Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ας πω κι εγω η καψερη τον πονο μου :laugh: :laugh: :laugh:

εμεις απο την μερα που ξεκινησαμε προσπαθειες,την αποβολη και το μεγαλο χρονικο διαστημα που επρεπε να περασει για να ξαναμπουμε στις προσπαθειες μετραμε αισιως 4 υπεροχα χρονακια :laugh: :laugh:

φυσικα και ΔΕΝ μας τρωει το αγχος τοσα χρονια αλλιως θα ειχαμε φουνταρει!!!

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ κι εμεις ειχαμε αυτο το μικροβιο οταν προσπαθουσαμε συν την χαμηλη κινητικοτητα αλλα εμεινα εγκυος φυσιολογικοτατα(ασχετα αν το εχασα βεβαια)και με μια μονο φορα που καναμε εκεινο τον μηνα λογο του οτι δουλευαμε και οι 2 παρα πολυ και δεν καταφεραμε να βρεθουμε!!!

το θεμα βεβαια ειναι τωρα τι γινεται :huh::huh::huh:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!! :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΑΣΟΥΛΑ , εγώ το ουρεόπλασμα το ανακάλυψα με καλλιέργεια κολπικού υγρού.Το θεραπεύσαμε μια φορά και σε πέντε μήνες ξαναεμφανίσθηκε.Μεθαύριο θα κάνω επαναληπτική μετά τη θεραπεία, αλλά νιώθω πως δεν έφυγε,...από κινητικότητα είμαστε εντάξει.Μου είπαν πως είναι δύσκολο να το ξεριζώσεις εύκολα.Αληθεύει ΑΝASTASOUDI??Που αν αυτό είναι και το όνομα σου είμαστε συνονόματες.Εύχομαι κορίτσια σύντομα να ανταμειφθείται για την υπομονή σας και ο καινούριος χρόνος , που κοντεύει , να μας επιφυλλάσει την ωραιότερη έκπληξη!

Το ονομα μου ναι αυτο ειναι,η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο χαζο μικροβιο δεν ξεκολαει ευκολα εμεις στην αρχη καναμε 10 μερες θεραπεια αλλα δεν εφυγε και μετα την αποβολη πηραμε και οι 2 για ενα μηνα τα vibramicyn και τωρα εχει σχεδον 3 χρονια που δεν εχει εμφανιστει!!!!

Ευχαριστώ Αnastasoudi, ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα!σου εύχομαι τα καλύτερα ,α κόμη πιο σύντομα!!Τα ξαναλέμε...καλό βράδυ από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ Αnastasoudi, ελπίζω να ξεμπερδέψουμε σύντομα!σου εύχομαι τα καλύτερα ,α κόμη πιο σύντομα!!Τα ξαναλέμε...καλό βράδυ από την όμορφη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΙΑΤΡΙΚΑ.

ROSE ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΙΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! :kiss:

Ευχαριστώ ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ για το καλωσόρισμα!!Το θεματάκι που άνοιξες , με βοήθησε να βρω παρηγοριά , γιατί οι δικές μου φίλες μείνανε έγκυες από τους πρώτους-πρώτους μήνες και δεν μπορούσα να μοιραστώ ανάλογα συναισθήματα!Θα τα λέμε από εδώ και πέρα και ελπίζω σύντομα να τα λέμε στο club των νέων μαμάδων.Άλλωστε και εσύ απ'ότι διάβασα, είσαι φρέσκια, οπότε προχώρα με αισιοδοξία και σιγουριά!

''Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί χαζή?'' Μπήκα στη σελίδα τΟΥ MAMMYLAND και έκανα εγγραφή, έτσι απλά.Υπάρχει κάποια χρέωση?Απλά για να ξέρω!ΚΑΙ όταν θέλω να φύγω πατάω ''αποσύνδεση'', αλλά νομίζω πως είμαι συνέχεια on line ,γιατί όταν ξαναμπαίνω δεν μου ζητάει κωδικό.Κάνω κάτι λάθος??

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΙΟΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟ 6 ΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΕΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ SITE ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!

ΝΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ΠΡΑΓΜΑΤΙ , ΤΟ SITE ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ,ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ H APIS ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

Η ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗΤΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ

ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Κ ΠΑΡΑ

ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΣΤΑΘΗ ΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΠΙΣ ΜΕ ΤΗΝ

ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 11 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.... (ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΩ 31-10 (ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΡΙΟ!). ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE

ΕΓΩ ΕΧΩ 10ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 8.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4-5 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ.

gari

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ

ΕΝΑ Η ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΩΡΑΚΙΑ

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Κ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Κ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΣ

Γειά σας κορίτσια κι απο μένα. Θα σας πώ κι εγώ την ιστορία μου με λίγα λόγια και εύχομαι να πάρετε όλες το κουράγιο που χρειάζεστε! Είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια, το πρόβλημα με μας ήταν οτι έπιανα αμέσως αλλά τα έχανα! Κάθε φορά η απογοήτευσή μου μεγάλωνε σε σημείο την 3η φορά να είμαι έτοιμη για φουντάρισμα. Εν΄τω μεταξύ τριγύρω μου όλοι να γενάνε και να γκαστρώνονται συνέχεια και δώστου εγώ κατάθλιψη!

Εγώ έχω και ένα θέμα υγείας χρόνιο όμως πρόσεχα πάααρα πολύ κατα τις εγκυμοσύνες. Κάναμε τις πρώτες εξετάσεις, βρήκαμε κι εμείς μικρόβιο στην καλλιέργεια του άντρα μου (Ε.coli) και αφού πήγαμε σε διάφορους καταλήξαμε σε ειδικό λοιμοξιολόγο που με κοκτέιλ φαρμάκων το ξεπαστρέψαμε! Ο γυναικολόγος μου απ'την άλλη μας έλεγε οτι ο άντρας μου έχει το πρόβλημα και μόνο με εμβρυομεταφορά θα τα καταφέρναμε, εγώ αυτό το άκουγα λίγο άσχετο αλλά το σκεφτόμουνα...που να ήξερα η καυημένη πως ο κομπογιανίτης είχε σύστημα να "ψήνει" για εξοσωματικές για να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα? Με τα πολλά άλλαξα γιατρό ο οποίος όταν πρωτοείδε το ιστορικό μας τα'παιξε ο άνθρωπος γιατί μόνο εξοσωματική δεν χρειαζόμουν! Έχω θρομβοφιλία και απλά πρέπει να παίρνω ηπαρίνη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Ο άλλος γιατρός ΠΟΤΕ δε μου το είχε αναφέρει, μόνο μου είχε πει πως μετάτ ην εξοσωματική θα παίρνω και κάτι ενεσούλες!!!!!Πείτε μου δε θέλει κρέμασμα που έχασα 3 παιδάκια απο τη μ....που τον δέρνει????

Τελικά κορίτσια τώρα είμαι στον 3ο μήνα, φυσιολογική σύλληψη, και κά8ε μέρα κλαίω απο τη χαρά μου! Ακόμα δε το πιστεύω...φυσικά το άγχος μου είναι τεράστιο και φοβάμαι πολύ με τέτοιο παρελθόν μη γίνει τίποτα στραβό.

όμως θέλω να σας πω να έχετε πίστη και να ακολουθείτε το ένστικτό σας...είμαι σίγουρη πως όλες 8α τα καταφέρουμε στο τέλος με κάποιο τρόπο!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ

ΣΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

:woohoo: :woohoo: alexdim συγχαριτηρια!!!!!!!!!!!!Ολα θα πανε ΤΕΛΕΙΑ ειμαι σιγουρη!!!!Όσο για τον μ.....α γιατρο γραψτον,δυστυχως υπαρχουν πολλοι!!! :angry::angry:

Γεια σας κοριτσια εμεις προσπαθουμε απο τον περασμενο οκτωβρη, εχουμε μπει και σε διαδικασια εξωσωματικης απο τον Σεπτεμβριο αλλα μεχρι στιγμης δεν τα εχουμε καταφερει.Ειμαστε και οι δυο 32 χρονων και το προβλημα το εχει ο αντρουλης μου. τον ταλαιπορει ενα χρονιο μικροβιο.

Ευχομαι σε ολες να τις επισκεφτει ο πελαργος γρηγορα.Το αξιζουμε ολες μας. φιλακια

Γεια σου Αβα!!! Διαβασα πριν λιγο το ποστ σου σε άλλο θεμα.Ολα καλα θα πανε κ θα ερθουν και τα καλυτερα(για ολες μας)αρκει να μην μας παιρνει απο κατω!!!! Υπομονη, προσπαθεια κ θετικη ενεργεια για ενα θετικο αποτελεσμα! ΦΙΛΑΚΙΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ..ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ...ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ..ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΣΜΕΝΗ...ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ.. ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΩ..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩ ΑΝΧΟΣ!ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΑ???ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΗΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ..ΧΙΧΙ!! ;):lol: :silly:

ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΜΑΣ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΤΛ,ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΧΟΜΠΥ,ΠΑΤΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

CHRISTINA MOY ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! ;)

Αlexdim όλα να σας πανε κατ΄ευχήν,στο εύχομαι ολόψυχα!χχχ

Κρίμα που υπάρχουν γιατροί ημιμαθείς με ελλιπείς γνώσεις και μάλιστα επάνω στο αντικέιμενό τους :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...