμε μεση λυση στο αν ζεσταινεται ή οχι

:blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

βαλε υπνόσακο έχει πολύ καλούς και φτηνούς στα h&m έχω πάρει .σκουφάκι δεν θα το έλεγα :dry: μου φαίνεται υπερβολικό .αν την φοράς ζιπουνάκι και φαρμάκι από πάνω μην ανησυχείς τόσο αν ξεσκεπαστεί είναι καλά ντυμένη .υπάρχουν βέβαια και τα βελουτέ φαρμάκια που είναι πολύ πιο ζεστά αν δεν αντέχει τον υπνόσακο .

Δημοσίευση

Να σου πω την αλήθεια μέχρι στιγμής τα παιδιά τα σκεπάζω με ψηλό παπλωματάκι, δεν κάνει και τόσο κρύο.

Από σήμερα όμως θα τους βάλω κουβέρτα και εννοείτε πως σηκώνομαι πολλές φορές κατά την διάρκεια της νύχτας και τα σκεπάζω....

Γι εσάς που είστε ακόμα μικροί ο υπνόσακος είναι πολύ καλή λύση...όχι όμως και σκουφάκι, θα σκάσει το παιδί.

Δημοσίευση

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ και παλι υπνοσακος!!!

εμενα η μικρη μου τραβαει τις κουβερτουλες τις και τις φερνει στο προσωπακι της οσο καλα και να τις στερεωσω κατω απο το στρωμα

ο υπνοσακος με εχει σωσει και με εχει βγαλει απο τις εγνοιες αν θα σκεπαστει αν θα ξεσκεπαστει αν θα κρυωνει ;)

Δημοσίευση

Εχει στα ΤΖΑΜΠΟ κάτι φοβερούς υπνόσακους που είναι σαν φάκελος με φερμουάρ και βολεύουν ακόμα και αν δεν τους κλείνεις. Στοιχήζουν 15,00 και είναι βελούδο. Εγώ τον αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα και σώθηκα μέχρι στιγμής γιατί και η δικιά μου είναι 6,5 μηνών και συνέχεια ξεσκεπάζεται. Σκουφάκι μην της φορέσεις το βρίσκω υπερβολικό άσε που θα δυσανασχετεί και η ίδια.

Δημοσίευση

SAKOULINA έγραψε:

Εχει στα ΤΖΑΜΠΟ κάτι φοβερούς υπνόσακους που είναι σαν φάκελος με φερμουάρ και βολεύουν ακόμα και αν δεν τους κλείνεις. Στοιχήζουν 15,00 και είναι βελούδο. Εγώ τον αγόρασα την προηγούμενη βδομάδα και σώθηκα μέχρι στιγμής γιατί και η δικιά μου είναι 6,5 μηνών και συνέχεια ξεσκεπάζεται. Σκουφάκι μην της φορέσεις το βρίσκω υπερβολικό άσε που θα δυσανασχετεί και η ίδια.

α! οκ.. sakoulina και απο μεσα φορατε μονο ενα κοντομανικο κορμακι ή πρεπει να της βαλω κατι άλλο?

Δημοσίευση

Εγώ χρησιμοποιώ μονο υπνόσακους. Ο μπέμπης είναι 11 μηνών και με τον υπνόσακο ηρεμεί και κοιμάται αμέσως. Τους έχω πάρει από το mybabycenter.gr και έχω τώρα τον tog 1.0. Μόλις πιάσουν τα κρύα θα βάλουμε τον tog 2.5.

Γενικά να προσέχετε οι υπνόσακοι να είναι καλά φτιαγμένοι γιατί είναι επικίνδυνα τα φερμουάρ. Μια φίλη μου είχε πάρει έναν φθηνό γνωστού μαγαζιού και έφυγε το φερμουάρ γιατί το τράβαγε η μικρή. Πάλι καλα που δεν το έβαλε στο στόμα της.

Επίσης η ποιότητα είναι βασικό θέμα. Οκ όλα είναι από Κίνα αλλά διαφέρει τι έλεγχο κάνει η κάθε εταιρία στα υφάσματα της...

Δημοσίευση

εγω του βαζω πιτζαμακι και απο μεσα φανελάκι και τον σκεπάζω με σεντονι και κουβέρτα!!και μενα ξεσκεπάζετε και ξυπναω πολλες φορες τα βραδια για να τον σκεπάζω...ο υπνοσακος ειναι πολυ καλη λυση πιστευω!!το σκουφακι ειναι υπερβολικο!!!

Δημοσίευση

Απο μέσα της φοράω το βελουτέ της κορμάκι, ο δικός μου είναι σαν κουβερτούλα φακελάκι οπότε οι ώμοι πρέπει να είναι προστατευμένοι. Της δοκίμασα και τον άλλο με τα μανίκια αλλά και εμένα μου φαινόταν σαν ζουρλομανδύας αλλά και της μικρής τη δυσκόλευε στις βραδινές "βολτούλες" της στο κρεβάτι. Αυτό που σου λέω της δίνει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Δημοσίευση

Εγω του φοραω φανελακι κοντομανικο, μακρυμανικα πιτζαμακια λεπτα ομως, τον βαζω μεσα στον υπνοσακο και ριχνω και μια κουβερτουλα στα ποδαρακια του. Μεσα στο σπιτι εχουμε 21 βαθμους και ο μικρος ειναι μια χαρα, μεχρι να τον ντυνω ετσι το βραδυ κρυωνε η ψυχουλα μου και ολο σηκωνοταν το βραδυ..

Δημοσίευση

μόλις ταισα το καμαρι μου που φυσικα ξύπνησε κ ειπα πριν ξανακοιμηθω μα δω τί κανετε!ειναι 4:30!καλέ λετε γι αυτο να ξυπναει ο δικος μου;;;;εγω τον εχω μονο με εσωρουχακι κ μακρυμανικο λεπτο πυτζαμακι απο παμω,χωρισ υπνοσακο ομωσ!!τον σκεπάζω με κουβερτουλα βεβαια,δεν ξεσκεπάζεται αλλά καθωσ ..κανει ακροβατικα φαινεται να τον ενοχλει κ ξυπνάει...!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Στο Www.mothercare.com εχει υπνοσακους με διαφορα παχη. Απο λεπτο μεχρυ πολυ παχυ. Εγω εχω παρει δυο παχει το μεσαια οντρο και το πιο χοντρο. Ασε και εμεις τα ιδια. Εγω ψηνομαι και ο αντρας μου κρυονει.

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΙΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΟ ΦΟΡΜΑΚΙ. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ ΕΙΝΑΙ 2.5 TOG ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ (ΚΛΕΙΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ

Δημοσίευση

αχ κοριτσια

διαβασα για τους υπνοσακους που λετε

δεν ξερω αλλα εγω με το ζορι τους εβαλα τις πρωτες μερες γαντακια και αυτο για να μην σφαζονται με τα νυχακια τους

μου μοιαζουν λες και τα εχω σε ζουρλομανδια

εγω παντως αρχικα τα κοιμηζω χωρις καθολου σκεπασματα

γιατι κανουν λες και τα σκεπαζω με καρφιτσες-τσαντιζονται πολυ απο τωρα και μωρις κοιμηθουν καλα

βαζω σεντονι και κουβερτουλα φλισ , τωρα αν πιασουν περισσοτερα κρυα θα βαλω την κανονικη κουβερτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...