Μετάβαση σε περιεχόμενο

Apogevmatino gevmataki

Recommended Posts

Koritsia geia sas!

To koritsaki mou einai 16 mhnwn kai apo ton 8o mhna ths dinw giaourtakia to apogevma giati tis kremes den tis thelei.Kamia fora skeftomai na ths dwsw kati allo gia poikilia.Exete kamia idea h den xreiazetai?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ της δίνω και τοστάκι, και φρουτάκια στο χεράκι, τραχανά, ψωμί και τυρί και αυγοφέτες κλπ... Τις γλυκιές κρέμες δεν τις θέλει καθόλου.

Ωραίο θεματακι κορίτσια!

Εγω του δίνω 4 μέρες γιαούρτι και 3 κρέμα.

Νομίζω ομως οτι ήρθε ο καιρός να τις σταματήσουμε και πέρα απο τοστάκι , η ψωμί με τυράκι,ή φρούτο δεν μου ερχότανε τίποτα άλλο....

Καλη η ιδέα του τραχανά και μακάρι μανούλες που ξέρουνε να μας φωτίσουν και εμάς με κάτι παραπάνω... :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΔΙΝΩ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 (ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΣΤΙΣ 12 ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ)

-ΤΟΣΤ

-ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΣ ΑΡΑΒΟΣΙΤΟΥ

-ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ

-ΤΡΑΧΑΝΑ

-ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΡΥΖΟΓΑΛΟ.

-ΚΟΑΚΕΡ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΓΑΛΑ Η ΝΤΟΜΑΤΑ(ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ)

-ΚΕΙΚ

-ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΓΛΥΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΑ ΦΕΤΟΥΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΒΩ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.

Wraies idees giati ayto to giaourti varethika na to vlepw.To meshmeri etsi ki alliws den trwei poly opote an ths dinw mono giaourti nomizw thn afhnw nhstikh.Twra gia paradeigma trwei ena tost me manouri giati to kritharaki pou ekana den ths arese ths kyrias!!Tha dokimasw mhpws to faei to apogevma.Thanks koritsia!

ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ! Κ ΕΓΩ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ....ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ!ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΣΤΑΚΙ Η ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΚΕΙΚ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ! MIAM! ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ! :silly:

ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΛΙΓΟ ΤΡΑΧΑΝΑ...ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Κ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΘΗΣΩΛ ΠΑΛΙ... ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΕΠΤΙΚΟΣ...(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ!)

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ??? (ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ...)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΦΑΓΑΜΕ ΡΥΖΟΓΑΛΟ!!!ΕΚΑΝΕ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ!!ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΙΚ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΟ!!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...