Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί τον ανδρικό πληθυσμό είναι ο βραχύς χαλινός του πέους και η ινώδης σκληρηντική στένωση της ακροποσθίας (φίμωση).

Η συμπτωματολογία η οποία οδηγεί τον ασθενή στον πλαστικό χειρουργό είναι ο πόνος κατά τη στύση και οι συχνοί μικροτραυματισμοί που συμβαίνουν κυρίως κατά την σεξουαλική πράξη στους ενήλικες ενώ κατά την παιδική ηλικία είναι οι υποτροπιάζουσες λοιμώξεις της ακροποσθίας και οι ουρολοιμώξεις.

Το πρόβλημα αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο εάν η στένωση είναι πολύ μεγάλη γιατί θα μπορεί να οδηγήσει σε μία άκρως επείγουσα, προς αντιμετώπιση κατάσταση, την παραφίμωση κατά την οποία ο ανένδοτως στενωτικός δακτύλιος στραγγαλίζει στην κυριολεξία την βάλανο του πέους οπότε και χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση.

Η διάρκεια του χειρουργείου είναι πολύ μικρή και γίνεται με τοπική αναισθησία διατηρώντας πάντοτε την σωστή αισθητική εικόνα στην περιοχή της ακροποσθίας – βαλάνου.

Αρκετές φορές, εάν συνυπάρχει και βράχυνση του πέους γίνεται επιμήκυνση ταυτόχρονα με την λύση του κρεμαστηρίου συνδέσμου του πέους με αποτέλεσμα το πέος να αποκτά ένα επιπλέον μήκος που μπορεί να φθάσει το1/3 του συνολικού μήκους του σώματος του πέους.

Η ανάρρωση είναι γρήγορη και ο ασθενής δεν χρειάζεται να απουσιάσει από την εργασία του για πάνω από 1-2 ημέρες. Η χρήση Laser κατά τη διάρκεια του χειρουργείου μειώνει το μετεγχειρητικό οίδημα.

Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310.278229 , 2310.966100

Κιν. 693.0407323 , 6976.673977

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινά 17:00 - 21:00 Γραμματειακή υποστήριξη καθημερινά

Κα Έλενα Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 21:00

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν ξέρω τον λόγο που μπορεί να φραξουν δεν μου είπε το γιατί όμως  εγώ στην σαλπιγγογραφια που έκανα φάνηκε διαβατη μόνο η μία.. Ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει να κάνεις; 
    • @Katerinioo δεν παλεύονται οι ναυτιες. Εμενα ενιοτε νιώθω χαλια τ στομαχι και εχω καουρες αλλα οχι ναυτιες. Αυτό με τ ρουχα τ σκεφτόμουν σήμερα κ γω. Οτι δ θελω τίποτα να με ακουμπάει αλλά εχω κ μερες μπροστά μ ακόμα. Φορουσα μια φόρμα φαντασου την έβγαλα κ εβαλα.πυτζαμα κ ενιωσα αλλος ανθρωπος.
    • Πώς είστε οι μαμάδες που γεννήσατε;;;
    • Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την καούρα χθες και το στομάχι. Σήμερα καλύτερα λ. Γύρισαν οι ναυτίες όσο δεν πάει και αυτή η γεύση που έχεις στο πρώτο τρίμηνο.. πονάκια έχω και εγώ και ζορίζομαι ακόμα και να βάλω ένα κολάν εγκυμοσύνης. Δεν αντέχω τα ρούχα και τα παντελόνια. Αντε μια μέρα κορίτσια και μπαίνει Μάιος. Να πάρουμε σειρά!!
    • Είμαστε καλύτερα! Είναι λίγο μπουκωμενος ακόμη, αλλά όχι όπως ήταν. Βέβαια, χθες μάλλον είχε ζόρια με τα δόντια του και δεν κοιμηθήκαμε καλά. Τώρα έχει 4 πάνω δόντια κ δεν ξέρω αν τον ενοχλούν τα κάτω τα πλαϊνά, γιατί του τρέχουν πάρα πολύ τα σάλια και μου γεμίζει όλο σπινθουρακια με την πιπίλα κάτω από το στόμα. Την Παρασκευή 8 το πρωί πάμε να κάνει το baxsero, οπότε πιστεύω θα έχουμε δύσκολο Σαββατοκύριακο.  Εσένα σου έκανε πυρετό με το bexsero?? Πως τα πάτε με τον ύπνο;; Έστρωσε καθόλου;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...