Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!1 :):) :silly: :silly: :) :silly: :) :silly: :) :silly:

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ????ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

αντε αντε με το καλο!!!! ποτε να περιμενουμε το νινακι???

αγορι ή κοριτσι?

25 Ιουνιου μου βγαινει η ΠΗΤ

Το φυλλο ενοειται δεν το ξερω Βρε συ τι με ρωτας τη δολια..ουτε επισκεψη στο γιατρο δεν εκανα ακομα :P:P

Δημοσίευση

APIS ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ 6 ΜΕ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ!!!!!

:silly: :):) :silly:

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!ΗΣΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

apis μου δεν σε ξερω προσωπικα,ειμαι και καινουρια σχετικα στην παρεα,αλλα απο οσα εχω διαβασει σε συμπαθω,απο τον τροπο γραφης σου.Σου ευχομαι λοιπον να πανε ολα καλα και η κεθε μερα σου να ειναι πιο ευτυχισμενη απο εδω και περα και τους 9 μηνες.Ο.τι καλυτερο

Δημοσίευση

Πωπω... Αυτό ήταν! Μου έφτιαξες το βράδυ! :woohoo:

Είναι τα πιο ευχάριστα νέα που έχω ακούσει εδώ και καιρό! :lol:

Μπράβο Λίνα μου.. Συγχαρητήρια! Να έχεις μια γλυκιά και με τα λιγότερα δυσάρεστα συμπτώματα εγκυμοσύνη!

Σε φιλώ! :kiss:

Πωπω... Χάρηκα πολύ! Πάααααααααααααααρα πολύ! :woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Apis συγχαρητηρια κοριτσάκι μου!! ευχομαι ο,τι καλυτερο για μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο ενα γλυκο μωρακι στην αγκαλια σας!!πολλές ευχές!!τωρα ειδα το post σου και τρελάθηκα απο συγκίνηση για σένα!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλα ..εχω συγκινηθει απο τις ευχες σας..

Πεταω απο τη χαρα μου και απο την αλλη ειμαι μεταξυ καναπε και κρεββατιου απο το φοβο μου

Σας ευχαριστω πολυ πολυ!!ολες οι ευχες ηταν ξεχωριστες και υπεροχες!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...