Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πότε θα γεννήσω???

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!Βρίσκομαι στην 39η βδομάδα εγκυμοσύνης(πητ 2/11)κ τα γεγονότα έχουν ως εξής:χθες πήγα στο νοσοκομείο για την καθιερωμένη εξέταση(καρδιοτοκογράφο,υπέρηχο,χέρι).Με εξέτασε ένας πολύ καλός γιατρός(όχι η γιατρός μου γιατί πήγα βράδυ,στην εφημερία),μου είπε οτι έχει μαλακώσει αρκετά ο τράχηλος αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος.Γυρίζω κ εγώ λοιπόν σπίτι,πάω τουαλέτα κ βλέπω αίμα αρκετούτσικο!Ξανατρέχω στο νοσοκομειο,με ξαναεξεταζει ο γιατρός,είδε κ ένας άλλος γιατρός τα αίματα κ μου είπαν κ οι 2 να πάω σπίτι να περιμένω γιατί το βράδυ η σήμερα το πρωι θα ένιωθα πόνους κ θα πήγαινα να γεννήσω!Πόνοι τελικά δεν μ'εχουν πιάσει κ πριν λίγο που πήρα τη γιατρό μου κ της εξήγησα μου είπε οτι αυτά τα αίματα επειδή είναι σκούρα κ επειδή δεν πονάω καθόλου μάλλον θα είναι από την εξέταση κ οτι δε γεννάω...(το μωρό είναι μια χαρά κ το νιώθω συνεχως).Έχω μπερδευτεί τελείως!Δεν ξέρω τι να περιμένω....θα γεννήσω επιτέλους σήμερα??Έχω κουραστεί,περιμένω πως κ πως...... :dry: Αν καμία είχε παρόμοια εμπειρία ας μου πει,ανυπομονώ!!!!!!!

Δημοσίευση

Και εγω ειχα αιματακι μετα το 'χερι'... :blink: και ενω μου ελεγε η γιατρος οτι μπορει και να γεννησω πιο νωρις γεννησα ακριβως στην ΠΗΤ μου!! :)

Υπομονη 4 μερουλες εμειναν!! ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Nαι,ε??Κ εγώ που χάρηκα..... :cheer: Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣ ΒΡΕ ΧΑΧΑΧΑ.ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ;) ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Δημοσίευση

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 40 + 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙ...ΟΥΤΕ ΝΕΡΑ...ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣ...ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ...!!

ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ...ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ..."ΛΑΔΑΚΙ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

ΤΕΣΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..

ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ..."ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ"" ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Βebisnik,να'σαι καλά κ εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!Penelope 2,πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή!Μπράβο! :cheer: Άντε,με το καλό!

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααα!!

τι εγινε τελικα???? με το καλο ευχομαι κοριτσι μου!!με εναν πονο!!φιλακιαα!!

Δημοσίευση

elenaki me to kalo!ypomoni koritsaki mu....!!!!!ta mora genika den einai sunepis sta rantevou tous!!!!xekourasou polu...koimisou...kai ola tha pane kala!!!!

me to kalo koritsaki mu!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΤΙΠΟΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΒΡΕ.... ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ!!! ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ....ΧΙΧΙΧΙΧΙ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια ευχαριστώ πολύυυυυυυ!!!!!Ακόμη περιμένω.....κ φυσικά προσπαθώ να κοιμάμαι αν κ από την υπερένταση ψιλοδυσκολεύομαι!Σήμερα ζαλίζιομαι κιόλας αρκετά από την ώρα που ξύπνησα,δεν ξέρω γιατί.Πολλά φιλιά κ καλημέρα!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.