Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοσοκομείο Αλεξάνδρα ερωτήσεις

Recommended Posts

εγω γεννησα στο αλεξανδρας πολυ καλοι ολοι!!!!! γιατροι, μαιες,προσωπικο,μοναδα νεογνων ολαααααα

ειδικα η κονσολα η οποια πλεον ανακαινιστικε(εγω δυστυχως ημουν πριν ανακαινιστει αλλα λιγο με πειραξε αυτο)

δεν ξερω κανεναν γιατρο γιατι γεννησα εκει εκτακτα αλλα ξερω οτι εκει πολυ καλο και εξειδικευμενο προσωπικο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΗ ΩΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.

ΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Η ΠΡΙΣΤΑΜΕΝΗ ΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΠΡΩΞΩ.ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΩΡΕΣ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΜΕΙΝΑ 2ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ.ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ Η ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ 450Ε.ΕΚΑΤΣΑ 3ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΝΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΠΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ,ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ

ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ.

ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ 3ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ!!!

καλημερα purple! για το δωματιο πληρωσες επειδη δεν ειχες καποια ασφαλεια η ειναι η ταριφα αυτη?

πολυ χρησιμες ολες οι πληροφοριες σου! σε ευχαριστουμε!

για πες και για το επισκεπτηριο και αν αφησαν μαζι σου καποιον το βραδυ? το μωρακι το ειχες διπλα σου?

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑ,ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ 2500Ε,ΟΠΟΤΕ ΤΑ 450

ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΟΥΠΕΡ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ,ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΕΚΡΥΒΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΤΟΥ.

ΠΑΝΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.

PURPLE αυτάπου γράφεις είναι πααααρα πολύ χρήσιμα!ο γιατρός μου είναι στην κόνσολα..2 πράγματα με απασχολούν το θέμα της μαίας(είμαι στον 8 και ακόμα δεν έχω κάνει μαθήματα τοκετού ούτε έχω βρει μαία)και η επισκληρίδιος..φοβάμαι ότι όταν μου την κάνουν δεν θα νιώθω τίποτα κατα συνέπεια δεν θα μπορώ να σπρώχνω..είχες κάνει μαθήματα τοκετού?σε βοήθησαν?

κορίτσια γέννησα και εγώ τελικά στο Αλεξάνδρα 14/12 και ήταν όλα μια χαρά.Με πόνους έφτασα στα εξωτερικά μαιευτικά όπου με περίμενε ο γιατρός μου και αφού με εξέτασε με έστειλε στην παραλαβή.Εκεί δυστυχώς όντως δεν αφήνουν κανέναν άλλον να μπει μέσα.Εκεί σου κάνουν κλύσμα,σε ξυρίζουν σε ρωτάνε κάποια προσωπικά στοιχεία και περιμένεις λίγο μέχρι να πας και στην αίθουσα τοκετού.Α!εκεί σου φοράνε και αυτή την περίφημη ρόμπα!τσπ.Αφού γεννήσεις σε κρατάνε δυο ώρες ίσως και παραπάνω για προληπτικούς λόγους και μετά σε πάνε στο δωμάτιο.Και εγώ στην κόνσολα ήμουν σε τρίκλινο για 4 ημέρες με ικα έδωσα 336 ευρώ.Η πτέρυγα είναι τέλεια ανακινισμένη σαν να είσαι σε ιδιωτικό μαιευτήριο.Το φαγητό τρωγόταν δεν ήταν και σούπερ κατά την γνώμη μου πάντα και το μωρό το έχεις απο την πρώτη ημέρα στο δωμάτιο μαζί σου.Το πρωί μόνο το παίρνουν και το κα΄νουν μπανάκι.Εγώ ότι βοήθεια χρειάστηκα για τον θηλασμό μου την έδωσαν άλλες νοσοκόμες πολύ πρόθυμα και άλλες λιγότερο(δεν έδωσα χρήματα σε καμία).'Οσο για την ώρα του τοκετού εγώ την ημέρα που γέννησα είχα δυο μαίες μαθητευόμενες δίπλα μου που με βοήθησαν πολύ ψυχολογικά,η μια μου κράταγε το χέρι γιατί το είχα ανάγκη.Απο αναπνοές γνώριζα είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού και με βοήθησαν πάρα πολύ κορίτσια.Με το καλό τα μωράκια σας!α!επίσης να έχετε μαζί σας ότιδήποτε χρειάζεται για το μωρό και για εσάς φυσικά.Εμάνα μου έδωσαν μόνο πάνες(3 την ημέρα μόνο)και ξένο γάλα που δεν το χρησιμοποίησα ποτέ.Όλα τα άλλα τα είχα φέρει απο το σπίτι

να συμπληρώσω κορίτσια ότι το μο΄νο που δεν μουάρεσε καθόλου στο Αλεξάνδρα είναι πως μέχρι να μου φέρουν το μωρό στο δωμάτιο,το είχαν ταίσει ξένο γάλα με αποτέλεσμα ο μικρούλης μου όλη νύχτα έκανε εμετο και δεν μπορούσε να ηρεμήσει συν ότι ξεκινήσαμε στραβά τον θηλασμό :angry::angry:

Γειά σου Bembini !!!!να σου ζήσει το μωράκι σου :):):)

τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού πότε τα άρχισες(σε ποιο μήνα)πόσα χρειάζονται και που τα έκανες?

purple σε ευχαριστω για τις πληροφοριες που μας δινεις!

και εσενα bembini!(αλήθεια γιατί πρόλαβαν και έδωσαν ξένο γάλα?

δεν πρέπει πρώτα να δουν αν εσυ μπορείς να θηλάσεις? ή πεινούσε τόσο πολύ το μωράκι σου??- ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!)

νew mammy δυστυχώς αυτό το κάνουν σε όλα τα μαιευτήρια δημόσια και μη :angry: ευτυχώς μετά τα καταφέραμε καλά με τον θηλασμό με το μικρό μου

ageladaki τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού τα έκανα στο ικα στο κέντρο μάνας και παιδιού όταν ήμουν επτά μηνών.Ρώτα σε ένα κέντρο μάνας και παιδιού και θα σου δώσουν τηλ να καλέσεις ή θα σε καλέσει η μαία να σε ενημερώσει πότε ξεκινάει το επόμενο γκρούπ.Δεν πληρώνεις κάτι σε καλύπτει το ικα(ας μας καλύψει και κάπου το ικα επιτέλους).Εμένα πάντως με βοήθησαν πάααααρα πολύ,πήγα προετοιμασμένη,γνωρίζοντας τι να περιμένω και τις αναπνοές τις έκανα απο το σπίτι όταν με έπιασαν οι πόνοι και έφτασα στο Αλεξάνδρα όταν οι πόνοι είχαν γίνει ανά 10 λέπτα περίπου.Προτίμησα να μείνω σπιτάκι μου και με αναπνοές ήμουν πολύ καλύτερα :)

bembini να σου ζησει το μωρακι!!!!!!!!

Απ οτι καταλαβα σε γενικες γραμμες εισαι ευχαριστημενη οποτε ολα μια χαρα.Το περιεργο ειναι αυτο που γραφεις οτι σου δινανε μονο 3 πανες

την ημερα,γιατι???εγω ειχα παρει στο νοσοκομειο πανες δικες μου το πιο μικρο μεγεθος γιατι αυτες που δινουν ειναι λιγο μεγαλες,αλλα τις κρατουσα στο ντουλαπι μου αυτες που μου εδιναν και οταν γυρισαμε σπιτι ειχα καμια 20απο αυτες χα χα χα χα!!!

Η αληθεια ειναι οτι ολα τα μωρακια τα ταιζουν για να ειναι ηρεμα μεχρι να μας τα φερουν στο δωματιο,εγω ευτυχως με τον θηλασμο ημουνα τυχερη και ειχα αψογη συνεργασια με την μπεμπα :laugh: :laugh:

ασχετα βεβαια που πινει και ξενο γαλα συμπληρωμα γιατι δεν χορταινει το φαγανο μου.

Εγω δεν εκανα μαθηματα ανω.τοκετου απο επιλογη,αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι χρησιμα,οποια μπορει και θελει σιγουρα θα την βοηθησουν πολυ.Οσο για μαια κατα τη γνωμη μου παντα δεν νομιζω οτι πρεπει να πληρωσεις η να βρεις καποια συγκεκριμενη ,ειμαι σιγουρη οτι οπως και σε μενα θα ερθει η μαια που εχει βαρδια να βοηθησει οσο καλυτερα μπορει.τα μονα εξτρα χρηματα που εδωσα ηταν στη μαια οταν βγηκε να ανακοινωσει το ευχαριστο γεγονος στην οικογενεια μου(ο αντρας μου εννοω της εδωσε απο την χαρα του!!!)

Αυτα....παω να δω τι κανει η μπεμπα μου που την εχω αφησει μονη στην κουνια της :P:P:)

κορίτσια ξέρει καμιά σας τίποτα για εκέινο το μικρόβιο που έλεγαν ότι υπήρχε στην μονάδα και είχαν αρρωστήσει κάποια μωράκια?

για το μικρόβιο έμαθα αναλυτικότατα!

α)τα μωράκια ήρθαν απο ιδιωτικό νοσοκομείο

β)το μικρόβιο ήταν όντως δυνατό

γ)τα μωράκια που νόσησαν και δεν άντεξαν ήταν 700 γραμμαρίων ή 900 το πολύ.

δεν μπορώ να κάνω μαθήματα τοκετού στο ικα!είμαι στο ταπιλτατ(τραπεζικών) το οποίο δεν προσφέρει!πρέπει να πηγαίνω στο Αλεξάνδρας αλλά είναι μακριά από το σπίτι μου και δεν μπορώ να πηγαίνω με το μετρό.είμαι στην 32 εβδομάδα-έχω αργήσει πολύ με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού??

purple παρ'όλο που δεν είχες κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού δεν είχεις πρόβλημα!ουφ κάπως ανακουφήστικα τώρα!

ageladaki μην αγχώνεσαι! τόσες γυναίκες δηλαδή που γεννούσαν τόσα χρόνια και δεν έκαναν μαθήματα πως τα κατάφερναν?

πάντως στο youtube που κοίταξα έχει κάποια πράγματα που αν τα αγγλικά σου είναι καλά για να καταλάβεις τι λένε μπορεί και να σε βοηθήσουν

για δες

είδα έχει 37 επισοδιάκια αυτή η σειρά

aggeladaki δεν έχεις αργήσει για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μπορείς να πας και τώρα.Εδώ ερχόντουσαν κοπέλες και με πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Ωστόσο μην αγχώνεσαι και αν δεν κάνεις,πολλές έχουν γεννήσει χωρίς να γνώριζαν αναπνοές.Εγώ είχα κοντά μου και δυο μαίες μαθητευόμενες που έδειχναν αναπνοές σε όσες κοπέλες δεν γνώριζαν και τις βοήθησαν πολύ.

purpleόσο για τις πάνες τις είχαν μετρημένες,αφού φώναζαν να δίνουν μόνο τρεις και όχι παραπάνω.Ευτυχώς είχα πάρει δικές μου απο το σπίτι για το μωρό μου. :)

Τώρα για το ξένο γάλα δεν συμφωνώ να δίνουν ξένο και δεν είναι λόγος αυτός για να μην πεινάνε... :angry: το σωστό για να ξεκινήσει και καλά ο θηλασμός είναι η μητέρα να θηλάσει απο την πρώτη μέρα για να πάρει και το μωράκι το πρωτόγαλα που είναι το καλύτερο γι'αυτό! ;)

Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσα χρήματα πήρε ο γιατρός,αναισθησιολόγος και πόσο σας κόστισε η μαία?

(τελικά βρήκα μαία για τα μαθήματα και κτλ)

εγώ για τις αμοιβές δεν μπορώ να σε βοηθήσω ageladaki αλλά ήθελα να σε ρωτήσω, την μαία πωε την βρήκες?

μέσω του γιατρού?

Μου είπε ο γιατρος ότι υπάρχουν 2 λύσεις!

1)ή πας στο Αλεξάνδρας και σου τυχαίνει όποια μαία έχει βάρδια(οι οποίες από ότι μου είπε είναι ολίγο απότομες και δεν βοηθάνε στον θηλασμό το οποίο εμένα με απασχολέι πάρα πολύ)

2)ή έχεις δική σου μαία που σε αναλαμβάνει αυτή 100% από τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μέχρι και τον θηλασμό!σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός μου είπε ότι συνεργάζεται με 3!μου έδωσε τα τηλ επικοινώνησα με την μία και κλείσαμε ένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα.τα λεφτά ειναι 250 ευρώ!

aggeladaki εγώ μαία δεν χρειάστηκα ήξερα αναπνοές παρ'όλα αυτά είχα απο πάνω μου δυο μαίες μαθητευόμενες των τει που έδειχναν αναπνοές απλά δεν μου χρειάστηκαν.Πάντως σε κάθε κρεβάτι παρατήρησα ότι υπήρχαν απο 1 έως δυο μαθητευόμενες μαίες που βοηθούσαν πολύ όσες γεννούσαν γι'αυτό μην αγχώνεσαι!όσο για τον γιατρό δεν μου ζήτησε χρήματα εγώ του έδωσα ότι νόμιζα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...