Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοσοκομείο Αλεξάνδρα ερωτήσεις

Recommended Posts

κορίτσια ήθελα να ρωτήσω όσες από εσάς γεννήσατε στο Αλεξάνδρα τι σας έδωσε το νοσοκομείο;πχ σας έδωσε πάνες για το μωρό,κρεμούλα,σεντονάκι κτλ ή τίποτα και χρησιμοποιήσατε τα δικά σας πράγματα που είχατε πάρει;θα γεννήσω εκεί 22/12 και θα ήθελα να μάθω από εσάς που έχετε εμπειρία πάνω στο θέμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΟΚΟ ΔΩΡΑΚΙ....ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ....

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΑ!!!!

Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ....ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΝΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.....

ΟΠΟΤΕ ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ.....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!

http://

Σ'ευχαριστώ dididnoulis να σου ζήσει το μικρό σου!βαλίτσα θα φτιάξω έτσι και αλλιώς για να πάρω μαζί μου απλά έλεγα μήπως σου δίνουν κάτι και από το νοσοκομείο.Πάντως σ'ευχαριστώ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ

ΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.

ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ7/11 ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ :P:P

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ

ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

PURPLE κοπελα μου κοντευεις δηλαδη :woohoo: :woohoo: αντε με το καλο κοπελα μου με εναν πονο που λεγανε και οι γιαγιαδες μας και μολις γυρισετε πες μας και εμας πως ηταν εκει γιατι ελαχιστες κοπελες πια γεννανε στα δημοσια νοασοκομεια ,με το φαναρι τις βρισκεις .

purple άντε με το καλό σε λίγες μέρες θα κρατάς το μωρό σου αγκαλιά! :P τέλεια!πραγματικά πάντως γράψε μας μετά τι σου έδωσαν από το νοσοκομείο γιατί όντως οι κοπέλες που γεννάνε σε δημόσια είναι ελάχιστες.Με έναν πόνο σου εύχομαι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ :)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΙΔ.ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΕΣ!!! ;)

Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΑ ΜΩΡΑ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΝΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΑΥΤΑ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!! :kiss::kiss:

κορίτσια μου εγω γεννησα στο Αλεξανδρας !οτι θέλετε με ρωτάτε!

δεν εχω καλά να πω ή μαλλον ελάχιστα! μάλλον φταιει η εποχή που γεννησα και η πτερυγα!

ρουχα , σεντονακια κτλ ολα εσείς! και σαμπουαν και παει λεγοντας.!εχει εκεί σαμπουαν αλλα μπορει να εχει τελειωσει οταν πατε ... :huh:

εκτος απο το γαλατακι που κι αυτο σου το δινουν με δυσκολία..ολα τα υπολοιπα εσεις!

ρωτηστε με !

ΑΠΟ ΣΩ ΘΥΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ.......ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΑΝΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΑΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 2 Η3 ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Κάσση έγραψε:

κορίτσια μου εγω γεννησα στο Αλεξανδρας !οτι θέλετε με ρωτάτε!

δεν εχω καλά να πω ή μαλλον ελάχιστα! μάλλον φταιει η εποχή που γεννησα και η πτερυγα!

ρουχα , σεντονακια κτλ ολα εσείς! και σαμπουαν και παει λεγοντας.!εχει εκεί σαμπουαν αλλα μπορει να εχει τελειωσει οταν πατε ... :huh:

εκτος απο το γαλατακι που κι αυτο σου το δινουν με δυσκολία..ολα τα υπολοιπα εσεις!

ρωτηστε με !

Καλημέρα ,

Επειδή η γυναίκα μου πρόκειτε να γεννήσει με το καλό σε λίγους μήνες

στο Αλεξάνδρα και έχω αρχίσει να μαζεύω και εγώ πληροφορίες θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

Σε ποια πτέτυγα γέννησες και ποια θεωρείτε "καλύτερη" ??

Σε έβαλαν ή βρήκες εύκολα δίκλινο ??

Μονόκλίνα απ'οτι έχω ακούσει είχει ελάχιστα οποτε δεν το βλέπω..

Ευχαριστώ και να χαίρεσαι το νέο μέλος της οικογένειας σου :)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

geokor να σου ζήσει το μωράκι!γιατί δεν έμεινες ευχαριστημένη;οι μαίες οι νοσοκόμες δεν σε βοήθησαν;απο καθαριότητα πως ήταν το νοσοκομείο;στο επισκεπτήριο ήταν αυστηροί;φαντάζομαι ότι σου έδωσαν το μωράκι να θηλάσεις απο την πρώτη μέρα δεν του έδωσαν ξένο γάλα έτσι δεν είναι;sorry που ρωτάω πολλα αλλά πρέπει να είσαι απο τις λίγες που γέννησαν στο Αλεξάνδρα

Γέννησα και εγώ στο Αλεξάνδρα γατί ήμουν της ίδιας αντίληψης με σένα ως προς τα ιδιωτικά νοσοκομεία..αλλά...η εμπειρία μου στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου καλή...

Πρώτον με φόβιζε ..χαχαχαχα, ένιωθα οτι θα βγουν φαντάσματα..απο το παρελθόν..

Δευτερον..μάλλον επειδή γέννησα σε μήνα διακοπών καλοκαιρινών το προσωπικό ήταν ελλειπές εως ανύπαρκτο .....καθαριότητα μηδεν.....η μαμά μου η καημένη καθάριζε μόνη της για να μπω να κάνω μπάνιο...άθλια...

δεν θα αναφερθώ στο τουπέ και στο υφος των μαιών και προϊσταμένων που τις είχα και γραμμένες γαιτι αυτο είναι σύνηθες φαινόμενο..και εμενα με άφηνε αδιάφορη..καλά που είχα τους δικούς μου κοντά μου..

Το πρωτο βράδυ με βάλαν με 9 λεχώνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !αλλά εντάξει είμαι γενικά πολύ καλόβολη ..δε με ένοιαξε...εσύ αν δεν είσαι δεν ξέρω..

Το επόμενο βράδυ ευτυχως βρεθηκε τετρακλινο ..και πήγα εκει ημασταν 3 κοπελες με 2 μωρά ...όμως...οι γυφτισσες και γενικα οι κοπελες απο άλλες χωρες δεν ειναι στον διο οροφο είναι σε άλλον...μην ανησυχεις για αυτό...τεσπα μανουλιτσες ειναι και αυτες .

ένα βραδυ πριν φυγω βρεθηκε να πάω σε δικλινο μόνη μου αλλά είπα αστο ξανα μανα αλλαγες..αυριο φευγω..

γεννησα φυσιολογικα και έτσι κοιμηθηκα μεσα και εγω και το μωρό μου μόνο 3 βραδια ..που βασικά δεν κοιμηθηκα ..καθολου απο την χαρα μου με το μωρό..χιχιχιχχι!

όταν εφυγα επαθα αλλεργία και γεμισα σπυρακια παντού...ο γιατρος μου ειπε οτι μπορεί να ηταν απο τις ορμονες μου μπορεί και απο τα σεντονια..μπορει και επειδη δεν αισθανομουν καλα εκει μεσα....!!!!!!!!

να μη σε κουράζω ...τις πρωτες μερες δεν ηθελα να ξαναπαω εκει...τωρα πια λεω ενταξει πηγαν ολα καλά 3 μερούλες και έφυγα δεν έγινε και τιποτα...αλλά γενικά ήμουν και είμαι πολυ χαλαρή ...αλλη κοπελα δεν ξερω...

ευχομαι το καλυτερο..

ξεχασα να ανφερω πτερυγα πετσάλη (αν τη λεω σωστά) !και εγώ..δεν ήμουν τυχερή..!

Αυτη ηταν παλαιοτερη απαντηση μου για το νσοσομειο!

Εμενα δε μου δωσαν πανες ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ !βεβαια ειναι και πως θα τους μαθεις ...εγω ειχα δικες μου δε μου διναν δεν ξαναζητησα!αλλοι πηγαιναν με τσαμπουκα και παιρναν εγω δε μπορουσα!

Ειναι υπερ τοτ θηλασμού...σε αφηνουν να θηλασεις..και σε συμβουλευουν εγω δεν πετυχα καμια χρσυη κοπελα..αν ρωτουσα απαντουσαν αλλες φορες κοφτά αλλες φορες με υφος αντε παλι τα ιδια αλλες δεν κατλαβαινεις βρε κοριτσι μου...αλλα οκ απανατουσαν! Ισως δε βρηκα την καταλληλη μαια!

Γεννησα αυγουστο και υπυρχε ανυπαρξια προσωπικου τρελή!!!!!!!!πολλες αδειες λογω 15 αυγουστου και ισως για αυτο ηταν ολα χαλια!!!!!!!!!!!

Στο επισκελπτηριο ειναι σχετικα αυστηροί εγω απλα υψωσα τον τονο της φωνης μου γιατι δεν αφηναν τη μαμα μου να κατσει και γενικα κανεναν λεει γιατι γεννησα φυσιλογικά και αρα δεν χρειαζομαι βοηθεια...και οτι μου εκαναν χαρη που αφησαν τη μαμα μου !!!!!αυτα τα βραδια..!ο αντρας μου χοι γιατι ηταν ανδρας ! κΑΛΟ Ε? και οι αλλες μαμαδες θηλαζαν παραβαν δεν υπηρχαν και ετσι ΝΟ ΜΕΝ ALLOWED!XAXAXAAX!

Υπαρχει μια πτερυγα σουπε λουξ τωρα πια γιατι εγω μιλαω για 2 χρονια πριν και νομιζω υπαρχει και μονοκλινο!!!!!!!!!!με πολυτελειες///

θελει λαδωμα η υποθεση αλλα ακομη και ετσι τιποτα δεν ειναι σιγουρο δεν παυει να ειναι δημοσισο νοσοκομειο κι να κατσουν πολλες γεννες ακομα κι αν σου ειοαν οτι θα σε βαλουν καπου καλα ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ!

μΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΝ ΘΕΣ??πάντως

οτι αλλο θες!με το καλό το μωρό!

Και εγω γεννησα στο αλεξανδρα κ εμεινα παρα μα παρα πολυ ευχαριστημενη ρουχαλακια σεντονακια κ οτι εχει σχεση με δικα σου πραγματα κ του μωρου τα φερνεις ολα εσυ εγω ειχα παρει μεχρι κ σεντονι κ μαξιλαροθηκη για το κρεββατι που θα ξαπλωνα εγω...αν κ καθε μερα μας τα αλλαζαν κ καθαριζαν ολα τα δωματια κ το μπανιο 2 με 3 φορεσ την ημερα οι μαιες με βοηθησαν πολυ με το θηλασμο αν κ τις ειχα πρηξει ηταν εκει οποιαδηποτε ωρα κ στιγμη κ πολυ προθυμες οταν πηγενεισ το μωρακι για μπανιο μπορεις να ζητησεισ στις μαιες να σου δειξουν πως να το κανεις κ μονη σου εμενα μου εδειξαν κ γενικα μονο καλα εχω να πω γα το αλεξανδρα τωρα πανες γαλατακια αν χρειαστει τα παρεχει το νοσοκομειο κ δεν τα τσιγγουνευονται κ καθολου...τωρα την να σου πω ετυχε σε εμενα ετσι ειναι παντα παντως περασα καλα ειμουνα σε εξακλινο γιατι δικλινο βρεθηκε το τελευτεο βραδυ κ βαρεθηκα να μετακομιζω οι κοπελες ολες πολυ καλες ριξαμε τρελο γελιο κ ειμασταν το μονο δωματιο που κοτσομπολευαμε μεχρι αργα αυτα οτι αλλα θες στειλε μου

με το καλο σου ευχομαι!!!!!!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ

Η ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΣΟΛΑ,ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΩΘΩ ΕΚΕΙ.

Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΙΝ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΝΕ 200ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΑΣΣΥ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ :huh: ΕΛΠΙΖΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΓΛΙΤΩΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!! :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Βικυ μου για αυτο ειπα οτι εχει να κανει με το ποτε! χαιρομαι που ειχες καλη εμπειρία απο το νσοσοκομειο εγω παντως δεν ξαναπαω!Αττικό την επομενη φορα!

Εμενα σεντονια μου αλλαξαν μετα απο 2 μερες (δηλαδη 1 φορα ολες τι ς μερες)! κανεις δε μου εδειξε τιποτα!πανες δεν ειχαν! γαλατακι ελεγχαν ποτε το πηρες! και επαιρνες μονο 1 τη φορα! μην τυχον και τους λειψει γιατι και απο αυτα δεν ειχαν πολλα!

Η καθαριστρια 1 φορα περνουσε!

Για τα δικα μου δεδομενα αν και καλοβολη ήταν αθλια!

και εγω μια χαρα περασα με τις κοπελες προς θεού ...αλλα οπου φυγει φυγει! απαπαπαπα!

ειναι θετικο που υπαρχει και η αλλη πλευρα...οπως η δικη σου ...παντως δεν υπερβαλλω σε τιποτα απο οτι περιγραφω!!!!!!για την καταντια τους!

και επισης σε ποια πτερυγα γεννησες??πολυ σημαντικο !

αχ δεν θυμαμαι σε πια πτερυγα. γεννησα το απριλιο του 2008 ναι βρε σε πιστευω γι αυτο λεω δεν ξερω αμα ειμαι απο τις τυχερες παντως ευχομαι κ οι κοπελεσ που θα γεννησουν στο αλεξανδρα να εχουν την τυχη μου!!!!!!!!

Κάσση έγραψε:

Βικυ μου για αυτο ειπα οτι εχει να κανει με το ποτε! χαιρομαι που ειχες καλη εμπειρία απο το νσοσοκομειο εγω παντως δεν ξαναπαω!Αττικό την επομενη φορα!

Εμενα σεντονια μου αλλαξαν μετα απο 2 μερες (δηλαδη 1 φορα ολες τι ς μερες)! κανεις δε μου εδειξε τιποτα!πανες δεν ειχαν! γαλατακι ελεγχαν ποτε το πηρες! και επαιρνες μονο 1 τη φορα! μην τυχον και τους λειψει γιατι και απο αυτα δεν ειχαν πολλα!

Η καθαριστρια 1 φορα περνουσε!

Για τα δικα μου δεδομενα αν και καλοβολη ήταν αθλια!

και εγω μια χαρα περασα με τις κοπελες προς θεού ...αλλα οπου φυγει φυγει! απαπαπαπα!

ειναι θετικο που υπαρχει και η αλλη πλευρα...οπως η δικη σου ...παντως δεν υπερβαλλω σε τιποτα απο οτι περιγραφω!!!!!!για την καταντια τους!

και επισης σε ποια πτερυγα γεννησες??πολυ σημαντικο !

α και κατι αλλο επειδη ξερω τι μπορει να σκεφτειτε! ;)

Ημουν και ευγενικη και χαλαρή θελω να πω δεν ημουν καπως...και δημιουργησα προβλημα και και..οπως καποιες αλλες περιπτωσεις..που εχω ακουσει ...

τεσπα η πετρυγα κοσολα ναι ειναι η καλυτερη...θα βρεις το πιο πιθανόν !απο πριν συνεννοησου καλα με γιατρό και βρες το σωστο ανθρωπο :P και πραξε αναλογα!

εγω ολες αυτες τις μερες εδινα λεφτα αλλα ανατποκριση καμια ...φαντασου στη μαια που με ξεγεννησε (εκει τη βρηκα) εδωσα 100 ευρω και δεν ηρθε καν να με δει! χαχαχαχαχ!Ισως ειχε παει Μυκονο!χαχαχαχα!

μαλλον ημουν πολυ χαλαρη και ετσι κανεις δε μου εδινε σημασια τι να πω??

Η νυφη μου γεννησε εκει πριν απο 4 μηνες (21 Ιουνιου) και η συνυφαδα μου πριν 6 μηνες περιπου. Και οι δυο ειναι πολυ ευχαριστημενες και με το προσωπικο και με τις υπηρεσιες. Το μονο που παρατηρησα εγω ειναι οτι ηθελε συχνοτερο καθαρισμα το μπανιο. Αυτο μπορει να εξαρταται βεβαια και με την εκαστοτε καθαριστρια που εχει βαρδια. Παντως και γω εκει θα γεννησω ΠΗΤ 15/04/2010!!!

Οσες γεννησαν στο Αλεξανδρα ειχε καμια την ιατρο Πειτσιδου??

Κάσση μου μην ανησυχείς κανείς δεν σκέφτεται ότι ήσουν υπερβολική ή περίεργη ίσα ισα απο ότι λες κιόλας.Στο κάτω κάτω αυτη ήταν η εμπειρία σου.Και εγώ αν έχω άσχημη εμπειρία απο το Αλεξάνδρα τα ίδια θα πω.Πάντως για την πτέρυγα κονσόλα έχω ακούσει και εγώ ότι είναι η καλύτερη.Τι να πω βρε κορίτσια;εγώ πάντως όταν πηγαίνω εκεί για εξετάσεις να πω την αλήθεια ψυχοπλακώνομαι απο το περιβάλλον που βλέπω και αν είναι έτσι και το δωμάτιο μετά θα την πάθω την κατάθλίψη.Στον γιατρό μου πάντως που τον ρώτησα για δωμάτιο μου είπε όταν έρθεις για τον τοκετό θα το βολέψουμε(του ζήτησα δίκλινο,δεν του είπα πτέρυγα γιατί δεν ξέρω)και μου είπε ότι αν δεν βρεθεί δίκλινο εκείνη την ημέρα σε βάζουν σε κάποιο άλλο για 24 ώρες και μετά αλλάζεις.Πρέπει να τύχεις όμως την περίοδο που θα έχει λίγες γέννες από ότι φαίνεται.Εγώ επειδή θα γεννήσω κοντά στα Χριστούγεννα δεν ξέρω πως θα είναι :dry: πάντως κορίτσια να είστε καλά για τις πληροφορίες που μας δίνετε!

• 2 months later...

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ(ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ)

ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!

Σε δύο μήνες πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Αλεξάνδρας με τον γιατρό Σύνδο..

PURPLE μπορείς να πεις την εμπειρία σου μιας και γέννησες πολύ πρόσφατα?

με την μαία τι έκανες?

πως την βρήκες?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...