Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα

Πριν απο λιγο εκανα τον καθιερωμενο καθαρισμο στον αποστειρωτη και ειδα οτι κατω η γκρι πλακα που θερμαινεται εχει φθαρει και εχει βγει μαυρο απο κατω!!!!!!! :huh: Τον εχω μολις 1 μηνα :blink: Τον συντηρω οπως λενε οι οδηγιες!!!Εχει συμβει σε καμια κοπελα?Φοβαμαι να τον χρησιμοποιησω αποψε!

Δημοσίευση

ναιιιιιι...δεν τον χρησιμοποιησα σχεδον καθόλου.αποστειρωσα μια φορά πιπίλες και εβγαλε μαυρίλα...του πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και επειδή ειχα χάσει την απόδειξη δεν μου τον άλλαξα.τον έχω στο ντουλάπι κ δεν ξέρω τι να τον κάνω...ο γιατρος μου είπε να μην τον χρησιμοποιήσω γιατι το μέταλλο εινια επικύνδηνο

Δημοσίευση

Τον καθαρισμο τον κανω και γω κανονικα!Με λευκο ξύδι και νερο 1φ/εβδομαδαοπως λεει στις οδηγιες.ΟΙ ασπριλες τα αλατα δηλαδη φευγουν το θεμα ειναι οτι εχει φθαρει το μεταλλο κατω!!Θα τους τον φερω στο κεφαλι!!!!Ειναι δυνατον?Ουτε μηνα δεν εκλεισε καλα καλα!Θεε μου τι ταιζω το μωρο μου??????????και αυτο το πλασματακι δεν παιρνει στηθος με τιποτα να εχω υσηχο το κεφαλι μου απο αποστειρωσεις γαλατα και βλακειες!!!!!!!

Δημοσίευση

μαρακι εμένα δεν με αφησε καν ο γιατρος να το ξαναχρησιμοποιεισω.μου ειπε έχει πρόβλημα το μέταλλο.τον έχω στο ντουλάπι κ δεν ξέρω τι να τον κάνω.καλύτερα να τα βράζεις στην τελική.

Δημοσίευση

Εμένα πάλη ειναι μια χαρα!!!

Δεν παρουσιασε κανενα απολυτος προβλημα ποτε. Αλλά βαζω απιονισμενο νερο. Και μια φορα την εβδομαδα βαζω ασπρο ξυδι, να καλυπτει την πλακα και τον αφηνω ολη νυχτα.

Παντως τον πρωτο αποστειρωτη που ειχα- τωρα τον πηγα στη μαμα μου, ηταν της εταιριας PETRA μου τον ειχε δωσει μαι φιλη μου, εβγαλε 3 παιδια, δυο δικά της και ενα της κουμπαρας της, και πραγματικα ηταν πολυ καλυτερος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα.. αναμένω και εγώ την εξέταση γτ είχα στην δεύτερη εγκυμοσύνη και έκανα κάποιες μετρήσεις που φυσικά βλέπω κατά εκεί οδευω.  Στο θέμα μας τώρα πολύ εύκολα στην Ελλάδα σας συνιστούν ινσουλίνη όχι δεν είναι κακια αλλά προσπαθούμε λιγάκι παραπάνω.οοως η άσκηση! Περπάτημα ή γιόγκα για εγκύους είναι πολύ καλή επιλογή. Όπως επίσης το τι τρώμε το βράδυ. Δοκίμασε χόρτα 😋 θα με θυμηθείς. Επίσης ο ενδοκρινολόγος είναι αρμόδιος να σου πει για ινσουλίνη κτλ όχι ο γυναικολόγος. Ο γυναικολόγος είναι υπεύθυνος για τις μετρήσεις του μωρού σας 
    • Καλησπέρα κορίτσια ! Είμαι στην 27 εβδομάδα κύησης  Εδώ κι 10 μέρες έχω διαγνωστεί με διαβήτη  Κάνω διατροφή όλες οι τιμές. Μέσα στα όρια εκτός από τη νηστείας  Στις 10 μέρες  3  φορές έχει βγει εκτός ορίων 96  97 98  Όχι συνεχόμενα  Ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν είναι το καλύτερο να ξεκινήσουμε ινσουλίνη γτωθα έχουμε θέματα  Έχετε εμπειρία πάνω στη χορήγηση  ινσουλίνης ? Κι γενικά ποτέ προτείνει ο ενδοκρινολόγος να ξεκινήσουμε ινσουλίνη ? Θα πάω σε λίγες μέρες στο γιατρό Σας ευχαριστώ 
    • Η κοπελα πηγε συστημενη σε εναν πολυ καλο γιατρο (υποτιθεται) στο Αλεξανδρας προκειμενου να αποφυγει αναιτια καισαρικη. Τελικα οταν εφτανε στις 40βδομαδες της ειπε οτι θα πρεπει πλεον να μπει για προκληση αλλα της ειπε οτι θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταφερει να γεννησει φυσιολογικα γιατι ειναι μικροκαμωμενη με στενη λεκανη και το μωρο μεγαλο 🥴🫠 κι οτι αυτος της συστηνει να μπει εξαρχης για καισαρικη προγραμματισμενα. Ε τι να κανει η κοπελα , πρωτο της παιδι, ανενημερωτη, τον ακουσε . Το μωρο τελικα 2780… Δηλαδη οκ δεν το λες και ελεφαντακι… Δυστυχως το νοσοκομειο ηταν υποστελεχωμενο, μαια εβρισκε με το κυαλι, σε αθλια κατασταση τα δωματια και με σοβαρες ελλειψεις εξοπλισμου, τα μονοκλινα κλεισμενα της ειπαν και στα αλλα δωματια πληθος ρομα που καποιοι δυστυχως δεν τηρουσαν τους κανονισμους οσον αφορα και τους συνοδους και την υγιεινη, πολλες φασαριες, φωνες κλπ.  Σου τα λεω σε πολυ γενικες γραμμες.
    • Τον αντρα σου δεν μπορουσες να τον εχεις ; 
    • 🤷 Αυτό μας είπαν, αυτό σου λέω.. δεν έχω ιδέα κατά τα άλλα, δεν έχουμε στη ζωή μας γονείς για να με απασχολήσει περισσότερο.. εμπειρικά αν με ρωτάς, μακάρι να ζούσε η πεθερά μου, θα προτιμούσα να την έχω μαζί μου το βράδυ παρά να είμαι μόνη μου.. ήταν πολύ δύσκολο από κ.τ τουλάχιστον να είσαι μόνη σου χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια..  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...