Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου αντιμετωπιζω ενα τεχνικο προβλημα με τον υπολογιστη μου και τον εχω παει για service :(

ελπιζω να μου τον ετοιμασουν αμμεσα και να ερθω στην παρεα μας οσο μπορω πιο γρηγορα.

θα μου λειψετε,θα παθω στερητικο συνδρομο και με βλεπω να τρεχω σε κανενα internet cafe να μπαινω να παιρνω την δοση μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λοιπον να προσεχετε εεεεε και εγω εδω θα ειμαι και ελπιζω να σας λειψω και εγω οσο θα μου λειψετε εσεις!!!!

φιλακια πολλα..

υγ.τωρα σας γραφω απο την σκραπ εχω κανει καταλειψη στο pc της :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

θα μας λειψεις παρα πολυ,να εισαι σιγουρη!!!αντε περαστηκα στο pc σας, :lol: ευχομαι να γινει καλα γρηγορα..ως τοτε,κουραγιο :lol:

σε καταλαβαινω αν και κανω πλακιτσα,δεν ξεκολλαει κανενας ευκολα απο το μαμμυ!!!!θα παθαινα κι εγω στερητικο συνδρομο!!!

Δημοσίευση

ΣΚΡΑΠ έγραψε:

κοριτσια μου αντιμετωπιζω ενα τεχνικο προβλημα με τον υπολογιστη μου και τον εχω παει για service :(

ελπιζω να μου τον ετοιμασουν αμμεσα και να ερθω στην παρεα μας οσο μπορω πιο γρηγορα.

θα μου λειψετε,θα παθω στερητικο συνδρομο και με βλεπω να τρεχω σε κανενα internet cafe να μπαινω να παιρνω την δοση μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λοιπον να προσεχετε εεεεε και εγω εδω θα ειμαι και ελπιζω να σας λειψω και εγω οσο θα μου λειψετε εσεις!!!!

φιλακια πολλα..

υγ.τωρα σας γραφω απο την σκραπ εχω κανει καταλειψη στο pc της :laugh: :laugh:

:S:S:S μπερδευτικα καλε!!!!!εβλεπα μπεμπουλης και ανοιγω το θεμα βλεπω τη Σραπ κι επαθα ενα βραχυκυκλωμα!! :laugh: :laugh:

Να ερθεις γρηγορα πισω Νατασουλα να μαθαινουμε τα νεα κατορθωματα του Σπυρακου!!!Αντε... και τα δικα σου!!! :silly: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ηρθα!!!!!!!!!!!!!! αχχχχ τι στερηση ηταν αυτη???? πωπωπωπω εκανα ομως μια γενικη χθες αλλο πραγμα κοριτσια

ειχα καιρο να το κανω :laugh:

ειχε χαρει και λιγο ο αντρας μου που με τσακισε στο ταβλι και τωρα που πηρα πισω το λατρεμενο μου λαπτοπακι το αγαπημενο μου κρεμασε κατι μουτρα :laugh: :laugh:

δεν πειραζει ομως εγω επεστρεψα στην αγαπημενη μου παρεουλα και ειμαι πολυυυυυυυ χαρουμενη :woohoo: :woohoo:

ενα ομως με στεναχωρει αφανταστα η νεα λειτουργια με το online friends που δεν μου την δειχνει

• Απαντήσεις

• Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...