Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 234
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

mammycool έγραψε:

γεια σας κι από μένα, είμαι η Έλενα, κρητικιά κ πρόσφατα ήρθα στα Γιάννενα.

αν βρεθείτε προς τα μέρη μας ή μένετε εδώ, στείλτε μου ΠΜ να κανονίσουμε συνάντηση όλων των μελών εδώ. φιλια

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ

Δημοσίευση

mammycool έγραψε:

αν βρεθείτε προς τα μέρη μας ή μένετε εδώ, στείλτε μου ΠΜ να κανονίσουμε συνάντηση όλων των μελών εδώ. φιλια

Αχ Γιαννενα τι μου θυμηζεις!!!Εκει σπουδασα 4 χρονια και περασα τα καλυτερα χρονια της ζωης μου!!!!Σε ποια περιοχη μενεις?Στειλε σε Πμ εγω εμενα Σπυρου Λαμπρου 37...αχχχχχχ

Δημοσίευση

mammycool έγραψε:

Δημοσίευση

Μαρια82 έγραψε:

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.Λοιπον ειμαι η Μαρια και μενω Πειραια πιο συγκεκριμενα Κορυδαλλο οχι μεσα :silly: αλλα κοντα ;) .

Η καταγωγη απο τους παππουδες μου ειναι απο τον Ποντο (Κερασουντα - Τραπεζουντα)

martial_arts_tweety_1_.gif

ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΜΑΙ !

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΣΣΗ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;

ΚΑΣΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Δημοσίευση

Μαρια82 έγραψε:

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.Λοιπον ειμαι η Μαρια και μενω Πειραια πιο συγκεκριμενα Κορυδαλλο οχι μεσα :silly: αλλα κοντα ;) .

Η καταγωγη απο τους παππουδες μου ειναι απο τον Ποντο (Κερασουντα - Τραπεζουντα)

ΜΑΡΑΚΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΟΝΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΜΑΙ !

Δημοσίευση

Μαρια82 έγραψε:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...