Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια! εμείς λέμε να ξεκινήσουμε από αυτό το μήνα πρώτη προσπάθεια για να δούμε πώς θα βγει το θέμα! μακάρι το Πάσχα να έχουμε ήδη το σπορουλίνι μας στην κοιλίτσα! κι αν όχι, πού θα πάει... καλή δύναμη σε όλες μας.

• Απαντήσεις 319
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:cheer::cheer::cheer:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΑΥΤΟ!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!! :P

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

εγω δυστυχως πρεπει να βγω απο την αυτην την παρεα :( πηγα στον γιατρο για την μεση μου και το ηδη υπαρχον προβλημα εχει επιδεινωθει.ο γιατρος μου απαγορεψε να μεινω εγγυος γιατι μετα παμε για νυστερι μαλλον....γαμωτο μου χαλασε την διαθεση πραγματικα!αλλα δεν θα το βαλω κατω θα ακολουθησω την θεραπεια και ελπιζω γρηγορα να αναρρωσω.

Δημοσίευση

georgiasamar έγραψε:

εγω δυστυχως πρεπει να βγω απο την αυτην την παρεα :( πηγα στον γιατρο για την μεση μου και το ηδη υπαρχον προβλημα εχει επιδεινωθει.ο γιατρος μου απαγορεψε να μεινω εγγυος γιατι μετα παμε για νυστερι μαλλον....γαμωτο μου χαλασε την διαθεση πραγματικα!αλλα δεν θα το βαλω κατω θα ακολουθησω την θεραπεια και ελπιζω γρηγορα να αναρρωσω.

δεν ξερω τι προβλημα εχεις στη μεση αλλα εγω με 3 δισκοκοιλες ,μια ημιπεταλεκτομη στον Ο4-Ο5 κ 2 εγχυσεις κορτιζονης στην σπονδυλικη στηλη,και ενω πισταυαμε οτι θα εχω προβλημα στην εγκυμοσυνη ,η μεση μου δεν πονεσε ουτε μια φορα!!!!λες και με το ανοιγμα της λεκανης ανακουφιστηκαν οι δισκοι!

Δημοσίευση

δεν ξερω τι προβλημα εχεις στη μεση αλλα εγω με 3 δισκοκοιλες ,μια ημιπεταλεκτομη στον Ο4-Ο5 κ 2 εγχυσεις κορτιζονης στην σπονδυλικη στηλη,και ενω πισταυαμε οτι θα εχω προβλημα στην εγκυμοσυνη ,η μεση μου δεν πονεσε ουτε μια φορα!!!!λες και με το ανοιγμα της λεκανης ανακουφιστηκαν οι δισκοι!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

georgiasamar έγραψε:

δεν ξερω τι προβλημα εχεις στη μεση αλλα εγω με 3 δισκοκοιλες ,μια ημιπεταλεκτομη στον Ο4-Ο5 κ 2 εγχυσεις κορτιζονης στην σπονδυλικη στηλη,και ενω πισταυαμε οτι θα εχω προβλημα στην εγκυμοσυνη ,η μεση μου δεν πονεσε ουτε μια φορα!!!!λες και με το ανοιγμα της λεκανης ανακουφιστηκαν οι δισκοι![/quote:28pdbhll]

plaka me kaneis (kolisa kai egw) na se fonazw rompocop???? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

μαρινιω μου μεχρι το πασχα θα ροζισουμε ολες...το νιωθω κ το ξερω....

κ απο σημερα αρχιζω κ εγω ουσιαστικες προσπαθειες....δηλαδη απο αυριο γιατι σηημερα ο συζηγος ειναι υπηρεσια....

πηρα το γιατρο κ μου εδωσε τις ευχες του....γιατι εγω λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο κ σημερα μου ειπε να ξεκινησω....αχ ειμαι χαρουμενη....

Δημοσίευση

Πρωι πρωι με την αυγουλα...αμα δεν ξυπνησει κ το ζουζουνι....

Θα ροζισουμε ολες με τετοια φορα που εχουμε παρει.....

Θα τους λυωσουμε....θα παρακαλανε να εχουν υπηρεσια...

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

μαρινιω μου μεχρι το πασχα θα ροζισουμε ολες...το νιωθω κ το ξερω....

κ απο σημερα αρχιζω κ εγω ουσιαστικες προσπαθειες....δηλαδη απο αυριο γιατι σηημερα ο συζηγος ειναι υπηρεσια....

πηρα το γιατρο κ μου εδωσε τις ευχες του....γιατι εγω λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο κ σημερα μου ειπε να ξεκινησω....αχ ειμαι χαρουμενη....

ME TO KALOOOOOOOOOOOOOOOOOO :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss::kiss:

kai esy mpoumpou euxomai afou to thes!!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!!

Έχω πολύ καιρό να μπώ εδω, γιατί μου φαινόταν πολύ μακρινό το όνειρο για παιδάκι μετά απο τη δεύτερη παλίνδρομη και ενα κάρο εξετάσεις.

Δεν πίστευα οτι θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το Πάσχα, το Πάσχα του 2087, ίσως!

Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά για εμένα μιας και βρέθηκαν κάποια προβλήματα. Το θέμα είναι οτι πρέπει να προσπαθούμε πάντα, έστω και αν υπάρχει περίπτωση να φάμε τα μούτρα μας! Την Πέμπτη που μας έρχεται πάω σε εναν ακόμα γιατρό και μετά έχω το ελέυθερο να προσπαθήσω.

Ελπίζω να με θέλετε ακόμα στην παρέα σας!

Καλή επιτυχία σε όλες και εύχομαι αυτό το Πάσχα να είναι το καλύτερο της ζωής μας!

Δημοσίευση

πατατα κ εγω θα ξεκινουσα τον ιουνιο..αλλα κατι μεσα μου ελεγε οτι θα ξεκινουσα ποιο νωρις....κ χτες πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να ξεκινησω...κ πεταω....πηγαινε κ σε αλλον γιατρο μια γνωμη ποτε δεν ειναι αρκετη...να το ψαξεις μεχρι τελους...αν θες στειλε μου pm να μιλησουμε θα χαρω πολυ....

κ να σας πω η μπεμπα που εχασα θα γεννιοταν με ΠΗΤ 20/10...αλλα επειδη θα ηταν προγραμματισμενη καισαρικη θα την εκανα 5/10..ετσι ειχαμε μιλησει με τον γιατρο....αν μεινω αυτο τον μηνα το μωρακι μου θα εχει πολυ κοντινες ημερομηνιες με εκεινο....

Δημοσίευση

Αντε κορίτσια βουρρρρρρρρ!!!

Να ροζίσουμε ολες.

Να σας ρωτήσω. Πήρε καμία τεστ ωορηξίας από το internet????

Δε θέλω να προσπαθω στα κουτουρου. Δεν προλαβαινω και δεν έχω και τις δυναμεις. ;);)

Το clearBlue ειναι πανακριβο και αν βρω κάποιο πιο οικονομικό θα το προτιμησω.

Δημοσίευση

Σημερα ειναι η μερα, που εχω αβγουλακι...

μα πρεπει δυστυχως να μεινω, ησυχο κοριτσακι...

μενουν μερες πολλες, οπως λεει το τικερακι...

να βαλω παλι μπρος, να κανω ενα παιδακι....

Βοηθηστε φιλεναδες, βοηθηστε το Κωνσταντινακι...

να μεινει μακρυα, απτο ομορφο της αντρακι...

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...