Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ?

Recommended Posts

Εσυ Stacey ποτε περιμενεις? (Που να μην σωσει να ξαναρθει δηλαδη...)

Διαβασα οτι προσπαθεις εδω κι εναν χρονο... Αντε ισως ο επομενος μηνας να ειναι δικος σου....!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

υπομονή και όπως λενε το καλό πράγμα αργεί!!!!εγω γι' αυτο αποφασισα να αποκλεισω το ενδεχομενο να εχουμε κατι ιατρικό γιατι είμαι και 32 χρονων και δεν ηθελα να περιμενω και μετα να βρω κατι και να θελει θεραπεια και να περιμενω παλι. και να σου πω νιωθω πιο ηρεμη γιατι αν ειναι κατι θα το μαθω!

να ρωτησω κατι? για τις ορμονολογικες που θα κανω αυριο λενε οτι πρεπει να εισαι ηρεμη, γιατι εμενα αυριο με περιμενει μια ημερα μεσα στο τρεξιμο και στο άγχος!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΡΓΑ Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΑΣ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΒΡΕΦΟΝΙΠΙΟΚΟΜΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑ

να σου πω την αληθεια δεν εχω καποια ιδιαιτερη ενημερωση πανω στο θεμα..

Οι μονες ορμονες που εχω κοιταξει εναι του θυρεοειδη μου. Παντως αν περιμενα να ξεαγχωθω για να κανω εξετασεις δεν θα τις εκαανα ποτε. Ολοι λενε διωξε το αγχος και εγω οσο το ακουω τοσο πιο πολυ εχω! Ευχομαι παντως να βγουν καλες οι εξετασεις σου.

άρα μασρορακι είσαι και επιστημονικά έτοιμη!!!οταν με το καλο θα γινουμε μανουλες, θα ζηταμε τις συμβουλες σου συνεχεια!!!

Μασρορακι εχεις την καλυτερη δουλεια νομιζω!! μακαρι να κρατησεις κι εσυ το δικο σου νινακι!!! Θα ειναι πολυ ωραιο που δεν θα εχεις αγχος τι θα κανεις και πως.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ

Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ 50 ΗΜΕΡΩΝ

ΜΑΚΑΡΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΡΑΞΗ Κ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ

κοριτσια την βοηθεια σας! τελικα βγηκαν τα αποτελεσματα προλακτινης και εχω 19 αλλα απο τον ενα μαστο πιεζοντας βγαινει γαλα ενημερωσα τον γιατρο μου και τωρα περιμενω να δω τι θα κανω! θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν υπαρχει προβλημα στην υποφυση η προλακτινη δεν πρεπει να ειναι ανεβασμενη?ςος οποια ξερει κατι ας μου πει εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα

fotini εγώ είχα παλαιότερα αυξημένη προλακτίνη, μου είχε φτάσει και 60, μου είχε πει ο γιατρός και είχα κάνει μαγνητική για να δούμε την υπόφυση. την έκανα είδε ότι ήταν όλα καλά και μετά μου έδωσε χάπι. Τώρα για το στήθος σου που βγάζει γάλα δεν ξέρω γιατί δεν το είχα πάθει. εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου!απλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι αυξημενη η προλακτινη για να εχεις προβλημα στην υποφυση!για αυτο ζηταω την βοηθεια σας αν ξερει καποια!θελουμε πολυ ενα μωρακι και πρεπει να κανουμε τα παντα για αυτο!

ναι φωτεινή μου κι εγώ αυτό ξέρω. όταν έχεις αυξημένη προλακτίνη ο γιατρόσ σε στέλνει για μαγνητική για να δει αν υπάρχει πρόβλημα με την υπόφυση, γιατί αυτή η ορμόνη εκκρίνεται από την υπόφυση. εσένα η προλακτίνη σου είναι μια χαρά. βέβαια και αυξημένη να είναι μπορείς να μείνεισ έγκυοσ, η αδερφή μου που είχε αυξημένη έμεινε έγκυος χωρίς κανένα πρόβλημα και έχει δύο παιδάκια. Εμάς είναι κληρονομικό μάλλον...

για αυτο εχω αγχωθει με το θεμα αυτο!γιατι δεν ξερω τι ακριβως γινετε!παντως εδω στο φορουμ μου δινετε ειλικρινα πολυ κουραγιο και σου ευχομαι ειλικρινα τα καλυτερα!

ευχαριστώ πολύ φωτεινή μου!!! κι εσύ εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις το παιδάκι σου!!! μασροράκι η υπόφυση απ' ότι ξέρω βρίσκεται στον εγκέφαλο και από εκκρίνει αυτή την ορμόνη που λέγαμε, την προλακτίνη.

η υποφυση ειναι ενας αδενας στον εγκεφαλο που απο αυτον περνανε οι περισσοτερες λειτουργιες των περισσοτερων ορμονων και για αυτο οταν ειναι πχ ανεβασμενη η προλακτινη κανεις και την αξονικη εγκεφαλου!οσο για το μπεμπε δεν απογοητευομαι ελπιζω οτι οθεος θα χαρισει σε ολες μας ενα μωρακι

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία πότε πρέπει να κάνω παιδί.

Είμαι όμως από τις τυχερές κοπέλες γιατί έμεινα έγκυος αμέσως μετά τον γάμο χωρίς κόπο.

Δεν σου κρύβω λίγο την αγωνία που είχα για τα τόσα προβλήματα φίλων και συγγενών στο συγκεκριμένο θέμα της σύλληψης. Όσο και να μην το θέλεις επηρεάζεσαι. Ευτυχώς για μένα όμως ήρθε αμέσως το πρώτο μας παιδάκι και καπάκι το δεύτερο.

Είναι δύσκολο να μην αγχώνεσαι και να μην το σκέφτεσαι, αλλά πιστεψέ με δεν οφελή σε τίποτα ο πανικός. Όσο μπορείς βγάλτο απο το μυαλό σου και γρήγορα θα έρθει.... :)

Αν έχεις κάνει εξετάσεις και είναι όλα οκ από τον γιατρό σου, τότε χαλάρωσε, δεν έχεις τίποτα, είστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι με περιττό άγχος.

το ξερω οτι το αγχος επηρεαζει απλα τωρα με εχει αγχωσει το θεμα το οτι βγαζω γαλα απο τον εναν μαστο χωρις να εχω αυξημενη την προλακτινη!οσο για το μωρο ποτε δεν ερχομαι σε επαφη εχοντας το αγχος του τυπου λεσ τωρα να εμεινα εγκυος προσπαθω και ειμαι οσο πιο χαλαρη γινεται!

ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 45 ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ H TSH ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ Κ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

(ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΑ 31/10 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ!! ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ! ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ!

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ????

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Έκανα κι εγω σήμερα τις ορμονικές μου πρωι-πρωι πριν προλαβουν να μου σηκωσουν την πίεση και την Τρίτη περιμένω τα αποτελέσματα!!!Μακάρι να είναι καλές!!!Φιλιά σε όλες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...