Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα,

τη Δευτέρα το μικρούλη μου θα μπει για εγχείρηση υποσπαδία στο Γεννηματά Θεσσαλονίκης. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχει κουζινούλα που θα μπορώ να του ζεσταίνω το φαγητό του, το νερό και το γάλα του ή ακόμα να φτιάχνω και τη φρουτόκρεμά του. Πάμπερς δίνουν;;;

Δεν έχω ιδέα, μη κοροϊδέψετε....

Δημοσίευση

Πως είναι δυνατόν να σε κοροιδέψουμε!!!

Διστυχώς δεν έχω ιδέα .... απλά όταν ήμουν στο Παίδων είχε τα πάντα (αν και θα σου πρότεινα να πάρεις το δικό σου μπρίκι). Επιπλέον αν θυμάμαι καλά ... είχε κανονικό φαγητό για τα παιδάκια (κρέμες και τέτοια).

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει καλά η επέμβαση του μικρούλι σου (διάβασα στο ιντερνετ τι είναι) και να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου. (ή τουλάχιστον το λιγότερο δυνατό)

Καλή επιτυχία να έχετε.

Δημοσίευση

Περαστικά, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Για το Γεννηματά δεν ξέρω αλλά στο Παπαγεωργίου που έκανα εγχείρηση τον γιό μου το μόνο που είχε στην κουζινούλα ήταν ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων. Γάλατα μας έδιναν ότι έπινε το καθένα και φαγητό φέρνανε αλεσμένο. Πάνες δεν δίνανε.

Ελπίζω να είναι εύκολη η επεμβασή σας και να μην ταλαιπωρηθείτε γιτί τα έχω περάσει και ξέρω πως είναι, είμασταν μέσα 23 μέρες.

Η Παναγιά μαζί σας.

Δημοσίευση

Και εγώ έχω ακούσει ότι έχει την καλύτερη παιδοχειρουργική της Θεσσαλονίκης

για αυτό αποφάσισα να κάνουμε την εγχείρηση εκεί.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Θα σας πω εντυπώσεις σε καμιά εβδομάδα....

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.

Αύριο κάνουμε εισαγωγή.

Θα μας κάνουν εξετάσεις αίματος και θα μας δει αναισθησιολόγος.

Θα βγούμε και θα μπούμε ξανά Δευτέρα πρωί για να κάνουμε την εγχείρηση.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Πραγματικά με συγκινείτε πολύ!

Δημοσίευση

Κορίτσιμου καλή σας επιτυχία!Εύχομαι οοολα να σας πάνε καλά και ο μικρός σας να αναρρώσει γρήγορα.Μη στεναχωριέσαι λίγο τις 2 πρώτες μέρες θα ταλαιπωρηθεί μετά θα είναι περδίκι!Τα έχουμε πει άλλωστε εμείς :)

Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το νοσοκομείο στην κλινική είχε τα πάντα αλλά εγώ είχα τα δικά μου όμως ο μικρός μου δεν έτρωγε..Μόνο γάλα έπινε.Βέβαια ο δικός σου πρέπει να είναι και μεγαλύτερος οπ'οτε θα σου ζητάει και θα μπορείτε να συνεννοείστε κ καλύτερα φαντάζομαι :P

Κ πάλι καλή επιτυχία και θα περιμένουμε νέα σας.Φιλάκια

Δημοσίευση

Εχει πολύ καλή παιδοχειρουργική το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Δεν εχω εικόνα του τι παροχές δίνουν , όμως θα σου έλεγα να έχεις ο,τι σου χρειάζεται μαζί σου.

Λογικά έχει μπρίκια και τέτοια,αλλα έχε ένα δικό σου.( Λόγω καθαριότητας)

Σίγουρα γάλα και φαγάκι φέρνουν,πανες με τίποτα!( Μιλάω με βάση το ΑΧΕΠΑ,αν και καμία σχέση το ένα νοσοκομείο με το άλλο).

Καλή επιτυχία να έχετε και κουράγιο για εσένα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...