Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Θυμόσαστε που σας ειχα γράψει ότι ο μικρός μου ξυπνάει την νύχτα κι ας έχουμε κλείσει τον πρώτο χρόνο. Ο παιδίατρος μας είχε πει ότι πρέπει να τον αφήσουμε στο κρεββάτι του να κλαιέι. Βάρβαρο αλλά το έκανα!! Με πόνο ψυχής βέβαια... Έκλαψε μόνο για 3 ημέρες από περίπου 1 ώρα την κάθε φορά. Τελικά τα καταφέραμε, εδώ και 2 εβδομάδες κοιμάται σερί από τις 22:00 μέχρι τις 8:00. :woohoo: :woohoo: και τελικά δεν είναι τόσο βάρβαρο όσο ακούγεται! Πρέπει κάποια στιγμή να μαθένουν κι αυτά να ανταπεξέρχονται σε μερικά πράγματα μόνα τους. Πρέπει να χτίζουν χαρακτήρα και να μην κακομαθαίνουν. Βέβαια εγώ το έκανα τώρα που έκλεισε χρόνο, δεν το συστήνω για νωρίτερα, γιατί έτσι κι αλλιώς όταν είναι πολύ μικρά δεν κακομαθαίνουν, απλά χριάζεται να νοιώθουν ασφάλεια. Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο (ΠΥΞ ΛΑΞ).

Δημοσίευση

εμεις ξυπναμε σταθερα :P καθε βραδυ,καμια φρα κ 2 φορες,για γαλατακι :) ειναι τωρα 13 μηνων,οταν το συζητησα με την παιδιατρο μου ειπε οτι το δικο της παιδι το ταιζε καθε βραδυ μεχρι να γινει 4 ετων.Ξυπναγε κ πεινουσε,κοινως μας ειπε "σκασε κ κολυμπα" :laugh:

Δημοσίευση

Υπομονη. Τα πρωτα 30 Χρονια ειναι δυσκολα!!! Μετα τα παιδια μας θα κανουν δικα τους αιδια και θα υσηχασουμε λιγο!!!

Μου το λεει η δικη μου μαμα οποτε γκρινιαζψ γιατι οΧριστοφορος με ξενυχταει. Λεει οτι ακομα και οταν τα παιδια μας υα κοιμουνται γαληνια, οι γονεις θα ξενυχταν και θα ξυπνουν με το παραμικρ0 θορυβο!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. B)

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΣ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ??? :woohoo:

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ & ΚΑΘΕ 3ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.. :dry:

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΜΑΔΕΣ (27/8 ΓΕΝΝΗΣΑ) ,ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΩΡΑ-8ΩΡΑ!! :blink:

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ??? :(

Δημοσίευση

Ποτε!!!! Πλακα κανω!!! Αυτες οι μαμαδες ειναι πολυ τυχερες. Και ο δικος μου για 3 ευδομαδεσ τον Αυγουστο κοιμοτανε απο τις 11 μεχρι τισ 5 και ημουν τρισ ευτυχησμενη. Μετα ομως και μεχρι τωρα αχχχ πονομενη ιστορια!!!!

Να ξερεις παντως οτι ανικεις στην πλειοψυφια. Τα μωρα που κοιμουνται 6 κιαι 8 ωρα ειναι πολυ λιγα!!!

Δημοσίευση

glukia mou einai sto paidi kai to programma tou upnou allazei shnexos .

mporei ayta ta mwrakia pou tora 2 mhnwn koimonte sinexomena apo ton ekto kai meta pou ktalabenoun thn atomikothta tousn na ksipnane xirotera .

mporei to diko sou se 3-4 mhnes na koimate seri olo to badu .

den mporeis na kaneis tipota giauto ousiastiko tora apla perimenis kai afougrazese ti tou xriazete .

emena apo thn gennish tou ksipnouse ana 3 wres ,giro ston 6 mhna tou ematha na koimate perissotero kai mono tou ston 8 mhna allakse pali to programmatou kai ksipnouse ana mia wra!!!tora pali tou ematha na koimate ksana .

einai polu mikrouli akoma gia na mporeis na tou matheis kati ,tora apla kalipteis tis anages tou .

otan megalosei ligaki mporeis na tou matheis .

to bsiko einai na katalabei oti o upnos den erxete mesou esena (agalias ,kounimatos ,thhlasmou pithanos) alla apo monos tou mporei na koimithei .na to bazeis sto krebataki oso einai ksipnio gia na kserei pou to afises kai na mhn tromaksei otan psiloksipnisei mesa sthn nixta pou einai alou kai oxi ekei pou to pira o upnos .

aythn einai h basikh theoria ,na kserei pou to afises na koimithei kai otan psilo ksipnaei na briskete ekei .

omos mhn exeis poles apetiseis apo tora einai polu mikro kai exei anage pou prepei na kalifthoun .

upomonh ola allazoun .

kai akoma kai auta pou koimonte tora allazoun kai auta ;)

Δημοσίευση

το μονο που εκανα εγω για να ελαφρυνω την κατασταση :laugh: γιατι κ ο αντρας μου ξυπναει μαζι μας παντα κ σηκωνεται καθε πρωι στις 6.20 γιατι δουλευει (τον λυπηθηκα) εμαθα στον μικρο να κοιμαται νωρις.Μολις εκλεισε τους 3 μηνες,αρχισα να τον βαζω για υπνο στις 8.30,χωρις κλαματα κ χωρις πιεση,"εκανα νυχτα" (δλδ εκλεινα το παντζουρι,αναβα το φωτακι) και τον νανουριζα,καποια στιγμη εμαθε και κοιμαται απο τοτε στις 9 νταν!ετσι εχουμε χρονο οι δυο μας με τον αντρα μου,εχω χρονο για καμια δουλεια στο σπιτι ή ακομη και να παμε μια μικρη βολτιτσα ρε παιδι μου (φερνουμε την γιαγια για κανα 2ωρο,ο μικρος δεν καταλαβαινει οτι λειπουμε) κτλ τωρα δεν με κουραζει που ξυπναει,απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι κ να σηκωθει μια δυο φορες για μαμ δεν μας φαινεται βουνο :)

Δημοσίευση

Αχ Παναγια μου ποτε θα κοιμηθουμε?? :laugh:

Λοιπον αυτο που λες οτι τον αφησες να κλαει και εγω το κανω απο τωρα που ειναι σχεδον 2 μηνων. Εμαθε ο κυριος να κοιματε στην αγκαλια μου και μολις τον βαλω στο κρεβατακι του κλαιει. Τον αφηνω εκει κανα 5λεπτο κλαιει κουραζεται και μετα κοιματε... λιγο βαρβαρο αλλα θελω και εγω να κοιμηθω βρε παιδι μου... :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Υπέροχα νέα!!! Να ηρεμήσετε κ σεις λίγο τώρα!!! Εγώ να σου πω την αλήθεια πλένομαι με βρεφικό αφρόλουτρο απ όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα κ είμαι κομπλέ!! Να σημειώσω ότι είμαι υπερβολικά επιρρεπής σε κολπιτιδες. Πολύ σωστά έκανες κ γω αυτό κάνω με το που βγαίνω από θάλασσα αλλάζω!! Πώς είστε κορίτσια μου;; Εγώ αρκετά κουρασμένη γιατί με τσακίζει η ζέστη. Εχω λίγο περπάτημα από τη δουλειά μέχρι το μετρό κ το μεσημέρι που σχολαω ταλαιπωρούμαι υπερβολικά. Τουλάχιστον 15/07 σταματάνε τα δια ζώσης κ μετά θα είμαι εξ αποστάσεως μόνο.
    • Γεια σου κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!! 💕 Πραγματικά, θα το ζήσουμε όλες μαζί αυτό το τρελό ταξίδι με τα μικρά μας τόσο κοντά! 🤪🤣 Από συμπτώματα… τίποτα απολύτως! Ούτε καν ναυτίες, σαν να μην είμαι έγκυος μερικές μέρες! 😅 Εσύ;
    • Πω πω κορίτσι μου, με συγκίνησες! ❤️ Το ότι θα ακουστεί το όνομα του μπαμπά σου μέσα από τα παιδάκια σου είναι το πιο όμορφο και δυνατό δώρο… Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου, γερά και ευτυχισμένα να είναι! Και ναι, μπορεί να το λένε “αμερικανιά”, αλλά τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές και γεμάτες συναίσθημα! Η ποδοσφαιρική ομάδα σε καλό θα σας βγει! 😄 Και οι ανιψούλες φέρνουν την τέλεια ισορροπία 💙💖
    • Καλημέρα κοπέλα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Με την ίδια ακριβώς χοριακη ξεκίνησα κ γω αυτή την εγκυμοσύνη και τώρα είμαι 5 μηνών. Καλούς διπλασιασμούς!! Να μην αγχώνεσαι μια χαρά είναι η ηλικία σου!! Κ επίσημα συγχαρητήρια αγάπη μου!! Σούπερ η χοριακη σου!!! Με το καλοοοοοοο   @Παρασκευαιδου κοριτσάρα μου Ελπιδακι μου χρόνια σου πολλααααα!! Ότι επιθυμείς μανάρι μου να πραγματοποιηθεί!!! Με το καλό κ το 3ο μπουμπουκάκι σου!!!❤️❤️❤️😍😍😍
    • Καλημέρα  κορίτσι μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι αγχωτικό όταν δεν βγαίνουν όλα απόλυτα ξεκάθαρα… Ευτυχώς που η υπόλοιπη εικόνα ήταν καλή 🙏 Κάνεις πολύ σωστά που τα βάζετε όλα στο τραπέζι και περιμένετε τις αιματολογικές. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να σας φύγει το άγχος σύντομα! Είμαστε εδώ και σε στηρίζουμε ❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...