Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

BELL MOY,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ....

1)Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ...

2)Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΗΣ...

3)Η ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

1.Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ

2.Η ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

3. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ 3 ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ

ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ

Δημοσίευση

Καλύτερες μέρες της ζωής μου:

- Όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο.

- Όταν πέρασα στο μεταπτυχιακό.

- Όταν με πήραν στο διδακτορικό.

- Όταν άρχισα να γράφω το διδακτορικό.

- Όλες οι φορές που έκανα μια επιτυχημένη διάλεξη.

Χειρότερες μέρες της ζωής μου:

- Ο γάμος μου.

- Η κρίση του μεταπτυχιακού μου.

Δημοσίευση

Οι Καλυτερες μερα:

1. Η μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος

2. Οταν κρατησα το μωρο μου αγκαλια μετα απο μερες.

3. Η μερα του γαμου μου.

4. Η ορκωμοσια μου στη δουλεια

Οι χειροτερες:

1. Οταν περιμενα το παιδι μου στο δωματιο και αντι να μου το φερουν πηγα εγω να το ρωτησω που ειναι για να μου πουν οτι ειναι στη θερμοκοιτιδα και θα μεινει εκει για μερικες μερες.

2. Οταν φερναν στο δωματιο τα μωρα και γω απλα κοιτουσα τις αλλες μαμαδες να τα εχουν αγκαλια ενω γω να πρεπει να παω να δω απο μακρια το μωρο με τα σωληνακια.

3. Στο αεροδρομιο η μερα που αποχαιρετουσα τον αντρα μου για να φυγει στην Αγγλια για μεταπτυχιακο για ενα χρονο.

4. Οταν ειδα τον μπαμπα μου διασωληνομενο σε καταστολη στη μοναδα εντατης θεραπειας μετα απο χειρουργειο

Δημοσίευση

GEIAS SAS KORITSIA EMENA OI KALYTERES MERES HTAN

- OTAN GNVRISA TON ANTRA MOU

- OTAN EMATHA OTI EIMAI EKGYOS

- OTNA AKOUSAME THN KARDOULA TOU KAI GENIKA OTNA TON BLEPV STOUS YPERHXOYS

- KAI H KALYTERH THA EINAI OTAN THA GENNHSV KAI THA KRATHSV TON MIKRO PRIGKIPA AGKALIA EKEI THA PLANTAKSV STO KLAMA :P

OI XEIROTERES

- STHN ARXH THS EGKYMOSYNHS MOY POY EPATHA 2 APOKOLLHSEIS DEN THELV NA TO KSANAZHSV POTE STHN ZVH MOU AUTO

Δημοσίευση

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

1)ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ!

2)Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ)

3)ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ(ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ)

4)ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!

ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

1)ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΜΟΥ :dry:

2)Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση

οι καλυτερες στιγμες μου:

1)22/8/04 γνωρισα τον αντρα μου

2)2/5/09 παντρευτηκα το μωρο μου (επλεα σε πελαγη ευτυχια)

3)σιγουρα οταν μαθω οτι ειμαι εγγυος θα κλαψουν πολλοι απο συγκινηση, μεσα σε αυτους και εγω

4) η μερα που θα γεννησω ( θα χρειαστω παρα πολλα χαρτομαντηλα :P )

οι χειροτερες στιγμες μου:

1) οταν κοντεψε να πεθανει ο αντρας απο ενα σπανιο συνδρομο ( 1 στο 1000000)

2) η μερα της ορκωμοσια μου ( λογω του χαζου μυαλου μου αλλα και των πεθερικων)

3)την ημερα που μαθαμε οτι ο αντρας μου φευγει κοσοβο 10 μερες μετα τον γαμο μας :(

Δημοσίευση

Καλύτερη:

Οταν έπιασα το αγγελούδι μου αγκαλιά για πρώτη φορά!

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έλεγα ότι δε βλέπω την ώρα που θα κοιταχτούμε στα μάτια με την κόρη μου! Ε, λοιπόν, με το που μου την έδωσε η μαία (γέννησα με καισαρική κ επισκληρίδιο), ενώ είχε πλανταξει στο κλάμα, σταμάτησε να κλαίει, άνοιξε τα ματάκια της και με κοίταξε! Μέχρι που μου την πήραν κοιταζόμασταν στα μάτια .... το βλέμμα της ήταν τόσο ήρεμο.. κ εγώ ζούσα την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου!! Δεν έβλεπα.. δεν άκουγα.. τίποτα άλλο! Κρατούσα επιτέλους αγκαλιά το κοριτσάκι μου!Κοιταζόμαστα στα μάτια! Γνωριζόμασταν!! Δε μπορώ να συγκρίνω το συναίσθημα αυτό με κανένα άλλο!!

Χειρότερη:

Οταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι θα κάνουμε καισαρικη! Είχα ζήσει τόσο έντονα την εγκυμοσύνη μου... ήταν όλα τόσο φυσιολογικά που δε μου είχε περάσει καν από το μυαλό η καισαρική!Ηθελα να ζήσω τη στιγμή της εξώθησης... Αξίζαμε να το ζήσουμε αυτό! κ εγώ και η κορούλα μου!

Δε γινόταν όμως, για το καλό της!!

Δημοσίευση

eva_25 έγραψε:

Καλύτερη:

Οταν έπιασα το αγγελούδι μου αγκαλιά για πρώτη φορά!

Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έλεγα ότι δε βλέπω την ώρα που θα κοιταχτούμε στα μάτια με την κόρη μου! Ε, λοιπόν, με το που μου την έδωσε η μαία (γέννησα με καισαρική κ επισκληρίδιο), ενώ είχε πλανταξει στο κλάμα, σταμάτησε να κλαίει, άνοιξε τα ματάκια της και με κοίταξε! Μέχρι που μου την πήραν κοιταζόμασταν στα μάτια .... το βλέμμα της ήταν τόσο ήρεμο.. κ εγώ ζούσα την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου!! Δεν έβλεπα.. δεν άκουγα.. τίποτα άλλο! Κρατούσα επιτέλους αγκαλιά το κοριτσάκι μου!Κοιταζόμαστα στα μάτια! Γνωριζόμασταν!! Δε μπορώ να συγκρίνω το συναίσθημα αυτό με κανένα άλλο!!

Αχ τι ωραία που τα έγραψες!! Συγκινήθηκα!! :unsure: Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ!! :) Ενώ έκλαιγε, μόλις μου το ακούμπησαν στο στήθος σταμάτησε ως δια μαγείας! Και με κοίταζε μέσα στα μάτια... κι εγώ χανόμουν στην ματιά του... Ααααχ τι τρελή καψούρα είν'αυτή;;;!!!

Δημοσίευση

Αξεχαστες κακες στιγμες για μενα...

... καταγμα και αιματωμα στο κρανιο και 1 μηνα εντατικης..

... 7 μηνες με γυψο και στα δυο μου ποδια..

... 2 μερες στο νοσοκομειο με βγαλμενο χερι και αλειωση χονρδου.

........ναι ημουν "ανησυχω" παιδι ΠΑΝΤΑ...!!

Δε με φοβιζε ΤΙΠΟΤΑ..

Περασα ολα μου τα χρονια οπως θα τα περνουσε ενα αγορακι.

Δεν μου αρεσαν οι κουκλες τα κοτσιδακια και οι φουστες.

Η ανταμοιβη για μενα ηρθε εναν μηνα πριν κλεισω τα 27...!

3/7/09

Εφερα στο κοσμο το αγγελουδι μου.

Ολα τα υπολοιπα εχουν σβησει απο την μνημη μου..

Και δεν θελω να τα θυμαμαι κι ολας.

Ειμαι ΜΑΜΑ και εχω πλαι μου εναν υπεροχο ανθρωπο.. Τον αντρα μου.

Αξεχαστες ΚΑΛΕΣ στιγμες και ημερες ζω ΠΛΕΟΝ καθημερινα..

Δημοσίευση

Μακάρι να είμαστε πάντα καλά , να έχουμε την υγεία μας και να ζούμε όμορφες στιγμές όπως εκείνες του γάμου μας και της γέννησης των παιδιών μας...

δεν λέω... πολύ όμορφη εμπειρία η μέρα του γάμου αλλά μπροστά στο μεγαλείο της γέννας.... θυμάμαι 3-4 ώρες αφού είχα γεννήσει μου έφεραν την μπουμπού μου στο δωμάτιο. έτυχε να είμαστε μόνες μας εκείνη τη στιγμή. φοβόμουνα ακόμη και να την πιάσω αλλά ήταν τόσο όμορφα! οι μαία την εβαλε στο στήθος μου και έφυγε και εγώ έμεινα να χαζεύω και να αναρωτιέμαι πώς γινεται να είμαι τόοοοοσο τυχερή...

ασχετο: θέλω και εγώ να κάνω διδακτορικό...

Δημοσίευση

Πολύ ωραίο θεματάκι... ;)

Θα τα αναφέρω με χρονολογική σειρά :)

Καλύτερες στιγμές:

-9/10/03=>γεννήθηκε ο αδερφούλης μου :P

-12/1/07=>τα ''φτιάξαμε'' με τον Στέλιο μου

-17/1/08=>ένα αξέχαστο πάρτυ γενεθλίων,απο τον καλό μου και τους φίλους μας!Πραγματικά δεν θα το ξεχάσω ποτέ :laugh:

-27/9/08=>είδα για πρώτη φορά το φασολάκι μου!!!!!!

-23/5/09=>ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!

-Η μέρα που η τιμή της χοριακής μου ανακοίνωνε πως έρχεται και το δεύτερο θαυματάκι μου!!!! :laugh:

-Και τέλος η κάθε στιγμή με το λουλουδάκι μου! :)

Τα άσχημα τα έχω διαγράψει...

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Εχεις πει τα παραπονα σου στον αντρα σου? Σε καταλαβαινει? ή

εχει τη μαμακα του πάνω απ ολα?[/quote:2xovhaxe]

Μπέλλα, ούτε ο άντρας μου πολυαντέχει την οικογένειά του. Οπότε τώρα δεν έχω πρόβλημα. Έχω να τους δω από το Πάσχα του 2008 και δεν έχω καμία πρόθεση να τους επισκεφθώ τώρα κοντά (δηλαδή στα επόμενα δέκα χρόνια!!!).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...