Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε θα γεννήσω???


lamoyaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!Βρίσκομαι στην 39η βδομάδα εγκυμοσύνης(πητ 2/11)κ τα γεγονότα έχουν ως εξής:χθες πήγα στο νοσοκομείο για την καθιερωμένη εξέταση(καρδιοτοκογράφο,υπέρηχο,χέρι).Με εξέτασε ένας πολύ καλός γιατρός(όχι η γιατρός μου γιατί πήγα βράδυ,στην εφημερία),μου είπε οτι έχει μαλακώσει αρκετά ο τράχηλος αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος.Γυρίζω κ εγώ λοιπόν σπίτι,πάω τουαλέτα κ βλέπω αίμα αρκετούτσικο!Ξανατρέχω στο νοσοκομειο,με ξαναεξεταζει ο γιατρός,είδε κ ένας άλλος γιατρός τα αίματα κ μου είπαν κ οι 2 να πάω σπίτι να περιμένω γιατί το βράδυ η σήμερα το πρωι θα ένιωθα πόνους κ θα πήγαινα να γεννήσω!Πόνοι τελικά δεν μ'εχουν πιάσει κ πριν λίγο που πήρα τη γιατρό μου κ της εξήγησα μου είπε οτι αυτά τα αίματα επειδή είναι σκούρα κ επειδή δεν πονάω καθόλου μάλλον θα είναι από την εξέταση κ οτι δε γεννάω...(το μωρό είναι μια χαρά κ το νιώθω συνεχως).Έχω μπερδευτεί τελείως!Δεν ξέρω τι να περιμένω....θα γεννήσω επιτέλους σήμερα??Έχω κουραστεί,περιμένω πως κ πως...... :dry: Αν καμία είχε παρόμοια εμπειρία ας μου πει,ανυπομονώ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω ειχα αιματακι μετα το 'χερι'... :blink: και ενω μου ελεγε η γιατρος οτι μπορει και να γεννησω πιο νωρις γεννησα ακριβως στην ΠΗΤ μου!! :)

Υπομονη 4 μερουλες εμειναν!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 40 + 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ...ΟΥΤΕ ΝΕΡΑ...ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ...ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ...!!

ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ..."ΛΑΔΑΚΙ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

ΤΕΣΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ..."ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ"" ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βebisnik,να'σαι καλά κ εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!Penelope 2,πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή!Μπράβο! :cheer: Άντε,με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΤΙΠΟΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΒΡΕ.... ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ!!! ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!!!!Ακόμη περιμένω.....κ φυσικά προσπαθώ να κοιμάμαι αν κ από την υπερένταση ψιλοδυσκολεύομαι!Σήμερα ζαλίζιομαι κιόλας αρκετά από την ώρα που ξύπνησα,δεν ξέρω γιατί.Πολλά φιλιά κ καλημέρα!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Προσθήκη...