Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ???

Recommended Posts

Είναι απίστευτο πόσο ενοχλητικός γίνεται ο κόσμος με αυτό το θε΄μα και πόσο αδιάκριτος και πόσο απερίσκεπτος.... Τρέμω από τα νεύρα μόνο που τα διαβάζω αυτά... Εγώ έμεινα έγκυος ένα χρόνο μετά το γάμο - ομολογώ ότι δεν μου είπε κανείς καμιά χοντράδα, όμως εγώ η ίδια το είχα στο μυαλό μου και .... φτιαχνόμουνα μόνη μου (ξέρετε το ανέκδοτο "αντε .... κι εσύ και ο γρύλλος σου...). Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί μήπως είναι καλύτερα να ομολογήσεις ότι προσπαθείς και δεν έρχεται μήπως και έτσι σταματήσουν, αλλά ο άντρας μου έλεγε ότι τότε θα αρχίσουν οι συμβουλές και οι απόψεις από όλους και του την έσπαγε αυτή η προοπτική. Από την άλλη επειδή παντρεύτηκα 33 χρονών σκεφτόμουν ότι κανείς δε θα πίστευε ότι δε θέλω παιδί, ή αν το πίστευε θα με κατέκρινε που δεν θέλω στην ηλικία μου....

Τελικά έμεινα έγκυος το καλοκαίρι - ε, όσο και αν σας φανεί παράξενο, πιο πολύ με τσάντισε ο περίγυρος από την αντίδρασή του όταν το μάθανε. ΟΡισμένοι έδειξαν τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς να είναι οι γονείς μας ή τα αδέλφια μας ή οι κολλητοί μας, που με έκαναν να καταλάβω ότι το συζη΄τούσαν συνέχεια πριν... Ενας φίλος του πατέρα μου τονείχε πρήξει να τον ρωτάει κα΄θε φορά που τον συναντούσε από τότε που παντρευτήκαμε (ο μπαμπάς μου ευτυχώς δεν μου το είχε πει ποτέ) και όταν το έμαθε του είπε, άντε ευτυχω΄ς είχαμε πολύ ανησυχήσει ότι δεν μπορούσε). Μιλάμε τώρα για έναν άνθρωπο που με έχει δει 5-6 φορές όλες κι όλες.... Τοση ανησυχία πια...

Εμένα αυτό που μου στοίχιζε πολύ ήταν ότι κατά το διάστημα που προσπαθούσαμε, γύρω μας γινότανε ,,,, χαμός! Ολοι οι φίλοι μας ή είχαν ήδη παιδιά, ή έγκυοι, ή γεννούσαν... Εν τω μεταξύ, νομίζω ότι πολλά ζευγάρια παθαίνουν τόσο "σοκ" στο πρώτο παιδί που δεν μπορούν να μιλήσουν για τίποτα άλλο πέρα από πόσα γραμμάρια γάλα ήπιε, πόσο ακριβώς ύψος έχει κλπ και είχε τύχει να βρεθώ σε τραπέζια που γίνονταν μόνο τέτοιες συζητήσεις με αποτέλεσμα να νιώθω λες και είμαι ενα τελείως αδιάφορο ΄΄ατομο αφού δεν έχω παιδιά....

τώρα που είμαι έγκυος πάλι, όλο ανάκριση, πόσο ακριβώς είσαι, πότε πήγες στο γιατρό, παίρνεις σίδηρο, γιατί πίνεις κόκα κόλα, αυτό το κεφτεδάκι δε μου φαίνεται πολύ ψημένο, έχεις εμετούς, γιατί δεν έχεις εμετούς.... Πρήξιμοοοοοο.... Και συμβουλές που δε ζητάς///// Κι εγώ έχω μέσα μου τόση αγωνία να είναι καλά το μωράκι μου και να πάει καλά όλη η εγκυμοσύνη .... Να φανταστείτε ότι ακόμα τώρα (στον 5ο μήνα) κάθε φορά που πάω τουαλέτα χαίρομαι που δεν έχω αίμα -

Αχ είναι πολύ κουραστικός ο κόσμος σε αυτό το θέμα, αναρωτιέμαι άραγε στην Αγγλία, στη γαλλία έτσι κάνουν;

Φυσικά η συμβουλη μου είναι να τους αγνοήσετε και εννοείται ότι μεγαλύτερο προσωπικό δεδομένο από αυτό δεν υπάρχει, αλλά ομολογώ ότι εγώ που σας τα λέω αυτά δεν το είχα πετύχει....

Αυτό πάντως το .... "από βδομάδα" ήταν πολύ ωραία ατάκα, πράγματι!!!!

:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ωραιο θεμα! :cheer: Περνούσαμε κ εμεις τα ιδια απο ''το σοι του γαμπρου'' ;)κ κυριως απο την πεθερα μου ....Με το παραμικρο αρχιζε τις ευχες-μπιχτες κ για να παρετε μια μικρη γευση: αγορασαμε εναν πολυκοφτη κ μας ελεγε αντε κ του χρονου να αλεθεις φρουτοκρεμα :blink: ,πηραμε αυτοκινητο κ ελεγε αντε κ με ενα παιδικο καθισματακι :blink: ...κ αλλα τετοια χαριτωμενα!!!

Οταν ειδε οτι δεν της διναμε σημασια με ρωτησε ευθεως ''καλα ποτε θα κανετε εσεις κανενα μωρο;;'' και η απαντηση μου ηταν ΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΣ!!! Περιττω να σας πω τι εγινε :laugh: :laugh: :laugh:

Απο προσφατες εξετασεις μαθαμε οτι εχουμε προβλημα στο σπερμα κ η φυσιολογικη συλληψη ειναι δυσκολη...Απο τοτε που τις το ανακοινωσαμε δεν εχει παρει ουτε ενα τηλ να δει αν ειμαστε καλα :angry: (αλλα καλυτερα :P )

Μα δε μπορουν να καταλαβουν οτι το μωρο δεν ερχεται με delivery;;;;; :kiss::kiss:

γλυκια μου μπουμπουκιτσα δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι ουτε να το σκεφτεσαι.ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα μολις 'απελευθερωσεις'τον εαυτο σου απο αυτη τη σκεψη και πεις "ενταξει οκ αν ειναι να ερθει θα ερθει" και αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο και ηρεμησεις να δεις οτι θα ερθει. και οχι μονο ενα...και μετα να σε δω γλυκια μου μπουμπουκιτσα θα τα προλαβαινεις η να ναι καλα η βουλη???? :lol::lol:οσο για τους "φιλους" που λες ξεκοψε το!!!! :angry: ενταξει αλλοι μπορει να το κανουν απο αφελεια αλλοι κακοπροαιρετα και αλλοι απο ενδιαφερον.αν ομως δεν "γουσταρεις"ξεκοψε το αμεσως!!!! :angry: και στο κατω-κατω δε λεει πουθενα οτι μολις παντρευομαστε πρεπει να κανουμε αμεσως παιδια.αλλους τους ερχονται πριν το γαμο αλλους μετα δεν υπαρχει προγραμμα σε αυτα...γι αυτο μην αγχωνεσαι :) φιλακια

Να το γραψεις,να αδιαφορησεις και αν σε πρηξουν και πολυ να τους τα χωσεις μια και καλη για να μην σε ξαναπρηξουν!!!!!

Ευχομαι συντομα να μας εχεις ευχαιστα!!!!!

πως μου τη δινουν αυτοι οι ανθρωποι????

εγω πηγα χθες στο σουπερ μαρκετ και συναντησα μια γειτονισσα βλαμενη,και κοιτουσε την κοιλια μου και μου λεει "ακομα δεν εχετε μπεμπη??" (εγω φυσικα ηθελα να βροντοφωναξω οτι εχουμε,γιατι με ρωτουσε απο παλια η σκροφα,αλλα αποφασισαμε να μην το ανακοινωσουμε ακομα)

και ειπα απλα οι εχω και μια σχολη να τελειωσω και ο μπεμπης δεν θα με αφησει ευκολα!!!φυσικα μετα ειπε,"ε ναι,ετσι κι αλλιως ακομα μικρουλα εισαι,καλα κανεις και περιμενεις.."

Εμένα μία φίλη μου που προσπαθούσε αρκετό καιρό και είχε βαρεθεί τους γύρω της, από ένα σημείο και μετά όταν την ρωτούσαν έλεγε ότι δεν μπορούσε και τελείωνε εκεί το θέμα!! Δεν την ξαναρώτησαν μέχρι που έμεινε έγκυος!

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ....

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.................

ΕΓΩ ΠΑΛΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ:

΄΄ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ (Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΟ...΄΄ ;)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν όλοι να μαθαίνουν τι γίνεται στο κρεβάτι ενός ζευγαριού.

Το έζησα κι εγώ πάρα πολύ έντονα.Τους έλεγα πως απλά δεν θέλουμε παιδί και ως ένα βαθμό το δικαιολογούσαν λόγω του οτι δεν ήμασταν παντρεμένοι.(''Παιδί εκτός γάμου;;;Απαπαπαπα''). ;) Αντιμετώπισε τους με ειρωνεία και πίστεψε με δεν ρωτάνε καλοπροαίρετα,γιατι αν ηταν καλοπροαίρετο δεν θα ρώταγαν καν.Αντι των ενοχλητικών ερωτήσεων θα έδιναν την ευχή τους!

Λοιπον ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ μου μπορεις να μην ακους και να μην ασχολεισαι με τον καθε αδιακριτο :angry: την επομενη φορα που θα σε ρωτησει καποιος οποιοσδηποτε ειναι αυτος μη του χαριστεις πεσ του "οταν αποφασισουμε με τον ανδρα μου οτι θελουμε παιδι θα σε "ενημερωσουμε "οποτε μην κουραζεσαι να ρωτας συνεχεια " ελεος πια με ολους τους περιεργους :angry: .

ΠΕΡΝΑ ;) ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΝ :angry: ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

κλεισε τα αυτακια σου σε οτι ακους..ο κοσμος ειναι κακος!!!!πραγματικα..ηθελα να ξερα,δε σκεφτονται???πως ρωτανε κατι τετοιο???δεν τους περναει απο το μυαλο το ενδεχομενο να προσπαθει η κοπελα για παιδι και να μην της καθεται αμεσως???και οτι μπορει να ειναι και προβληματισμενη και αγχωμενη???το ευχαριστιουνται δηλαδη?????

δεν μπορω να καταλαβω!!!!

μην τους αφησεις να σε αγχωσουν,παιδι θα κανεις για ΣΕΝΑ,για κανεναν αλλον..αν το βγαλεις απο το μυαλο σου,και το αφησεις χαλαρα το θεμα,θα ερθει αμεσως κοριτσακι μου να το ξερεις.. :kiss:

anastasoudi έγραψε:

Εγω προσωπικα στην ερωτηση ποτε θα κανετε παιδακι απανταω απο βδομαδα :P:P για να καταλαβουν πως οσο ηλιθια ειναι η ερωτηση που μου κανουν τοσο ηλιθια θα ειναι και η απαντηση!!!!! :blink::blink:

Φοβερή απάντηση!!!!

Αυτό να απαντάς και 'συ κοριτσι μου!!

Καλή επιτυχία σε όλες όσες προσπαθείτε για μωράκι!!

Και όλες οι μανούλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

Πριν παντρευτείς σε ρωτάνε όλοι πότε θα παντρευτείς!

Παντρεύεσαι και σε ρωτάνε πότε θα κάνεις ένα παιδάκι!

Κάνεις το παιδάκι και σε ρωτάνε πότε θα κάνεις ένα ακόμα!

Μετά ηρεμούν, και μόλις μάθουν πως είσαι έγκυος στο 3ο λένε "κι άλλο θα κάνετε???"

Αυτοί που "πρέπει" να πουν κάτι, πάντα θα βρήσκουν τι να πούν!!!

se enan theio(makrino) pou mou eipe: ante ti kanete???pote tha kanete kana paidaki???

tou apanthsa: to endexomeno na exo kapoio problhma ygeias kai na mhn mporo na kano paidaki akoma to exete skeftei????

fysika h epomenh fora pou milhse htan gia na zhthsei sygnomh kai mou eipe: opote thelei o Theos....tha ginei kai auto syntoma.

den antexa allo giati ekeines tis meres (kalokairines diakopes) hmouna poly xalarh kai oloi me rotousan to idio pragma kai epeidh phra kai kapoia kilakia to mono pou eixan na mou poun oloi htan auto.....

pantos tora kai na mou pei kaneis tipota fantazomai oti to idio tha apanthso... :angry::angry:

Επίσης μια καλή απάντηση είναι "όποιος έχει παιδιά να τα χαίρεται αλλά όποιος δεν έχει χαίρεται!! Εσείς δε χαίρεστε που μας βλέπετε χαρούμενους??" Έχω βουλώσει αρκετά στόματα έτσι.

Σοβαρά τώρα δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με τέτοια πράγματα. Εμάς ο στόχος μας είναι να κάνουμε παιδί. Ο,τιδήποτε άλλο δε μας αφορά. Θα σας πρότεινα να μην απαντάτε καν σε κακοήθεις και αδιάκριτους ανθρώπους. Μόνο έτσι θα χαρακτήριζα όσους προσπαθούν να μπουν δερβέναγες στο κρεββάτι μου, έστω κι αν είναι στενοί μου συγγενείς!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Μαρήνη έγραψε:

anastasoudi έγραψε:

Φοβερή απάντηση!!!!

Αυτό να απαντάς και 'συ κοριτσι μου!!

[/quote:1w2huuuu]

Εγώ λέω …: «έχουμε παραγγέλλει ένα ξανθό γαλανομάτικο, αλλά τελείωσαν και περιμένουμε να φέρουν!!!» τρελό γέλιο!!! χαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ Κ

ΤΑ ΝΕΥΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΙΣ

ΟΣΠΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ

ΜΟΥ Κ ΞΑΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΩΡΟ Κ ΤΕΤΟΙΑ

ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

ΤΟ ΧΕΙΡΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑ

ΑΝΑΚΑΤΑΒΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

mazi sou masroraki!!!!!

mono etsi katalabainoun oi ap' exo.....

ego omos den exo kanena parapono apo thn petheroula mou giati poly apla einai to pio diakritiko atomo pou exo gnorisei sth zoh mou. opote pote - ma pote den exei rothsei kati oute emena oute ton antra mou.

fantazomai apo tote den to xanaekane thema etsi????

Και εγω μια απο τα ιδια κοριτσια μονο που η πιεση ητανε απο τους γονεις μου και ελαχιστα απο την πεθερα μου και ολο να με ρωτανε και εγω να μην τους λεω μεχρι που η μανα μου με ρωτησε αν ειχε προβλημα ο αντρας μου!!!Την εβαλα κατω της ειπα οτι τρεχουμε σε γιατρους και απο τοτε δεν ξαναειπε τιποτα.Μετα εμεινα εγκυος το εχασα και τωρα ολοι μου λενε δεν πειραζει θα ξαναμεινεις!!!!και αυτο ποναει πολυ περισσοτερο απο το να σου πουν ποτε με το καλο η γιατι δεν κανετε παιδακι?Μην ευχεσαι μονο να μεινεις εγκυος να ευχεσαι να κανεις ενα γερο παιδακι...και ολους τους αλλους αστους να λενε δεν ειναι στο σπιτι σου θα χαρουν η θα λυπηθουν αλλα εσυ με τον αντρα σου θα το περασεις.

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ????????????

ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ

ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ

Και στη δική μου περίπτωση κορίτσια οι ερωτήσεις γίνονταν από την πλευρά της μητέρας μου!!! Όχι κακοπροαίρετα αλλά όπως και να το κάνεις ήταν κάπως!!

Εμείς δεν είχαμε αποφασίσει ακόμα να κάνουμε κάποια προσπάθεια για μωράκι αλλά εκείνη όλο και με ρωτούσε ¨τί γίνεται? Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει ,,, έτσι άφησαν και άλλοι και τώρα δεν μπορούν... και διάφορα τέτοια!!! Ώσπου μια μέρα της έδειξα το ντουλάπι που κρατούσαμε τα προφυλακτικά ( μόλις είχαμε αγοράσει από το μάκρο 20 κουτιά) "Τα βλέπεις?" της είπα, "μόλις τελειώσουν θα κάνουμε παιδί"!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενε τέτοια απάντηση, μάλλον πίστευε ότι προσπαθούσαμε και δεν της το έλεγα. Μόλις είδε τα κουτιά κατάλαβε ότι έλεγα αλήθεια και ότι όντως δεν θέλαμε ακόμη ένα μωράκι!!

Όμως κορίτσια με επηρέασε, δεν μπορώ να πω ψέματα, και λίγους μήνες μετά από αυτό το σκηνικό, βάλαμε μπρος και δόξα το θεό ήρθε στη δεύτερη προσπάθεια!!

ΜΑΣΡΟΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΕ

ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ Κ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ....Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΒΗΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ. Κ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΨΕ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....Κ ΓΩ ΤΗΣ

ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ 2008 ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΕΥΤΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΤΣΕΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΑΙ...

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ,ΠΑΙΔΙ,ΣΠΙΤΙ Κ ΓΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

Κ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ ΕΤΣΙ ΕΧΩ Κ ΓΩ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Κ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ...ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ Κ ΔΕΝ ΞΑΝΑ

ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ....

ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΑΛΛΙΩΣ

ΣΕ ΚΑΒΑΛΑΝΕ..

ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΓΩ.....

Φυσικα να συνεχισεις να προσπαθεις αν δεν αξιζει αυτο τοτε τι αλλο αξιζει.Εμεις προσπαθουσαμε 1.5 χρονο και τελικα χρειαστηκε να κανω μια διαστολη και εμεινα τον επομενο μηνα,εχεις κανει ολες τις εξετασεις???εμενα οι φιλες μου λεγανε ανχος αυτο φταιει εγω ομως ηξερα οτι μου λενε βλακειες αλλαξα γιατρο και τωρα περιμενω να ξαναμεινω εγκυος.

Νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες υφίστανται αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο. Όλες μου οι γνωστές και εγώ έχουμε περάσει τα ίδια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αδιαφορήσεις και να τους «γράψεις»...

Αν σου ξαναπούν να λες ότι δεν τους αφορά ή ότι θέλουμε να απολαύσουμε την ζωή μας πρώτα και μετά να κάνουμε παιδί...Τέτοια πράγματα...

Χαλάρωσε και μην αγχώνεσαι!!!

εμενα που μου πιαναν κ την κοιλια για να δουν αμα ειμαι εγκυος...κ ευτυχως τα ξεκοψα γιατι ο κοσμος ειναι τρελος....μα πολυ τρελος.και αλλα πολλά...δηλαδη αμα παντρευτεις πρεπει να μεινεις κατευθειαν εγκυος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...