Μετάβαση σε περιεχόμενο

προς νεες μητερες συνεχεια...

Recommended Posts

Αθηνα μου τωρα το ξερω και βλεπω πλεον καθαρα τα πραγματα! ;)

Τοτε ομως με τις ορμονες να χορευουν καρσιλαμα και με το διακαη ποθο μου να θηλασω,οταν εβλεπα τετοια αρθα με επιανε πανικος γιατι ελεγα "κι αν;....".Δε εμπαινα στη λογικη οτι ειναι στατιστικες ερευνες και οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες κτλ.. :unsure:

Και φυσικα ειχα κι εγω αναλογη "στηριξη" με σενα απο το περιβαλλον.... :dry:

Καλυψω εγω εβγαζα με θηλαστρο το δικο μου για 3 μηνες(οποτε ηξερα ποσο επινε) και απο κει και περα ξενο και δε κοιμηθηκε πανω απο 1 ωρα σχεδον μεχρι τον 6ο!!

Δεν εχει σχεση αυτο,θηλασε το μωρακι σου οσο περισσοτερο μπορεις!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 194
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω θηλασα τον χανθομπαμπουράκο μου μέχρι 10,5 μηνων...δεν ειχε πιειουτε τσαι..δεν ηξερα το μπιμπερο καθόλου (κ δυσκολυτηκα 3 μήνες για να πιει μeτα το neocate).Ειμαι υπερ του θηλασμού και δεν πιστευω ότι καποια γιναικα δεν έχει γάλα. Τραβηξα αρκετα και εγω στο νοσοκομειο εκλαιγα οταν τον θηλαζα γιατι έκανε συσπάσεις η μητρα και καιγόμουν, (το δεξι μου στηθος ντουμπάνιασε και οταν ετρωγε απο εκει έκλαιγα) μπροστά σε αυτο που παριχα στον γιο μου όμως δεβ ήταν τίποτα...Σιγα τη πέρασα λέω τωρα τίποτα....

Όμως ούτε το ξένο θα κάνει κακό στα παιδια μας απαραίτητα....

Θέλω να πω ότι περισσότερα μπορει να παθει ένα παιδί απο την κακή διατροφή που κάνει αλάτια αναψυκτικα κτλ, από το πλαστικο μπουκάλι που μπορει κάποιο παιδάκι να πίνει ζεστο γαλα ή και το κρύο νεράκι,απο το αλουμινόχαρτο που μπορει να σκεπάζει κάποιος το φαγητό του,απο τα κινητα που σιγουρα υπάρχουν στο κάθε σπίτι....(εγω το έχω κλειστο από 22 ιουνιου γιατι την μπέμπα που έχασα ίσως φταιει και η ακτινοβολία μου είπαν), το ασυρματο ιντερνετ που έχουν καποιοι στο σπίτι...απο τα καθαριστικά που καθαρίζουμε τα σπίτια μας...

Χωρις παρεξήγηση θεωρω ότι να θηλάζεις είναι μεγαλειο (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ) αλλά ποιος προσέχει όλα τα παραπάνω?

ΕΜένα με λένε υστερική που προσπαθω όσο μπορώ να ακολουθησω τα παραπάνω.

Για τα παραπάνω έχω μιλησει με ένα χημικό (που ήταν καθηγητής μου) και με τον παιδίατρό μας.

ego theoro aparadekto na min uparxoun perissoteroi epistimones katartismenoi ston thulasmo,oloi tous tha eprepe na mas voithisoun na thulasoume ,na mas diksoun oti einai monodromos oxi na mas dinoun to mpoukali sto xeri

μα ειναι το ευκολο κερδος!

εγω στην αρχη αρχη τηρουσα πιστα οτι μου ελεγαν.... μετα? εκανα αυτο που ενοιωθα -ηξερα οτι ηταν σωστο για το παιδι μου!κι οταν χρειαστικε αλλαξα παιδιατρο, βρηκα παιδιατρο που ηταν θετικη στον θηλασμο .... τωρα δεν το ανφερω καν οτι θηlαζω!

σαβροπιγκουινε εγω ευτυχως τελειο παιδιατρο...με βοηθησε και επέμενε.αν και 8 μηνες θηλαζα με ειδικη διαιτα λογω της αλλεργιας (κοτοπουλο μακαρονια ρυζι και πατατες) οπότε ετρωγα σχετικά χάλια για μένα.

Να φανταστεις γέννησε στις 6 του μηνα η αδελ΄φη μου κ επειδη γεννηθηκε 4.100 ο μπέμπης με φυσιολογικο ταλαιπωρηθηκε πολύ, οπότε έπαθε αφυδάτωση κ δεν ειχε και όρεξη να φάει (την δευτερη μέρα) κα τρέχουν οι παιδίατροι του μαιτηρίου και λενε στην αδελφή μου να του δίνει ξενο για να ξέρουν ποσο πίνει και να της καταιβει το γάλα πρώτο....πήρε τον παιδίατρο και της είπε θα τον φάζεις στο στηθος σου αρκετη ώρα και όταν σταματάει θα του δίνεις κ το ξένο για να σιγουρευτεις πόσο πίνει (μιας κ στο μαιυτηριο δεν τον ειχε συνέχει διπλα της)...κορίτσια δεν έινε απο το ξένο...αφου ειχε χορτάσει...

ego den mporo na katigoriso tin paidiatro mas dioti pote den mou eipe kopse to thulasmo alla mou eipe dose sumpliroma ,ego ekana kaki epilogi opos apodiktike en sunexeia ,alla pou tha paei tha erthei ksana i efkairia

savropiguine το wifi αντεδεικνυται για μωρα. Εχει αρκετη ακτινοβολια και καλο ειναι να βαλεις σταθερο ιντερνετ οπως και να εχουμε στα σπιτια μας σταθερες συσκευες τηλεφωνου. Βεγγος γινομαι για να προλαβω το σταθερο που χτυπαει. Παντου συσκευες εχω γεμισει για να προλαβαινω αλλα ασυρματο τιποτα δεν εχω.

και γω τα ίδια παπάκι70.πρώτα είχα και το κινητο ανοικτό μετά έβαλα τηλεφωνο σταθερο και μόνο όταν βγάζω τον μπουμπούκο έξω το ανοίγο...να μην μας ψάχνουν κιώλας.Μέχρι και η ενδοεπικοινωνία λένε έχει ακτινοβολιά αλλά, αμα θες να κάνεις καμια δουλεια δεν γινετε...την βάζω αλλά μονο όταν κοιμάτε το μεσημέρι

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...

ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ 2 'ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ΄΄.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ(ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ CHAT) , ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ NA ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ.

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.

Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΣΩΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ....

ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ 3 ΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΜΩΡΟ ΕΜΕΝΕ ΜΑΖΙΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΕΓΩ ΘΗΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ.

ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝ ΠΑΘΩ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ.

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΥΖΑΙΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΛΥΣΗ......

ΒΑΛΑΜΕ ΨΕΥΤΟΘΗΛΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 18O mL.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΕΒΓΑΖΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ 40 ML.

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΝΙΘ, ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ............

ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΕΣ.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΦΑΝΑΤΙΚΑ (ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ!)ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ....

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ .ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΙΠΗ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.....

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 3 ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕ, ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΚΗ.

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ.....

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΛΟΓΩ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ.

ΕΙΝΑΙ 1, 5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ......

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ????

ΝΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

-ΝΑΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ

-ΝΑΙ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.......

ΟΛΕΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΆΥΤΑ ;)

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΔΛΔ ΠΕΡΙΠΟΥ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ(ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ CHAT) , ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ NA ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ.

ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ 3 ΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΜΩΡΟ ΕΜΕΝΕ ΜΑΖΙΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΝ ΠΑΘΩ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣΕΣ.

ΒΑΛΑΜΕ ΨΕΥΤΟΘΗΛΗ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 18O mL.

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΦΑΝΑΤΙΚΑ (ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ!)ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ....

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ .ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 3 ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕ, ΕΧΕΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΚΗ.

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΑ.....

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ....ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...

Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΙΣΗ ΛΟΓΩ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ.

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

TEO COOL έγραψε:

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.

B)B)B)

TEO COOL έγραψε:

Το μωρο επαθε αυτο που επαθε (τι αληθεια ?) επειδη επινε μητρικό γαλα ? Αν επινε δηλ ξένο δεν θα το παθαινε ???

εγω αυτο που δεν κατάλαβα teo cool ειναι το γάλα δημιούργησε πρόβλημα και αιμοραγούσε το μωράκι?Και μένα είχε αιμοραγικές καινώσεις και ειχε αλλεργία,δεν κάναμε γαστροσκόπηση ποτέ...δεν το δεχτηκα.Τι ειχε δηλαδη το παιδάκι?

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ....ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΧ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΑΠΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΓΩ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΠΩΤΕ ,ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΤΑ ΡΑΚΟΜΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΚΛΕΨΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΕΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΡΕΝΕΓΕΙΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΘΕΜΑ ......

ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΑΙΜΑ....

ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ.......

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΟΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΑ.ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΗΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ?

ΤΕΣΠΑ, ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.....

1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΑΧΛΑΔΙ-ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ.

Τ Ι Π Ο Τ Α ΑΛΛΟ....

teo cool den ksero alla vrisko tous xaraktirismous sou ligo atopous gia afto to thema toulaxiston,dioti theoro oti kratithike se low profile....me ti diki sou topothetisi ksekinas enan kainourgio kuklo antiparatheseon thulazouson/mi thulazouson

ΤΕΟ COOL μου μην εισαι τοσο ευερεθιστη. Πραγματικα για την περιπτωση σου το πιστευω οτι ταλαιπωρηθηκες. Καταλαβαινω οτι στρεσαριστηκες και οτι σου βγηκε το λαδι. Νομιζω ομως οτι ισως το χειριστηκες λαθος. Δε κρινω ειληκρινα με πολλη καλη διαθεση το λεω. Ειναι μια περιπτωση που χρειαζοταν συμβουλη απο μια εμπειρη οπως ειναι οι πιστοποιημενες συμβουλοι θηλασμου. Εκει ειναι που στεναχωριεμαι και λεω αν ειχαν ολες οι γυναικες που προσπαθουν βοηθεια, θα τα καταφερναν. Ουτε γραφικη θελω να ακουστω ουτε τιποτα. Παραδεχομαι οτι εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου και το πετυχα. Το δεχομαι αυτο που λες. Ολοι στη ζωη μας βαζουμε στοχους και θελουμε να τους πετυχαινουμε σε οποιονδηποτε τομεα και αν ειναι αυτοι. Και ναι παραδεχομαι επισης οτι αν αποτυχαινα θα ενιωθα ενα κενο. Δεν αρνουμαι αυτα που λες.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΩ.

ΙΣΑ-ΙΣΑ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ?

ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ -ΟΜΩΣ- ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΕΣ.... :)

και ο γιος μου που έχει αλλεργία αυτα τρωει...είναι 19 μηνών κ δεν έχει φάει αλλα πράγματα που τρώνε τα άλλα παιδάκια...μηπως οι γιατροι ήταν λάθος κ της κάναν την γαστροσκόπηση τζάμπα?Γιατι κ μας μας είπαν κ δεν την έκανα....τωρα αν έκανα λάθος δεν ξέρω....αλλά έχει όντως αλλεργια.όταν δεν τρωμε αγελαδινό γάλα δεν έχουμε πρόβλημα.Κ μένα άσχετοι μου είπαν να πάρω κατευθειαν ειδικό γαλα αλλά εγω έκανα διαιτα και σταματησε.Μήπως δεν την πληροφόρησαν σωστά?

Στη συγκεκριμένη περιπτωση δεν εγινε καμια μας απολυτη , αντιγραφή απο αρθρο γνωστου παιδιατρου ήταν αυτα .

Εγω ακομα περιμένω να μας πεις τι εχει το μωράκι ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...