Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ 635 ΜΟΝΑΔΕΣ(ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΛΙΓΗ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΗ.

ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΠΟΛΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η Β ΧΟΡΙΑΚΗ?

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

den nomizo me teteia xoriakh na mhn eisai eguos!!! oso gia thn antiviosh den einai kai polu kalo pali eksartate apo thn antiviosh. ti antiviosh epernes? kai poso prin ma8eis oti eisai eguos? mhn anushxeis kai mhn vazeis kateu8eian to kako sto mualo sou! ola 8a pane kala! sou euxomai mia kalh kai omorfh egumosunh!!

Καλωσήρθες στη παρέα μας. Η χοριακή δεν κάνει λάθος και το καφέ παρουσιάζεται αρκετές φορές στην αρχή της εγκυμοσύνης από την εμφύτευση του εμβρύου στο ενδομήτριο. Μην ανησυχείς. Τώρα σχετικά με την αντιβίωση ο γιατρός σου θα σου πει αν υπάρχει κάπιο πρόβλημα αν και δεν νομίζω γιατί τώρα ξεκινάει η οργανογέννεση.

Ενα ΘΕΤΙΚΟ τεστ,μια χοριακη 635 μοναδες,μια κουκιδα στον υπερυχο ..

κ να μην εισαι ΕΓΚΥΟΣ??? :blink:

Μαλλον ο γιατρος που σε εξετασε ειχε αλλου το νου του.. :dry:

Παρε κ μια 2η γνωμη,να σου πει κ για την αντιβιωση.. ;)

Να σου ευχηθω να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη! :kiss:

Με όλα αυτά που περιγράφεις αποκλείεται να μην είσαι έγκυος!! Άλλαξε γιατρό άμεσα!! Μην ξαναπάς σε αυτόν!! Η καφέ βλέννη μπορεί να είναι κάτι φυσιολογικό μπορεί και να πρέπει να το κοιτάξεις άμεσα κι όχι να περιμένεις μέχρι 10 Νοέμβρη! Ήμαρτον!! Καλή επιτυχία.. Και να μας πεις τα νέα σου!! Καλή συνέχεια και μ'ένα γερό μωράκι!!!

πρώτη φορά το ακούω πάλι αυτο.... :blink:

Στη θέση σου θα άλλαζα γιατρό!

Απο που το σημπαίρανε αυτό ρε παιδί μου?

τι να πεις...

Η τιμές στη χοριακή ηταν μια χαρά!

Το καφέ αίμα μπορεί να υπάρχει για πολλούς λόγους!Μπορεί να καθαρίζει η μητρα απο υπολοίματα περιόδου μέχρι το να έχει σημβεί μια μικρή αποκόλληση του πλακούντα όπως και μου είχε σημβεί στην αρχή της εγκυμοσύνης μου!

Στη θέση σου θα πήγαινα σε άλλο γιατρό.

Για την αντιβίωση θα σε ενημερωσει ο γιατρός σου.

Η κουκίδα που είδες στον υπέρηχο είναι η καρδούλα που σχηματίζετε!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

δεν είναι φοβερο?

φιλάκια , να μην κουράζεσαι γενικά και να μην ανγχώνεσαι!!!!

περιμένουμε νέα σου!!!

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!

sigxaritiria gia tin egkimosini sou!

tilefwnise tou dikou sou giatrou kai enimerwse ton! ki egw ixa piei antiviwsi kai tou to ipa tou giatrou kai itan ok. alla eksartatai apo tin antiviwsi...

i kafe vlenni den nomizw na exi sxesi, alla sigoura pes to tou dikou sou giatrou pou se parakolouthei giati isws sou dwsi kati na pieis.

den ginetai i xoriaki na diksi tetoio pososto alla kai o iperixos na 'emfanise' dia magias tin koukkida!!!

MHN KSANAPAS SE AFTON TON GIATRO!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ.

Η ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ CIPROXIN ΤΩΝ 500(ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΙΑ).

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΕΚΡΩΣΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑ (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑ :(

ΛΟΓΙΚΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....

Με όλα αυτά που περιγράφεις, αποκλείεται να μην είσαι εγκυούλα καλή μου..

Άλλαξε γιατρό γρήγορα και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου ακόμη πιο γρήγορα..

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α

λαθος χοριακη δεν εχω ξανακουσει!και αφου ειδε σακο στη μητρα....μαλλον στο πε για αν εισαι ηρεμη. Εσυ συμπεριφερσου σαν εγκυος,κοινως προσεκτικες κινησεις,οχι βαρη και σε κανα 2 βδομαδες θα ακουσεις και το μωρο :)

eleni-victoria έγραψε:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ.

Η ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ CIPROXIN ΤΩΝ 500(ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΙΑ).

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΕΚΡΩΣΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΞΑΝΑ (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΙΜΑ :(

ΛΟΓΙΚΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....

οταν ημουν εγκυος στον γιο μου,δεν το ηξερα δλδ οτι ειμαι ειχαμε βγει βραδυ,ειχα πιει πολυ,ειχα καπνισει πολυ,ειχα χορεψει επισης πολυ!και γενικα εκανα τα παντα "πολυ",δεν επαθα τιποτα.Μην αγχωνεσαι με αυτα που εγιναν πριν...αν ηταν θα χες αποβαλει καλη μου κ δεν θα το χες παρει ειδηση,αφου ο ...σπορος επιμενει εσυ γιατι ανησυχεις?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...

Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ, ΧΘΕΣ ΕΔΕΙΞΕ 880 ΜΟΝΑΔΕΣ.ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ(ΠΕΡΙΟΔΟ).

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΕΒΑΛΑ :(

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ...

ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΖΩΗ...

ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΧΑΠΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ "ΓΙΑΤΡΟΣ" ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΟΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΑ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!

ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ!

ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ.....

Αχχχ καλή μου λυπάμαι πολύ γι αυτό που σου έτυχε....αλλά σκέψου ότι δεν είσαι μόνη ..πάρα πολλά κορίτσια είχαν το πρόβλημά σου και πολλές άλλες που απεβαλλαν χωρίς ούτε να καταλάβουν την εγκυμοσύνη...δυστυχώς αυτά συμβαίνουν!!!

Το καλό βέβαια είναι ότι τώρα ξέρεις ότι μπορείς να συλλάβεις...πράγμα πολύ σημαντικό!!!

Ηρέμησε, διασκέδασε και το μωράκι θα ρθει καλή μου!!!!

Ax. λυπάμαι πολύ,

προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι, δεν έφταιγες εσύ, που να το 'ξερες?

σκέψου ότι έμεινες έγκυος κ άρα θα ξαναμείνεις...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ.

kalimera kopela mou!!!

SIMPASXOUME!!!kai egw xthes ematha pws imoun egkios alla den proxwrise...

alla eixa periodo kai to apevale monos o organismos mou...

pame gia alla!!!!!!!! ;);)

ok?????

se katalavenw alla pleon to pernw teleiws xalara!!!oso mporw... :silly:

Αρχικά θα ηθελα να σου πω οτι ολα θα πανε καλά και σίγουρα συντομα θα μαθεις τα καλά νέα.

Αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου για το πότε μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις που σιγουρα θα είναι σύντομα.

Τυχαίνει παλαιότερα να δούλευα σε φαρμακευτική και σε αυτή που είχε την αντιβιωσή σου.

Δεν ξέρω αν αυτό θα σε χαροποιήσει η οχι αλλα έχω ακούσει απειρες κοπέλες να εχουν πάρει το φάρμακο χωρις να ξέρουν οτι είναι εγκυος.

Μας επαιρναν τηλέφωνο για ιατρικές συμβουλες και η συμβουλή των γιατρών ηταν οτι δυστυχώς θα έπρεπε να διακοπει η κύηση λόγω της επικινδυνότητας του φαρμάκου.Είχε πολλά ποσοστά να δημιουργήσει χρωμοσωματικές ανωμαλιες στο εμβρυο.Για φαντάσου να εχεις αγχος για το μωρό σου απο την αρχή.Εδώ εχουμε αγχος χωρίς λόγο.

Αρα τα πάντα γίνονται για καλό...Και το καλύτερο είναι οταν θα μάθεις για το μπεμπάκι σου και δεν θα έχεις καθόλου αχγος για την εξέλιξη του...Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα..Θα πάνε ολα καλά και σιγουρα θα διαβάσεις απειρες ιστορίες που είχαν happy end!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ Χ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΑΝ ΒΛΕΝΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ,ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ?

ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
    • Αχ κορίτσι μου τι ωραίο το μνμ σου πρέπει να βγείτε σήμερα όλοι μαζί έξω να φάτε 😊 είναι τόσο συγκινητικές αυτές οι στιγμές όταν αντικρίζεις το θετικό τεστ εκεί πραγματικά αλλάζει η ζωή σου !  εγώ είχα 13/12 θετικό τεστ μετά την παλινδρόμηση όταν ξανά είδα θετικό τεστ δεν το πίστευα νόμιζα δεν το βλέπω καλά 😂 και εννοείται το ανέβασε εδώ φόρουμ 👇    όταν άνοιξα το θέμα του Αυγούστου 24 είχα φοβερό άγχος γιατί είχα ανοίξει και το θέμα Μαΐου 24 όπου και μετά από 2 βδομάδες αποχώρησα.. ευτυχώς όμως αυτήν την φορά πήγαν οοολα καλά για αυτό έβαλα και το 🌈 στα μωράκια Αυγούστου 2024! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...