Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ / προτασεις

Recommended Posts

Καλησπερα!

α)Σε 4 μηνες περιπου θα γενησω το δευτερο μωρο μου,και θα ηθελα τη βοηθεια σας στο θεμα του θηλασμου.

Το βιβλιο της Πατσουρου το εχω παραγγειλει :) ,επισης θεληση εχω.

Αυτο που δεν εχω ειναι γνωση καποιας καλης μαιας για να με βοηθησει τις πρωτες μερες,και τι να προσεξω στην επιλογη της.Εχω ηδη το τηλ καποιας μαιας (αν θυμαμαι καλα εργαζεται και στην Ευτοκια),μου το εδωσε μια φιλη,αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.Αν εχετε να μου συστησετε καποιο ατομο θα ηταν μεγαλη βοηθεια.

Να συμπληρωσω οτι μενω Αθηνα.

Για πειτε λοιπον!

και

β)καλοδεχουμενες οι συμβουλες για το πως θα χειριστω το θεμα του πρωτου μου παιδιου,πως ειναι να πρεπει να θηλασεις και ταυτοχρονα να φροντισεις κ το αλλο σου παιδι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αθηνα! :)σε συναντησεις λιγο δυσκολο θα ηταν μαλλον,τον μικρο μου τι θα τον εκανα?ψαχνω καποιον που να μπορεσει να ερθει σπιτι καποιες φορες,ή και να παω εγω πριν γενησω.

ευχαριστω sav. :)

θεσ/νικη μενει η αδερφη μου,θα με βοηθουσε πολυ με τον θηλασμο αλλα ειναι μακρια!

LaLa έγραψε:

Να πας αν μπορεις σε συναντήσεις της LLL . Το παιδάκι σου θα το παρεις μαζι σου :)

LLL λεγοντας εννοεις La Leche League?υπαρχουν και εδω?δεν το ηξερα!

τωρα ειδα το site της papaki,μαλλον το ιδιο λεμε.θα το ψαξω αυτο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...