Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

υπομονή και όπως λενε το καλό πράγμα αργεί!!!!εγω γι' αυτο αποφασισα να αποκλεισω το ενδεχομενο να εχουμε κατι ιατρικό γιατι είμαι και 32 χρονων και δεν ηθελα να περιμενω και μετα να βρω κατι και να θελει θεραπεια και να περιμενω παλι. και να σου πω νιωθω πιο ηρεμη γιατι αν ειναι κατι θα το μαθω!

να ρωτησω κατι? για τις ορμονολογικες που θα κανω αυριο λενε οτι πρεπει να εισαι ηρεμη, γιατι εμενα αυριο με περιμενει μια ημερα μεσα στο τρεξιμο και στο άγχος!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΓΑ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΒΡΕΦΟΝΙΠΙΟΚΟΜΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ

Δημοσίευση

να σου πω την αληθεια δεν εχω καποια ιδιαιτερη ενημερωση πανω στο θεμα..

Οι μονες ορμονες που εχω κοιταξει εναι του θυρεοειδη μου. Παντως αν περιμενα να ξεαγχωθω για να κανω εξετασεις δεν θα τις εκαανα ποτε. Ολοι λενε διωξε το αγχος και εγω οσο το ακουω τοσο πιο πολυ εχω! Ευχομαι παντως να βγουν καλες οι εξετασεις σου.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ

Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 50 ΗΜΕΡΩΝ

ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΡΑΞΗ Κ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ

Δημοσίευση

κοριτσια την βοηθεια σας! τελικα βγηκαν τα αποτελεσματα προλακτινης και εχω 19 αλλα απο τον ενα μαστο πιεζοντας βγαινει γαλα ενημερωσα τον γιατρο μου και τωρα περιμενω να δω τι θα κανω! θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει προβλημα στην υποφυση η προλακτινη δεν πρεπει να ειναι ανεβασμενη?ςος οποια ξερει κατι ας μου πει εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα

Δημοσίευση

fotini εγώ είχα παλαιότερα αυξημένη προλακτίνη, μου είχε φτάσει και 60, μου είχε πει ο γιατρός και είχα κάνει μαγνητική για να δούμε την υπόφυση. την έκανα είδε ότι ήταν όλα καλά και μετά μου έδωσε χάπι. Τώρα για το στήθος σου που βγάζει γάλα δεν ξέρω γιατί δεν το είχα πάθει. εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!απλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι αυξημενη η προλακτινη για να εχεις προβλημα στην υποφυση!για αυτο ζηταω την βοηθεια σας αν ξερει καποια!θελουμε πολυ ενα μωρακι και πρεπει να κανουμε τα παντα για αυτο!

Δημοσίευση

ναι φωτεινή μου κι εγώ αυτό ξέρω. όταν έχεις αυξημένη προλακτίνη ο γιατρόσ σε στέλνει για μαγνητική για να δει αν υπάρχει πρόβλημα με την υπόφυση, γιατί αυτή η ορμόνη εκκρίνεται από την υπόφυση. εσένα η προλακτίνη σου είναι μια χαρά. βέβαια και αυξημένη να είναι μπορείς να μείνεισ έγκυοσ, η αδερφή μου που είχε αυξημένη έμεινε έγκυος χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει δύο παιδάκια. Εμάς είναι κληρονομικό μάλλον...

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ φωτεινή μου!!! κι εσύ εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το παιδάκι σου!!! μασροράκι η υπόφυση απ' ότι ξέρω βρίσκεται στον εγκέφαλο και από εκκρίνει αυτή την ορμόνη που λέγαμε, την προλακτίνη.

Δημοσίευση

η υποφυση ειναι ενας αδενας στον εγκεφαλο που απο αυτον περνανε οι περισσοτερες λειτουργιες των περισσοτερων ορμονων και για αυτο οταν ειναι πχ ανεβασμενη η προλακτινη κανεις και την αξονικη εγκεφαλου!οσο για το μπεμπε δεν απογοητευομαι ελπιζω οτι οθεος θα χαρισει σε ολες μας ενα μωρακι

Δημοσίευση

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία πότε πρέπει να κάνω παιδί.

Είμαι όμως από τις τυχερές κοπέλες γιατί έμεινα έγκυος αμέσως μετά τον γάμο χωρίς κόπο.

Δεν σου κρύβω λίγο την αγωνία που είχα για τα τόσα προβλήματα φίλων και συγγενών στο συγκεκριμένο θέμα της σύλληψης. Όσο και να μην το θέλεις επηρεάζεσαι. Ευτυχώς για μένα όμως ήρθε αμέσως το πρώτο μας παιδάκι και καπάκι το δεύτερο.

Είναι δύσκολο να μην αγχώνεσαι και να μην το σκέφτεσαι, αλλά πιστεψέ με δεν οφελή σε τίποτα ο πανικός. Όσο μπορείς βγάλτο απο το μυαλό σου και γρήγορα θα έρθει.... :)

Αν έχεις κάνει εξετάσεις και είναι όλα οκ από τον γιατρό σου, τότε χαλάρωσε, δεν έχεις τίποτα, είστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι με περιττό άγχος.

Δημοσίευση

το ξερω οτι το αγχος επηρεαζει απλα τωρα με εχει αγχωσει το θεμα το οτι βγαζω γαλα απο τον εναν μαστο χωρις να εχω αυξημενη την προλακτινη!οσο για το μωρο ποτε δεν ερχομαι σε επαφη εχοντας το αγχος του τυπου λεσ τωρα να εμεινα εγκυος προσπαθω και ειμαι οσο πιο χαλαρη γινεται!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 45 ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ H TSH ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ Κ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Έκανα κι εγω σήμερα τις ορμονικές μου πρωι-πρωι πριν προλαβουν να μου σηκωσουν την πίεση και την Τρίτη περιμένω τα αποτελέσματα!!!Μακάρι να είναι καλές!!!Φιλιά σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...