Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ?

Recommended Posts

ΑLEXDIM , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κουκλίτσες μου σας ευχαριστώ πολύ για την θετική σας ενέργεια, πραγματικά την χρειάζομαι γιατί αν και τρισευτυχισμένη ρίχνω πολύ κλάμα!

Φιλιά και καλή τύχη σε όλες!!!!!

alexdim έγραψε:

Γειά σας κορίτσια κι απο μένα. Θα σας πώ κι εγώ την ιστορία μου με λίγα λόγια και εύχομαι να πάρετε όλες το κουράγιο που χρειάζεστε! Είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια, το πρόβλημα με μας ήταν οτι έπιανα αμέσως αλλά τα έχανα! Κάθε φορά η απογοήτευσή μου μεγάλωνε σε σημείο την 3η φορά να είμαι έτοιμη για φουντάρισμα. Εν΄τω μεταξύ τριγύρω μου όλοι να γενάνε και να γκαστρώνονται συνέχεια και δώστου εγώ κατάθλιψη!

Εγώ έχω και ένα θέμα υγείας χρόνιο όμως πρόσεχα πάααρα πολύ κατα τις εγκυμοσύνες. Κάναμε τις πρώτες εξετάσεις, βρήκαμε κι εμείς μικρόβιο στην καλλιέργεια του άντρα μου (Ε.coli) και αφού πήγαμε σε διάφορους καταλήξαμε σε ειδικό λοιμοξιολόγο που με κοκτέιλ φαρμάκων το ξεπαστρέψαμε! Ο γυναικολόγος μου απ'την άλλη μας έλεγε οτι ο άντρας μου έχει το πρόβλημα και μόνο με εμβρυομεταφορά θα τα καταφέρναμε, εγώ αυτό το άκουγα λίγο άσχετο αλλά το σκεφτόμουνα...που να ήξερα η καυημένη πως ο κομπογιανίτης είχε σύστημα να "ψήνει" για εξοσωματικές για να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα? Με τα πολλά άλλαξα γιατρό ο οποίος όταν πρωτοείδε το ιστορικό μας τα'παιξε ο άνθρωπος γιατί μόνο εξοσωματική δεν χρειαζόμουν! Έχω θρομβοφιλία και απλά πρέπει να παίρνω ηπαρίνη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Ο άλλος γιατρός ΠΟΤΕ δε μου το είχε αναφέρει, μόνο μου είχε πει πως μετάτ ην εξοσωματική θα παίρνω και κάτι ενεσούλες!!!!!Πείτε μου δε θέλει κρέμασμα που έχασα 3 παιδάκια απο τη μ....που τον δέρνει????

Τελικά κορίτσια τώρα είμαι στον 3ο μήνα, φυσιολογική σύλληψη, και κά8ε μέρα κλαίω απο τη χαρά μου! Ακόμα δε το πιστεύω...φυσικά το άγχος μου είναι τεράστιο και φοβάμαι πολύ με τέτοιο παρελθόν μη γίνει τίποτα στραβό.

όμως θέλω να σας πω να έχετε πίστη και να ακολουθείτε το ένστικτό σας...είμαι σίγουρη πως όλες 8α τα καταφέρουμε στο τέλος με κάποιο τρόπο!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!

καλημέρα κι απο μενα και καλο μηνα!!

κι εγω μετα απο παλινδρομη τον Ιουλιο και μετα απο εξετασεις για θρομβοφιλια,την Παρασκευη μου ειπε ο γιατρος μου οτι εχω θεμα θρομβοφιλιας και την Δευτερα θα παω να μιλησουμε...καθε μερα κανεις ενεσεις;παιρνεις και χαπια;σου ευχομαι μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι σας!! μην αγχωνεσαι ομως!! ολα θα πανε καλα!!!

Μαρίνα μου ενεσούλες κάνεις αλλα δεν είναι τίποτα τρομερό! Έχω ακούσει περιπτώσεις που δίνουν και αντριθρομβωτικά χάπια (τύπου salospir) αλλα εμένα δε μου έδωσαν. Κάθε τόσο θα κάνεις μια εξέταση που την λενε anti-xa και θα σου αυξομοιώνουν τη δόση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΕΜΕΙΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ & ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ή ΤΕΧΝΗΤΑ)!!!!!!!!!!!!

GARI, ELENALDA..., ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..., ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΟΥ,ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ωραίο θεματάκι!!!! Εμείς σε λίγες μέρες κλείνουμε χρόνο.... άκαρπο χρόνο.... κι είμαι.... στην τσίτα που λένε!!!!! Με έχει κυριεύσει το άγχος πάρα πολύ, σε σημείο που να βλέπω συνεχώς όνειρα ότι είμαι φουσκωμένη..... ότι γεννάω.... ότι θηλάζω....

Αnyway.... μάλλον θα χρειαστεί να ψαχτούμε τελικά..... πανάθεμά το..... για άγχος..... πώς να το ξεπεράσει κανείς???? Έχω πλακωθεί στο διάβασμα... βγαίνω συνεχώς έξω για δουλειές-βιτρίνες-ψώνια.... κάνω συνεχώς δουλειές στο σπίτι..... αλλάζω πράγματα..... καθαρίζω.... έχω πέσει κοινώς με τα μούτρα στις δουλειές.... δεν κάθομαι στον ..... μου..... ακούω συνέχεια μουσική.... δε βλέπω TV ιδιαίτερα..... διαβάζω λογοτεχνία.... το μυαλό μου..... γιατί εξακολουθεί να είναι εκεί ρε γμτ????

Γι' αυτό δεν πολυμπαίνω τελευταία στο Mammy, γιατί όσο πολύ μου αρέσει να συνομιλώ με άλλα κορίτσια... τόσο περισσότερο αγχώνομαι τελικά..... που ακόμη δεν έχω γκαστρωθεί.... στην αρχή δεν το καταλάβαινα.... αλλά δυστυχώς έτσι είναι....

Κι εγω εχω θρομβοφιλια και μαλιστα ομοζυγη σε καποιον παραγοντα(δηλαδη εχουν και οι δυο γονεις μου),η μητερα μου εχοντας θρομβοφιλια (που κληρονομησε απο τους γονεις της) ειχε 3 εγκυμοσυνες τελειομηνες.

Η θρομβοφιλια ,ειναι πολυ καινουργιο φρουτο.Πριν 5-10 χρονια ουτε καν ψαχνοντουσαν οι γυναικες ουτε στα πιο καλα κεντρα εξωσωματικης που υπηρχαν τοτε ,αλλα παρ ολα αυτα παιδια καναν.

Μαλιστα ξερω περιπτωσεις που εχουν ηδη παιδι και στην προσπαθια για το 2ο ειχαν αποβολες και τοτε ανακαλυψαν την θρομβοφιλια.

Εαν ψαχτουμε (και το γραφω εγω ,που εχω ψαχτει παρα πολυ) ολο και καποιο προβλημα υγειας θα βρουμε.

Νομιζετε δηλ.οτι οσοι εχουν ηδη παιδια, εαν κατσουν να κανουν τις εξετασεις που κανουμε εμεις θρομβοφιλιας,ορμονικες,αιματολογικες κλπ,θα βγουν τελειως υγιης?Λαθος.

Η τελειομηνη εγκυμοσυνη ειναι και θεμα τυχης.

Γεια σας κι από μένα!

Εμείς προσπαθούμε από αρχές του χρόνου. Δηλαδή 10ος μήνας ήτανε αυτός και δυστυχώς μόλις χθες αδιαθέτησα με 5 μέρες καθυστέρηση! Πρώτη φορά μου το κανε αυτό και ημουν ΣΙΓΟΥΡΗ... :( Σκέφτομαι ότι από τον καινούριο χρόνο πρέπει να μπούμε σε διαδικασία εξετάσεων και έχω απελπιστεί... Αυτο το μήνα λέω να δοκιμάσω τα τεστ ωορηξίας μπας και βοηθήσουν σε κάτι. Πάντως ομολογώ ότι και η διάθεσή μου εχει πέσει και αρνητικές σκέψεις κάνω συνέχεια.

Ελπίζω να πάρω κουράγιο εδώ μέσα

Σας φιλώ!

egw pantws prospa8w edw k 10 mhnes peripou.pros to paron tpt,alla pisteuw oti to agxos paizei polu shmantiko rolo.

perysi thn anoi3h emeina egkuos xwris na to katalavw,enw prosexame(sxetiko auto vevaia.eixa 2 meres ka8usterhsh k dustuxws entonh aimoragia me apisteutous ponous.phga sthn giatro mou k anakalupsa pws exasa to mwraki mou xwris na to gnwrizw.ektote agxonomai polu.

elpizw suntoma na ginoume oles oses laxtarame manoules!!!

καλησπερα ειμαι καινουρια και με βοηθαει ξεροντας οτι υπαρχουν και αλλες κοπελες πο προσπαθουν και θελουν πολυ ενα μωρακι!εμεις προσπαθουμε 4 μηνες περιπου αλλα προσφατα ανακαλυψαμε οτι εχω ανεβασμενη προλακτινη ελπιζω με την καταλληλη θεραπεια και θεου θελοντος να αποκτησουμε και εμιες το δικο μας ζουζουνακι!

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?????????

Γειά σας κοριτσάκια!!!Κι εμείς προσπαθούμε περίπου έναν χρόνο αλλά όχι συστηματικά (άτιμη δουλειά!!!)Τώρα λέμε να το πάρουμε πιο σοβαρά, αλλά μετά από πολλή σκέψη και επειδή κατέληξα οτι δεν θέλω να μετράω ούτε ημέρες ούτε θερμοκρασίες, ξεκίνησα να κάνω εξετάσεις κι εγω και ο αντρούλης μου για να είμαστε τουλάχιστον ήσυχοι οτι δεν έχουμε κάτι (μακάρι να μην έχουμε παναγίτσα μου, αν και ο γυναικολόγος μου μου είπε οτι κανένα ζευγάρι σημερα δεν μπορεί να μην κάνει παιδί!)και όποτε έρθει!!!!(κύριε πελαργέεεεεεε μην είναι και πολύ μακριά, ε??)Έκανα πρώτα μια κολπική καλλιέργεια γιατί κάτι είδε ο νέος γυναικολόγος στο τεστ παπ, που ο προηγούμενος γιατρος δεν μου είχε πεί κατι και ευτυχώς είναι καθαρή, αύριο ορμονολογικές, μετά σαλπιγγογραφία και ο αντρούλης σπερμοδιάγραμμα και βλέπουμε!!!Αντε βρε κοριτσάκια να αδειάσει η λίστα!!!!Φιλιά!!!

καλησπερα κι απο μενα!!! Ευχομαι σε ολες μας τον επομενο μηνα να μην εχουμε πια την απορια <<ποτε θα μεινω εγκυος...>>! Εμεις προσπαθουμε για 5 μηνες και τιποτα... Περιμενω να τελειωσει η ρημαδα η περιοδος να αρχισω να ελπιζω ξανα! Κοριτσια μη χανετε το κουραγιο σας...

Μακάρι μασρορακι μου, γρήγορα να αξιωθούμε να γίνουμε μανούλες!!!Αν και είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και η αλήθεια είναι οτι δεν το έχω προσπαθήσει και πάρα πολύ το bebe, καμιά φορά, ειδικά οταν εχω των φιλεναδων μου τα μωρουλια αγκαλια και παίζουμε, σκεφτομαι ποτε θα κανω κι εγώ ένα μωρούλι!!!!(ακούς κυριε πελαργε θελουμε μωρακιαααααα!!!)

2 Νοε... Περιμενα στις 5 γιατι απ οταν αρχισαμε προσπαθειες ο κυκλος μου εγινε απο 28αρης 30αρης... Αλλα φαινεται τωρα επανηλθε... Εχω κι αυτο! Μια ετσι μια αλλιως και δεν ξερω την γονιμη. Παντως φροντιζω να γινεται εκεινες τις μερες τακτικα. Οχι οτι ειδα αποτελεσμα αλλα τελος παντων σε δουλεια να βρισκομαστε... :cheer:

κι εγω παντως κοριτσια ετσι κανω με τα μωρακια των αλλων... δεν μπορω να τα αφησω απο τα χερια μου... Θελω κι εγω μωροοοοοοοοοοοοο!!!!!!

cristi μου τουλαχιστον απολαμβανεις αγκαλιτσες!!!συγνώμη αν το εχεις ξαναγραψει πιο πριν , αλλα ποσο καιρο προσπαθειτε συστηματικά? εγώ στις 3/11 αδιαθετησα!!!λες να μεινουμε και μαζι εγκυουλες??μακαρι!!!

μακαρι χιλιες φορες μακαρι!! οχι μονο εμεις αλλα ολα τα κοριτσια εδω! ηταν η 5η ηττα που εφαγα... Ασε απογοητευτηκα πολυ...

Προσπαθουμε απο τον Ιουνιο ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...