Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εβγαλα διαβατηριο

απο οσο θυμαμαι 80 ευρω κοστισε

και σε 5 μερες ηταν ετοιμο

πηγα στην αστυνομια με τον συζυγο πρεπει και οι 2 και πηγαμε τα δικαιολογιτικα και σε 5 μερες το πηραμε

σαββατο πηγαμε που δεν εχει πολυ κοσμο

τι δικαιολογητικα χρειαζεται δε θυμαμαι ρωτα στην αστυνομια η σε κανενα κεπ

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Επιτρέπουν καρότσι και μάλιστα μπορείς να τους το δώσεις την ώρα που θα μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο. Εγώ δεν θα πάρω γιατί έχουμε στην Αθήνα ένα. Το καρότσι δεν μετράει σαν αποσκευή. Το παρκοκρέβατο όμως μετράει και στα κιλά και σαν αριθμός αποσκευών.

Θέσεις δεν έχουν αριθμημένες αλλά επειδή ταξιδεύεις με μωρό θα είσαι στην κατηγορία SA που επιβιβάζεται μετά τα άτομα που έχουν πληρώσει για speedy boarding. Και επειδή κανένας έλληνας δεν πληρώνει για SB, θα είστε μέσα στα 15 πρωτα άτομα που θα μπουν στο αεροπλάνο και θα διαλεξετε εσείς θέσεις. Πιάστε μια τριάδα (ένας παράθυρο, ένας διάδρομο και πράγματα στη μέση), μην έρθει κανείς και καθίσει στην ίδια σειρά. Θα είστε πιο άνετοι μόνοι σας. Πότε επιστρέφετε; Από Βερολίνο πετάτε; Εγώ την Τετάρτη το πρωί ταξιδευω για Αθήνα.

α το παρκοκρεβατο μετραει

δηλαδη μπορουμε να παρουμε μια βαλιτσα και το παρκοκρεβατο η και τις δυο βαλιτσες και το παρκοκρεβατο?

θα εχουμε και μια τσαντα στο χερι εκτος απο του μωρου επιτρεπεται?

σορι αλλα να ξερω μην βρεθω εξ απροοπτου και ψαχνομαι

στο ντορτμουντ κατεβαινουμε

αυριο πεταμε και επιστρεφουμε θεσσαλονικη την αλλη πεμπτη

εσυ αθηνα κατεβαινεις?

Δημοσίευση

Α.... Θεσσαλονίκη πετατε... δεν μου κάνει!!!! :) (Ψαχνω άτομα να με βοηθήσουν!!!!)

Πόσες αποσκευές έχετε δηλώσει; Γιατί αν πάτε με παραπάνω αποσκευές απο αυτές που έχετε πληρώσει, η κάθε μία χρεώνεται με 15€, ενώ αν το κάνεις μεσω ίντερνετ είναι 11€ και γλυτώνεις χρόνο. Επίσης ο αριθμός των αποσκευών που πληρώνεις είναι άσχετος με το βάρος που στην περιπτωση σας δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα 40 κιλα.

Έχετε δικαίωμα μια χειραποσκευή κατά άτομο και μία για το μωρό. Η τσάντα σου θεωρείται χειραποσκευή. Αυτα!

Δημοσίευση

ρε συ εγω ειχα ρωτησει στη εταιρια και απο οτι θυμαμαι μου ειπαν το μωρο δεν επιτρεπεται να παρει βαλιτσα αλλα μπορω καροτσι καθησματακι η και παρκοκρεβατο

και γιαυτο ειμαι ανετη

λες να καταλαβα λαθος

δηλαδη επειδη ειμαι και λιγο ξανθια για να σου πω τι θα παρουμε και να μου πεις αν επιτρεπεται

θα παρουμε μια μεγαλη βαλιτσα και μια πιο μικρη και το παρκοκρεβατο και το καροτσι

και επανω μαζι μας την τσαντα του μωρου και μια ακομη

για πες επιτρεπεται η οχι?

μακαρι να συνταξιδευαμε αν σε βοηθουσαμε

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

efoula mou epano vriskeis pamfthina parkokrevata gt na kouvalas apo edo to diko sas?

γιατι σκεφτομαι γιατι να αγοραζω αφου για αυτο το εχουμε για ταξιδια

τωρα αν δεν μπορουμε να το παρουμε θα το αφησω

θα δω που θα την κοιμισω

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Επιτρέπουν καρότσι και μάλιστα μπορείς να τους το δώσεις την ώρα που θα μπαίνεις μέσα στο αεροπλάνο. Εγώ δεν θα πάρω γιατί έχουμε στην Αθήνα ένα. Το καρότσι δεν μετράει σαν αποσκευή. Το παρκοκρέβατο όμως μετράει και στα κιλά και σαν αριθμός αποσκευών.

Θέσεις δεν έχουν αριθμημένες αλλά επειδή ταξιδεύεις με μωρό θα είσαι στην κατηγορία SA που επιβιβάζεται μετά τα άτομα που έχουν πληρώσει για speedy boarding. Και επειδή κανένας έλληνας δεν πληρώνει για SB, θα είστε μέσα στα 15 πρωτα άτομα που θα μπουν στο αεροπλάνο και θα διαλεξετε εσείς θέσεις. Πιάστε μια τριάδα (ένας παράθυρο, ένας διάδρομο και πράγματα στη μέση), μην έρθει κανείς και καθίσει στην ίδια σειρά. Θα είστε πιο άνετοι μόνοι σας. Πότε επιστρέφετε; Από Βερολίνο πετάτε; Εγώ την Τετάρτη το πρωί ταξιδευω για Αθήνα.

α ωραια γιατι αγχωθηκα επειδη ξερω οτι αφηνουν καποιους πρωτους

αν υπαρχουν κενες θεσεις θα ποιασουμε 3 αν μασ αφησουν

Δημοσίευση

Εμεις σκεφτομαστε να ταξιδεψουμε τα Χριστουγεννα αν ολα πανε καλα... ποτε δεν σκεφτηκα ν'αφησω το μωρο πισω... αν και φοβαμαι λιγο τα αεροπλανα θα το παρω μαζι οπωσδηποτε... ουτε το καλοκαιρι στις διακοπες το αφησα παρ'οτι μας το προτειναν τα πεθερικα μου, ουτε καν για Σαββατοκυριακο που "πεταχτηκαμε" μεχρι την Κατερινη (απο Πειραια)...! Αλλο να το αφησω 2 ωρες για να κανω μια δουλεια... εκει οντως θα ταλαιπωρηθει το μωρο... στο ταξιδι γιατι να ταλαιπωρηθει; ισα ισα που αυτα κοιμουνται κιολας και ξεκουραζονται... εμεις τρωμε το πακετο με το κουβαλημα... ασε δε που τρελλαινονται για ταξιδακια...!

Δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου σε ταξιδι μονη μου να καλοπερναω και το μωρο πισω με τους παπουδες να το πρηζουν... ελεος... ασε που το μυαλο μου θα το εχω συνεχεια στο τι κανει τωρα το μωρο...!!!

Δημοσίευση

efoula να παρεις την πεθερα σου μαζι ,να κουβαλαει αυτη το παρκοκρεβατο! :woohoo: :woohoo: και σου στελνω και την δικια μου να κανουν παρεα!

υγ τα εισητηρια δικα μου..

athinaK εσυ μη μιλας καθολου!μια χαρα την εχεις βολεψει σ αλλη χωρα!

Δημοσίευση

αν το π΄ροβλημα της είναι ότι θα την ξεχάσει εγω θα της απαντούσα χεστη@@.Μήπως θέλει να της το αφήσεις για να ξεχάσει εσένα!!!ΈΛΕΟΣ όλο τις έξυπνες κάνουν....ελπίζω να μην γίνω σκυλα πεθερα.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...