Μετάβαση σε περιεχόμενο

λεω να τα παρατησω!!!!

Recommended Posts

κοριτσια κουραστηκα!κουραστηκα να περιμενω καθε μηνα να δω τι θα γινει,κουραστηκα να εχω συμπτωματα,να προσπαθω να βρω τις γονιμες μερες και να μην μπορω,να αγχωνομαι αν θα γυρισει ο αντρας μου νωρις απο τη δουλεια τις γονιμες κι αν εκεινη τη συγκεκριμενη μερα εχουμε και οι δυο ορεξη,ή αν μπορουμε με την μικρη στο σπιτι!κουραστηκα και λεω να τα παρατησω!θελω να περασω ηρεμα χριστουγεννα και οχι στην αναμονη του πολυποθητου +!στην τελικη εχω ενα παιδακι και μπορει για καποιο λογο να μην θελει ο θεος να μου δωσει αλλο.ε!δεν θα του παω και κοντρα!μεχρι τωρα η αληθεια ειναι οτι ημουν πολυ αισιοδοξη,αλλα χθες "εσπασα".απο τοτε που ξεκινησαμε τις προσπαθεις τις γονιμες μπορει να μην εχουμε ερθει ουτε μια φορα σε επαφη.παντα κατι γινεται και φυσικα αυτο με αγχωνει!ή θα κλαιει η μικρη εκεινη τη συγκεκριμενη μερα και θα θελει να κοιμηθει μαζι μας οπως αυτη τη φορα,ή θα ειναι αρρωστη οπως τον προηγουμενο μηνα κι εμενα η ορεξη μου στο -10,ή θα ειμαστε πτωματα απ'την κουραση οπως τον προ-προηγουμενο μηνα,ή θα εχουμε φιλοξενουμενους οπως τον προ-προ-προηγουμενο και παει λεγοντας!την μικρη μου την "επιασα" αμεσως και ισως αυτο περιμενα και τωρα αλλα...εκανα λαθος!σκεφτομαι να μιλησω σημερα στον αντρα μου αν και ξερω οτι θα ειναι καθετα αρνητικος σε κατι τετοιο αλλα ρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο!!και μεσα σε ολα και η μικρη που συνεχεια μας ζηταει αδερφακι!δεν ξερω ποιανου τις αναγκες να βαλω σαν προτεραιοτητα!heeeelp!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι κ μην κοιτας γονιμες...αμα ειναι να ερθει θα ερθει.κ εγω στο δευτερο εμεινα με την πρωτη.ειχα εμονη.ηθελα να ειμαι οπως κ να χει..βεβαια δεν εξιληχθηκαν οπως ηθελα.ενω στο γιο μου μετα απο4 μηνες κ εκει ειχα αγχος, αλλα μολις ασχοληθηκα με κατι άλλο εμεινα.εμενε ο γιος μου ειναι 19 μηνων κ τωρα θα ειχε την αδελφούλα του.Το θελει το μωρό παρα πολυ.Δεν του είπα ότι δεν έχουμε μωράκι γιατι γαμώτο εινια πολυ έξυπνο κ θα στεναχωρεθει.Του είπα ότι ειναι τοσο δα κα θα έρθει όταν θα γινει τοσο μεγαλο.Το κατάλαβε αυτο οτι θα αργησει.Δεν του λεω τίποτα, προχτες με πονεσε η κοιλιά μου κ ειπα αχ η κοιλιά μου κ έτρεξε γρηγορα αγκαλιάζει την κοιλιά μου, φωναζε μπουμπού κ μου την φιλούσε!Θα έρθει το μωράκη αλλά καλή μου μην αγχωνεσαι δεν κάνει καλό.

χαλάρωσε βρε κορίτσι μου τι τρέλα έίναι αυτή?Δεν χαίρεσαι που έχεις ήδη ένα παιδάκι ενω πολλές δεν έχουν ούτε αυτό? Το γεγονός ότι έχεις ένα παιδάκι δείχνει ότι οργανικά όλα είναι καλα και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ψυχολογικά λοιπόν πρέπει να χαλαρώσεις και να απολάυσεις πάνω από όλα την επαφή με τον άντρα σου. Αυτό είναι που θα φέρει και το παιδάκι. Μην μετράς και μην αγχώνεσαι για τίποτα. Θα έρθει απο μόνο του θα δεις!!!Χαλαρωσε και καλή επιτυχία!!!

Καλύτερα να πεις ότι θα τα παρατήσεις στον εαυτό σου για να μην αγχώνεσαι και έτσι μπορεί να σου κάτσει εκεί που δεν το περιμένεις! κι αφού έχεις παιδάκι ήδη, νομίζω πως δεν πρέπει να αγχώνεσαι τόσο.

Φιλιά!

Οχι!!! Δεν θα τα παρατησεις!!! Θα παρατησεις την γκρινια, το αγχος, τις γονιμες μερες και τις αγονες γραμμες. Εχεις ενα παιδακι. Μπορεις να αποκτησεις αλλα 10 ( λεμε τωρα) θα ηρεμησεις, θα χαλαρωσεις και θα δεις το πολυποθητο +.

Αμα κανεις ετσι, αγχομεις τα καιμενα τα σπερματοζωαρια και το ακομα πιο καημενο ωαριο. Αντε να συναντηθούν μετα.

Και αν θες μια καλη συμβουλη, ασε τη μικρή στην μαμα, πεθερα γειτονισα οτι εχεις προχειρο- και αξιοπιστο, και αντε ενα μικρο ταξιδακι με τον καο σου. Θα συστησω δε να πατε καπου που να εχει και SPA. Να ηρεμησετε λιγο

Φιλια πολλά!!!!

Καλημέρα!!! 'Εχω καταλάβει ότι το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλες μας είναι ότι μας πιάνει μία απίστευτη τρέλα να μετράμε μέρες, να φανταζόμαστε συμπτώματα και τελικά να χάνουμε τον εαυτό μας όταν έρχεται η περίοδος! Η μόνη λύση είναι να πάψεις να μετράς. Χαλάρωσε και μην το σκέφτεσαι άλλο με τόσο άγχος. Αν είναι να έρθει θα έρθει.

Εγώ παρά το ότι είμαι 37+ και πριν από ενάμισυ μήνα έχασα από παλίνδρομη το πρώτο μου παιδάκι, έχω κάνει και συνεχίζω ακόμη τις άπειρες εξετάσεις, αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να μετρήσω καμία μέρα, ή να πάθω εγκεφαλικό από το άγχος! Αν έρθει καλώς να έρθει και θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Αν όχι... τι να γίνει.... Δε θα είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Και θα έχω γλιτώσει τουλάχιστον το τρελάδικο!!!

Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι πρέπει πρώτα να ηρεμήσεις. Το να κάνουμε παιδί δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός, αλλά να γίνει στα πλαίσια μιας πράξης αγάπης και έρωτα με τον σύντροφό μας.

Αν δεν σου βγαίνει φυσικά, άστο λίγο καιρό να ηρεμήσετε.

ΌΛες πάντως σε παρόμοια κατάσταση με σένα ήμαστε, και ας μην έχουμε όλες παιδιά. Εμένα μια έρχονται τα πεθερικά μου για σαββατοκύριακο, μια έρχονται οι κουμπάροι να τους φιλοξενήσουμε, υποχρεώσεις δεξιά και αριστερά, ο άντρας μου έρχεται ψόφιος από την κούραση -ξυπνάει στις 5 το πρωί και γυρνάει στις 7-8..οπότε καταλαβαίνεις, μια τρέλα. Και εμείς έχουμε αφήσει πολλές μέρες να φύγουν έτσι γιατί είτε δεν έχουμε καθόλου κουράγιο από την κούραση είτε τη διάθεση. Πες από μέσα σου ότι απλά δεν θα παίρνετε προφυλάξεις και όποτε έρθει. Μην ξεχνάς ότι πολλές έπιασαν παιδί με μόνο 1 φορά (δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις συνέχεια σαν το κουνέλι αν δεν σου βγαίνει ή δεν μπορείς λόγω του παιδιού σου)

πάρτο πιο χαλαρά το πράγμα και είμαι σίγουρη πως θα συμβεί πολύ σύντομα.

απλα νομιζω πως θελω λιγο να ηρεμησω!μεχρι τωρα το σκεφτομουν που και που!δεν ερχομουν ποτε σε επαφη με την αγωνια για το αν θα μεινω εγκυος ή οχι,εγω ημουν η ηρεμη και εδινα κουραγιο στις αλλες αλλα ξαφνικα δεν ξερω τι με επιασε!ισως τωρα τελευταια μου το θυμιζει συνεχεια και η μικρη μου με την επιθυμια της για αδερφακι!δεν ξερω πια τι να πω!και μεσα σε ολα εχω κι εναν απιστευτα ασταθη κυκλο ο οποιος εχει χειροτεψει πολυ απο τοτε που ξεκινησαμε τις προσπαθειες!ισως λογω αγχους αλλα ξετετε τι θα πει να σου ερχεται πχ 2 μερες και πολυ λιγο και οοολο τον υπολοιπο μηνα να αναρωτιεσαι μηπως τελικα εισαι εγκυος?πολυ ψυχοφθορο!!!

ε παρατα τα!και να δεις οτι μολις τα παρατησεις και αρχισεις να κανεις σχεδια για αλλα πραγματα θα μεινεις εγκυος!...κ μετα θα τρεχεις να ακυρωνεις ταξιδια,και διαφορα αλλα που κανονιζες :P:P συνηθως ετσι παει!

Δεν ξέρω πως νιώθεις εγώ όμως νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να μείνω έγγυος "με την μυρωδιά" που λένε και στο χωριό μου.

Ξέρω πως η ανάγκη σου για ένα δεύτερο είναι μεγάλη αλλά εφόσον υπάρχει το ένα πες ένα δόξα το θεό και απέβαλλε το άγχος και θα έρθει και το δεύτερο.

Στο λέω με μεγάλη αγάπη και είμαι σίγουρη ότι και εσύ το ξέρεις ότι το άγχος είναι ότι χειρότερο για τις προσπάθειες σας.

Θα έρθει το μωράκι θα δεις όταν δεν το περιμένεις.

Φιλιά πολλά

Συμφωνώ με τις απαντήσεις των κοριτσιών. Σταμάτα το άγχος, χαλάρωσε και απόλαυσε το παιδί σου και τη ζωή σου. Στο κάτω κάτω έχεις ήδη ένα παιδάκι.

Και η μαμά μου έτσι είχε ταλαιπωρηθεί λόγω άγχους. Εμένα με έπιασε με την πρώτη ενώ στον αδερφό μου έκανε πάνω από χρόνο γιατί είχε αγχωθεί και έλεγε "τώρα πρέπει να κάνω δεύτερο παιδί".

Κάποια στιγμή βαρέθηκε (όπως κι εσύ) να υπολογίζει τα πάντα και είπε "δεν πειράζει, έζησα τη χαρά της μητρότητας, στη χειρότερη περίπτωση θα μείνω με ένα παιδί. Ας είναι μοναχοπαίδι"! Τον επόμενο μήνα ήταν έγκυος και χωρίς να μετρήσει καμία μέρα!!!!!

Όταν δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα (που εσείς προφανώς δεν έχετε) όλα είναι στο μυαλό.

Οπότε χαλάρωσε και σταμάτα να το σκέφτεσαι. Αν είναι να έρθει θα έρθει. Κι αν δεν έρθει έχεις ήδη το παιδάκι σου. Τι να πουν οι κοπέλες που προσπαθούν χρόνια και δεν έχουν παιδί;

Μην τα παρατάς απλά μην το σκέφτεσαι! Κάνε τις προσπαθειες σου όποτε μπορείτε αλλά με ηρεμία. αφύ αυτό σου λείπει, ροσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!

Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι, να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου και σου λέω να χαρείς τον άντρα σου και το παιδί σου με ηρεμία. Να έχετε επαφή όποτε μπορείτε αλλά να το χαίρεστε.

Βγάλε το απ' το μυαλό σου και χαλάρωσε. Θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Ποιο είναι το νόημα όλων αυτών αν δεν είσαι εσύ καλά??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΟΠΟΤΕ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΜΕΣ ΜΣΡΕΣ ΣΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ

ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕ ΕΝΕ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ 2 ΜΩΡΑΚΙ

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ 2ΗΜΕΡΟ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Κ ΟΛΑ

αυτο ακριβως σκεφτομαι να κανω!να χαρω τον ερωτα μου και την κορουλα μου και τερμα προς το παρον οι προσπαθειες.θα προσπαθουμε να προσεχουμε για να μην εχω αυτην την αγωνια καθε μηνα και βλεπουμε!παντως σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις!!!!!!

eeeeeeeeeeee min akouw xaza!!!!!!!!!!!!!!

den ta paratame pote!!!!!!!!!

paleuoume gia to kalitero!!!!!!!

kai stin teliki xalarwnoume kai an erthei irthe!!!!

esy mou ta eleges auta!!!

ksexases???????? :woohoo: :lol::kiss:

ρε μαρινακι μου αυτο λεω κι εγω!εγω που ημουν τοσο αισιοδοξη,που εμψυχωνα τις αλλες ξαφνικα "κλαταρα".δεν ξερω γιατι αλλα την τεταρτη σηκωθηκα με νευρα,στεναχωρια,κακοκεφη και αρχισαν να μου φταινε ολοι και ολα.εκλαιγα ολη την ημερα και σκεφτομουν ολη αυτη την τρελη φαση της αναμονης.οσο παιρνανε οι μερες ηρεμω αλλα θελω να κανω και το διαλειματακι μου!

παρατα τις σκεψεις τις αρνητικες... μην παρατας την επιτευξη του στοχου σου!... και μην βιαζεσαι-εχεις παιδι ετσι κι αλλιως!!θα ερθει οταν θα ειναι η ωρα του να ερθει.. και ποιο ωραιο ειναι να ερθει οταν δεν το περιμενεις!!!σαν εκπληξη-διπλη χαρα!!!!!! να γελας!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...